Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.08.2009 09:06    #6031     Sufler - Porady do gry - Prob. z Zarządem
Witam.
Ponieważ znudziło mnie patrzenie jak kluby ze znaczkiem PL przegrywają na każdym froncie z swoimi zachodnimi sąsiadami, i nie tylko, postanowiłem pobawić się edytorem i stworzyć polską ligę taką jak chciał bym widzieć ...
Wszystko (no prawie ...) wyszło pięknie ... posypały się transfery, większa kasa, nowoczesne stadiony, zagraniczni szkoleniowcy itd.
Jedną rzecz niestety przeoczyłem ... zarząd :( I co gorsza nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić :(
Mianowicie o co się rozchodzi ... o ambicje zarządu ... po rozegraniu 1 sezonu w PL około 70% zatrudnionych w Ekstraklasie managerów ma następujący opis :
"Uważa że zarząd nie dorównuje mu ambicją i pragnieniem sukcesu"
Reputacje, pieniążki, stadiony, standard ligi no i w ogóle chyba wszystko podciągnąłem do stopnia w średniej ligi euro (wzorem tworzonej przeze mnie ligi były Niemcy) - więc o co chodzi z tym brakiem ambicji ?

Zamierzam zacząć wszystko od początku i ponownie pobawić się edytorem aby już wszystko dograć na 100%
Proszę więc o radę, w jak sposób stworzyć ambitny zarząd w PL klubach.

szfedo Przodownik pracy

20.08.2009 20:22    #6032     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy
Ok spróbuje po meczu Leszka i powiem jakie efekty ;)

ps a jakie macie rady na zneutralizowanie strzałów z dystansu? Bo np gram z Sochaux i oni 29 strzałów, ale tylko 4 celne. Asystent mówi, że przeciwnik oddał pełno strzałów w tym większość z dystansu i powinniśmy coś z tym zrobić. I co się da z tym zrobić?:P

berni3 Partyzant

Witam ja mam problem troszkę inny ponieważ też ma za słabą grafike Geforce 4 i też mi ten błąd wyskakiwał. Wgrałem tego nowego DirectXa ale w trakcie instalacji zrobiły mi się po bokach dwa czarne paski których nie dało się zniwelować. odnistalowałem i resetowałem i nic. Dopiero następnego dnia gdy włączyłem kompa wszystko wróciło do normy Ale teraz boje się go powtórnie wgrac. Miał ktoś taki problem??

mikelewkosciele Partyzant

19.08.2009 18:48    #6034     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Szukaj ---> Sztab szkoleniowy. Tym sposobem można znaleźć dobrych trenerów

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

19.08.2009 17:11    #6035     Sufler - Porady do gry - Trening juniorów
Najwazniejsze zeby trening byl mozliwie 7-mio gwiazdkowy a obciazenie lekkie...czyli wystarczy Ci 9-ciu bardzo dobrych trenerow a sprawe obciazenia zalatwisz tym ze asystentowi dajesz za zadanie trenowanie kazdej kategorii treningu / aerobik, sila, bramkarstwo itd...jest ich 9 /..teoretycznie ten sam podzial ma przelozenie na trening juniorow-ja tak robie i nie narzekam-choc z drugiej strony czytalem kiedys ze trenerzy szkolacy mlodziez powinni miec tez dobry atrybut pracy z juniorami.....mozesz to polaczycz szukajac 7-mio gwiazdkowych trenerow z dobra praca wsrod mlodziezy...i oczywiscie bardzo wazny jest sam trening

Spinx Młody aktywista

18.08.2009 14:36    #6036     Sufler - Porady do gry - Problem z plikiem 'retain'
Hehe:D Retain fajna sprawa, szkoda tylko, że te cele menadżerów godzinę się robią:P

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

http://forum(...)uniorow/

Przeczytaj to, dziala do wszystkich wersji.

macias173 Młody aktywista

Na pewno można rozbudować szkółkę i obiekty treningowe. ;] Do tego też radziłbym zatrudnić znanych trenerów juniorów, bo od kiedy mam Zidane ' rodzą ' się regeni z Francji. Gram w Anglii. ;)

Na pewno ważnym czynnikiem jest sama reputacja. Chociaż najbardziej przyczynia się szczęście...
How to Save a Life?

Laionik Partyzant

14.08.2009 14:05    #6039     Sufler - Porady do gry - Puchar ekstraklasy
Szkoda... ale jeden plus, że jak się kupi nowych młodych to się ograją chociaż tam nie licząc u-21...

Laionik Partyzant

13.08.2009 15:52    #6040     Sufler - Porady do gry - Puchar ekstraklasy
Szkoda, że nie można usunąć;/ No cóż da się samych młodych i nie grających :) Można zamknąć dzięki za pomoc.
Dawid tak jak Baphometh napisał juniorzy i rezerwy mają zaproszenia do rozgrywek :) pierwszy skład jedynie do turnieji towarzyskich ;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution