Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kozik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2009 07:55    #6061     Sufler - Porady do gry - Status klubu
Tak, status klubu zmieni się. Wszyscy pracownicy klubu (piłkarze i sztab szkoleniowy) przejdą na kontrakty profesjonalne.

Daniel_on Partyzant

29.07.2009 07:52    #6062     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z formacją
A co to za zespół, który pokazałeś w screenie?
Bo rozpoznałem kilku graczy, ale nie jestem w stanie określić gdzie grają ;]
A swoją drogą, przeszkadza ci tak bardzo to udziwnienie? Przecież nie wpływa to znacząco na samą grę ;]

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

26.07.2009 21:31    #6063     Sufler - Porady do gry - Pytanie o atrybut
A dla mnie oba atrybuty są ważne na obu pozycjach (środek obrony i napastnik). Oba wg mnie się "uzupełniają". Podobnie jest z kreatywnością i błyskotliwością dla pomocników.
Bo i kreatywność, i błyskotliwośc, oraz i opanowanie, i koncentracja są do siebie bardzo podobne i częściowo się "uzupełniają". Z żadnego piłkarza nie będzie dobrego napastnika, jeśli będzie miał słabe albo opanowanie, albo koncentrację, a żaden piłkarz nie będzie dobrym obrońcą ze słabym czy to opanowaniem, czy to koncentracją. Tutaj zdania ZAWSZE będą podzielone, bo każdy opiera się jak to u niego jest, a jest u każdego z reguły inaczej. Możesz poczytać Szkołę Taktyki Piotra, tam są wymienione wszystkie najważniejsze atrybuty dla danej pozycji. :)
Pozdro :)

Szemek Ekspert

26.07.2009 18:22    #6064     Sufler - Porady do gry - Nieuniknione bankructwo
I ponownie to samo co pisałem już w kilku podobnych tematach. Płace sztabu, z pierwszego obrazka wynika, że wydajesz na nie około 150. 000 miesięcznie. Premie wspomniane przez Y. to jakieś 30.000 z kawałkiem (nie widać wyraźnie). Musisz coś z tym zrobić. Może spróbuj zatrudnić tańszych szkoleniowców, ale zwolnienie obecnych też obciąży budżet. Więc może renegocjacja kontraktów- sztabu i piłkarzy z wysokimi premiami za występy, asysty i bramki. Możesz to wszystko sprawdzić w profilu piłkarza.

EDIT: jak widzę te premie to jakieś 36 tysi. Na inne sprawy wielkiego wpływu nie masz. Standardowa rada w takich momentach to też ---> wygrywać, wygrywać i jeszcze raz wygrywać. Zwycięstwa wypromują piłkarzy do sprzedania, dadzą możliwość gry w europejskich pucharach itd., ale naturalnie to nie jest tak banalne jak się pisze. No i nie martw się bankructwem. W Widzewie mam ponad milion € na minusie i ciągle spada :/

EDIT: Jak pewnie wiesz (ale i tak napiszę, bo Pchela nie wie) płace dla piłkarzy idą z osobnego budżetu, w którym masz niewielki luz jak widać na trzecim obrazku.

Pozdrawiam
"To tylko Internet k*rwa."

_Miłosz_W_ Partyzant

26.07.2009 10:23    #6065     Sufler - Porady do gry - Patch 9.3.0 a wyniki - problem.
Polecam Szkołę Taktyki, ;)

Galileusz Partyzant

21.07.2009 19:14    #6066     Sufler - Porady do gry - Amatorski Queen's Park
Mam pytanko, czy szkocki Queen's Park FC Glasgow (II Liga) faktycznie posiada status amatorski, grając w zawodowych ligach, czy może jest to jakieś niedopatrzenie, które można zmienić w edytorze (bez problemu). Z tego co pamiętam to w FM 07 też miał taki status? Chcę nim zagrać, a jak amatorski to wiadomo amatorskie kontarkty, ale nie chcę zmieniać jeżeli tak jest.

Dziecko12 Młody aktywista

20.07.2009 20:56    #6067     Sufler - Porady do gry - fm 09 save. później niż 2020
a co ci szkodzi zrobić sobie samemu taki save? xD

kiedyś coś takiego widziałem na fmgames.net

elveez Partyzant

20.07.2009 17:06    #6068     Sufler - Porady do gry - Zmiana aktywnych lig
Aha, no szkoda. W każdym razie dzięki za szybką odp :)

TorresFM Partyzant

19.07.2009 22:58    #6069     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
[quote=Dzwoniu]spróbuj ściągnąc NET Frameworka 2.0, powinno pomóc[/quote]
hmm wpadłem na to ale... wczoraj instalowałem net frameworka, by pobawić się edytorem, dzisiaj wyskakuje ten error, hmm a jak chciałem zainstalować netFrameworka tego co mam w folderze z grą pisze że jest uszkodzony, nic, ściągnę nowego i napisze czy pomogło, dziękuje za szybką odpowiedź

Szemek Ekspert

19.07.2009 15:32    #6070     Sufler - Porady do gry - Strata pieniedzy
Akurat ja też prowadzę Widzew i mam ten sam kłopot, a jego powodem są "wysokie" płace sztabu szkoleniowego. Tego jestem pewien, bo sprawdzałem. Nic na to nie poradzisz, u mnie wszystko samo się finansuje, tylko te płace mnie dobijają.
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.