Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Black Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.08.2009 08:35    #6021     Sufler - Porady do gry - jak dobrze przyciąć zdjęcia
Picasa może być dobra, ale żre sporo pamięci i bywa niewygodna. Ja używam swojskiego IrfanView. W nim po prostu zaznaczasz prostokątem to co chcesz mieć na końcowym screenie, naciskasz Kopiuj, naciskasz myszką obok prostokąta, żeby go wyłączyć i naciskasz Wklej. I już.

jordaneq Młody aktywista

26.08.2009 00:58    #6022     Sufler - Porady do gry - Zbyt ambitny piłkarz
możesz też poświecić kolejnych 20 lat w FMie na szkoleniu Polaków żeby "przechodzili pół boiska i wykładali piłke jak na talerzu" ;)

gromo1990 Partyzant

25.08.2009 09:38    #6023     Sufler - Porady do gry - Zbyt ambitny piłkarz
[quote=Fabregas10]Moim zdaniem powinieneś się go pozbyc . Jeżeli jego ambicją jest opuścic Twój zespół i nie ma zamiaru dalej dla niego grac, nie widzę sensu w zatrzymywaniu go. Z pewnością to, że jest niezadowolony rzutuje na jego formę i mimo iż jest Twoim kluczowym graczem, nie gra na 100 % możliwości, a jego słaba gra może wpłynąc na pogorszenie gry zespołu. Wg mnie powinieneś go oddac nawet mimo tego, że będziesz go musiał odpuścic trochę taniej. Ja kiedy miałem niezadowolonych graczy w swoim zespole widziałem, że grają słabo mimo iż byli świetnymi zawodnikami, kluczowymi dla zespołu. Niczego nie wnosili do gry zespołu, wręcz ją osłabiali. Zawsze staram się w takiej sytuacji nie zatrzymywac zawodnika na siłę, próbuję sprzedac go po jak najbardziej korzystnej cenie, a potem szukam jego następcy, który będzie chciał grac dla mojego klubu. Także radziłbym go sprzedac, ale to tylko moje zdanie. Trochę się rozpisałem, ale mam nadzieję, że co cokolwiek pomogłem : p Pozdro[/quote]

Spróbuje się dostosować, tylko szkoda mi troche ;) bo pomimo ze jest kapryśny to potrafi nawet w lidze mistrzów z przeciwnikiem jak Juventus czy Benfica przejść pół boiska sam i wyłożyć piłkę jak na talerzu ;/

Vision Partyzant

23.08.2009 22:06    #6024     Sufler - Porady do gry - Nie pojawia się ikonka
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem i czy Ty zrozumiałeś panów u góry, więc może troszkę dokładniej to przetłumaczę. Wchodzisz w folder z grą (domyślnie C:/program files/sports interactive/football manager 2008) i tam masz plik FM08.exe. Klikasz na niego prawym i klikasz 'utwórz skrót'. Pojawia się w folderze coś w stylu 'fm08 (2)', lub 'skrót do gry FM08' (pewności nie mam). Klikasz na to, po czym wybierasz na klawiaturze ctrl+x, wchodzisz na pulpit i klikasz ctrl+v. Mam nadzieję, że pomogłem. :)

patryk11 Przodownik pracy

23.08.2009 18:14    #6025     Sufler - Porady do gry - gdzie to jest w grze
Troszku nie rozumiem pytania., ale chodzi chyba o to. W statystykach każdego meczu, w statach zawodnika to jest...

Henry14 Partyzant

Powiem tak jakbym miał myszke bezprzewodową to już bym nie miał myszki ;d

http://img14(...)uwhb.jpg

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.08.2009 20:08    #6027     Sufler - Porady do gry - Fm nie chce dalej isc...
Nie zaszkodzi zainstalować, mi np. bez Frameworka FM nie śmiga, a Service Pack wcale nie mam.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Henry14 Partyzant

po pierwszym meczu 0:0 w rewanżu do przerwy 0:2 ale Lech pokazał , że sie nigdy nie poddaje ;p :

http://img24(...)2vij.jpg

szkoda tylko , że na tym sie zakończy...

Grupa H:

Arsenal Londyn
CSKA Moskwa
Glasgow Rangers
KKS Lech Poznań : D

Rafal9116 Partyzant

21.08.2009 12:14    #6029     Sufler - Porady do gry - Trening juniorów
to życzę powodzenia, mi narazie ciężko jest znaleźć szkoleniowca z 7 gwiazdkami który przeszedłby do mojego klubu

Spinx Młody aktywista

21.08.2009 10:11    #6030     Sufler - Porady do gry - Prob. z Zarządem
Hehe:P No to nie mam pojęcia o co im chodzi:> Pograj..aż tak to przeszkadza?:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution