Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

hQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.10.2009 21:12    #5981     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
[quote=patryk11]Nie zgadza się hQ_. Jak ja prowadziłem Polskę, to sprowadziłem sobie fizjoterapeutów z Realu i Barcy i normalnie widnieli w sztabie szkoleniowym. [/quote]

To sorki za błąd, ale dość dawno nie miałem okazji grać w fm więc mogę czasem się pomylić. Ja do reprezentacji Polski ściągnąłem tylko dwóch asystentów(min. Liam Brady), ale fizjoterapeutów to nie pamiętam abym miał w sztabie szkoleniowym.
Polska Gola

patryk11 Przodownik pracy

02.10.2009 21:06    #5982     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Nie zgadza się hQ_. Jak ja prowadziłem Polskę, to sprowadziłem sobie fizjoterapeutów z Realu i Barcy i normalnie widnieli w sztabie szkoleniowym.

Arshavin13 Partyzant

02.10.2009 20:27    #5983     Sufler - Porady do gry - Rozmowa motywacyjna
W FM09 gram 2 sezon i nie bardzo wiem jak ogarnąc te rozmowy motywacyje, jeśli chodzi o graczy to żaden nie uważa mnie za ulubieńca zuperłnie odwrotnie jest w reprezentajcji Kamerunu tam mnie uwiebieją.
Gdy gram ze słabszymi wymagam zwycięstwa, z lepszymi mówię że są w stanie wygrac, jeśli mecz o pietruszkę to życzę szcześcia.
Napiszczcie czy dobrze robię może jednak powinienem coś zmienic. Jeśli przegrywają i grają słabo do przerwy to co im mowic żę są w stanie wygrac czy może lepiej że są za słabi??
Pomóżcie pls

Snpr9 Partyzant

30.09.2009 22:45    #5984     Sufler - Porady do gry - brak odpowiedzi
Rozkręć PC i poodkurzaj troszkę. Serio!

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
30.09.2009 16:28    #5985     Sufler - Porady do gry - Sofiane Feghouli
najlepiej spróbuj metodą prób i błędów, chociaż ja wziął bym go na prawe skrzydło. Dobra technika, błyskotliwość- nada się.
EDIT: Jak masz czas to poczytaj Szkołę Taktyki Piotra Sebastiana i zobacz skrzydłowych

blau_grana Młody aktywista

29.09.2009 20:44    #5986     Sufler - Porady do gry - Rezygnacja z pracy.
Witam Szanownych Rewolucjonistów.
Nie widziałem takiego tematu, dlatego zakładam. Jeśli coś przeoczyłem - przepraszam.
Prowadzę sobie od 4 sezonów Wisłę i od zeszłego Albanię. Nagle w przerwie letniej na skrzynce dostaję wiadomość: legendarny trener Arie Haan zakończył pracę z reprezentacją Albanii i przeszedł na emeryturę. Od tamtej pory nie mogę nic zrobić z drużyną Albanii! Nic! Ani powołać zawodników, ani zmodyfikować składu ani zrezygnować z pracy w reprezentacji. Tzn. funkcja rezygnacji jest dostępna, ale użycie jej nic nie daje! Macie jakiś pomysł by to zmienić? W desperacji uruchomiłem FMRTE ale to nic nie dało.
Of course Arie Haan to nie byłem ja - a poza tym w moim sztabie szkoleniowym Arie Haana nie było :/
Patch 8.02, Update F&M ale nie ten najnowszy.
Za wszelkie sensowne sugestie będę wdzięczny, za bzdurne nic nie wnoszące do problemu posty - dziękuję.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2009 08:27    #5987     Sufler - Porady do gry - Błąd gry ?
Witam.
Spotkał się ktoś z czymś takim?
1. http://www.bankfotek.pl/view/403047
2. http://www.bankfotek.pl/view/403048
Jeśli tak to jak to zlikwidować?Bo troszkę mnie to denerwuje(chociaż dam rade z tym żyć w sumie to tylko 5 miechów).

Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam

qstosh Przodownik pracy

22.09.2009 15:06    #5988     Sufler - Porady do gry - FM 2009 Czy będzie działać?
Powinien ruszyć ale będzie ci się bardzo długo wczytywał. Miałem laptopa o podobnych parametrach i FM09 się odpalał ale granie z kilkoma ligami i dużą bazą danych to była katorga...
Jak masz możliwość to dokup RAM bo FM09 działa "poprawnie" od 1GB :)
PS. Przy wymienionej przez ciebie konfiguracji nie masz co marzyć o oglądaniu meczu w trybie 3D więc tak jak radzi poniżej Mateo'o - wyłącz w opcjach tryb 3D i nie zaznaczaj dużej bazy danych...no chyba ża nie będzie ci przeszkadzało kilkunastominutowe czekanie po każdym kliknięciu "kontynuuj" ;)
PS2. Konfiguracja ta spokojnie poradzi sobie z FM2007 i udźwignie też FM2008.

qstosh Przodownik pracy

Jeśli je też odznaczysz to nic złego nie powinno się stać tzn raczej nie powinno to zaszkodzić grze :)
Możesz to spróbować tzw "metodą prób i błędów" tzn najpierw odznacz wszystkie pliki w katalogu gdzie masz zainstalowaną grę, po czym sprawdź czy przyniosło to jakiś efekt a jeśli nie to poodznaczaj pliki "dotyczące fm'a w moje dokumenty"'

pchela123 Młody aktywista

No właśnie szkoda ;/ Gdyby byla w FM 2010 taka możliwość to inna gra juz jest. I jeszcze po meczu Menadżer i Zawodnik gadają w 4 oczy co mają zrobić za karę po nieudanym meczu. I by wiedzieli za co i dlaczego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.