[quote=Fabregas10]Moim zdaniem powinieneś się go pozbyc . Jeżeli jego ambicją jest opuścic Twój zespół i nie ma zamiaru dalej dla niego grac, nie widzę sensu w zatrzymywaniu go. Z pewnością to, że jest niezadowolony rzutuje na jego formę i mimo iż jest Twoim kluczowym graczem, nie gra na 100 % możliwości, a jego słaba gra może wpłynąc na pogorszenie gry zespołu. Wg mnie powinieneś go oddac nawet mimo tego, że będziesz go musiał odpuścic trochę taniej. Ja kiedy miałem niezadowolonych graczy w swoim zespole widziałem, że grają słabo mimo iż byli świetnymi zawodnikami, kluczowymi dla zespołu. Niczego nie wnosili do gry zespołu, wręcz ją osłabiali. Zawsze staram się w takiej sytuacji nie zatrzymywac zawodnika na siłę, próbuję sprzedac go po jak najbardziej korzystnej cenie, a potem szukam jego następcy, który będzie chciał grac dla mojego klubu. Także radziłbym go sprzedac, ale to tylko moje zdanie. Trochę się rozpisałem, ale mam nadzieję, że co cokolwiek pomogłem : p Pozdro[/quote]
Spróbuje się dostosować, tylko szkoda mi troche

bo pomimo ze jest kapryśny to potrafi nawet w lidze mistrzów z przeciwnikiem jak Juventus czy Benfica przejść pół boiska sam i wyłożyć piłkę jak na talerzu ;/
Najnowsze posty