Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.10.2009 21:50    #5971     Sufler - Porady do gry - Brak Save
Może Pruszków ci go uprowadził dla okupu? Powinien wrócić, bo dzisiaj złapali bossa ;]
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Przemes Partyzant

05.10.2009 23:20    #5972     Sufler - Porady do gry - Problem z grą w sieci
Witam
Mam z kuzynem maly problem. Gramy przez sieć juz jakiś czas jedną karierę. Jako że mieszkamy niedaleko siebie ostatnio poszedłem do niego i graliśmy na jednym komputerze(wziąłem od siebie sava na pendriva i wrzucilismy u niego zeby pograć). Teraz gdy chcemy kontynuowac grę przez sieć(hamachi, dwa kompy) mamy problem. Nie robilismy haseł do naszych manago, i teraz (ja jestem serwerem) gdy wczytuje grę jestem dwoma manago na raz(wczytuje save który gralismy u niego na jedym kompie). sobą oraz moi kuzynem. Co trzeba zrobić aby moj kuzyn mogł przejąć kontrolę nad swoim manago. Emerytura odpada bo nie chcemy tracic tego co zdobylismy na naszych managerach(reputacja, ulubieni pilkarze itp).

P.S Jeśli ktos ma czas i ochote moge zmiaescic na jakims serwisie tego sava zeby ktos sprobowal to naprawic;].

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

05.10.2009 19:35    #5973     Sufler - Porady do gry - Co kupić?
Nie kupuj żadnego. Wytrzymaj do FMa i tyle. 09 Ci sie nie opłaca, a CM10 podobno troszke rozczarowaniem jest.

szfedo Przodownik pracy

05.10.2009 18:09    #5974     Sufler - Porady do gry - Problem
[quote=Jezier]Mam problem w czasie zapisywania gry zresetowal mi sie komp po ponownym odpaleniu gry i probie wczytania wyskoczyla info ze gra nie moze byc wczytana, mozna z tym cos zrobic?[/quote]
Niestety nie. Gdy podczas zapisu poszedl reset kompa to save do kosza, bo jest uszkodzony. Jedyne co cie ratuje to backupy. Jeśli masz to wczytaj i będziesz po prostu trochę w tyle, jeśli jednak nie no to koniec sejwa niestety

Caniggia Partyzant

Ooo to fajnie (rozumiem FP - Fileplanet? :P) ... Naprawdę nad update'm bardzo się staram, co ciekawe najpierw chciałem robic sezon 1989/90.... potem 1993/94.... potem jednak zdecydowałem się na 1997/98 (musiałem przerabiac kluby, kariery i daty urodzeń graczy).
Jeśli mogę tutaj napisac o moim updacie bo widzę że Was troszkę ciekawi to hmm -ma on obejmowac przeważnie czołowe ligi (już zrobiłem całą I Bundesligę) - piłkarzom z wiadomych względów odejmuję daty urodzenia o 10 lat, dokładnie odwzorowuję również kariery. Będzie tylko jedno ale - zamiast MŚ 98 będzie EURO 98 ;) No chyba że umie to ktoś zmienic???? (Tu kolejne moje pytanie????)

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Caniggia]No niby tak ale zapewne wtedy już mało kto będzie grał w tego FM-a... Aż szkoda że tyle pracy pójdzie na marne, w końcu to update'a aktualizujący sezon ... 1997/98. Nawet fajnie się go robi :P[/quote]

Proszę Cię, jak skończycie ten update to wyślij mi link. Ja ciągle gram w 08, a 97/98 to jeden z moich ulubionych sezonów ;)
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Caniggia Partyzant

No niby tak ale zapewne wtedy już mało kto będzie grał w tego FM-a... Aż szkoda że tyle pracy pójdzie na marne, w końcu to update'a aktualizujący sezon ... 1997/98. Nawet fajnie się go robi :P

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

03.10.2009 14:08    #5978     Sufler - Porady do gry - Jeden trener
Czasami tak bywa...to przedostatnia angielska i czesto zarzad ogranicza do minimum sztab szkoleniowy. Zobacz tylko czy przypadkiem nie masz trenera juniorow. Jezeli tak to go zwolnij a na jego miejsce wez ogolnego. Inna sprawa ze oferta mogla nie wypalic bo nie masz na tyle kasy w budzecie transferowym /jezeli bierzesz trenera zatrudnionego przykladowo w Leeds to musisz zaplacic rekompensate/

jordaneq Młody aktywista

03.10.2009 14:03    #5979     Sufler - Porady do gry - Jeden trener
Witam!
Gram w przedostatniej lidze angielskiej. W poprzednim sezonie miałem asystenta,trenera bramkarzy,trenera siłowego i 2 trenerów ( taktyki i defensywy).
W tym sezonie chciałem zatrudnić trenerów żeby mieć jak najwiecej gwiazdek na treningu. Koniec sezonu, koniec kontraków obecnego sztabu szkoleniowego - radość :)
Znajduje świetnego trenera z Leeds. DOgadujemy sie akceptuje oferte i ...
OFERTA NIE WYPALIŁA.
Zarząd uważa że niepotrzebny kolejny trener... Najśmieszniejsze jest to, że zatrudniam 2 osoby tj. trenera bramkarzy i asystenta.
I tu moje pytanie : WTF?? inaczej Co do diabła jest grane? Mam 1 mln funtów stanu konta więc finanse raczej odpadają.
Prosze o help.
Pozdrawiam

jordaneq Młody aktywista

02.10.2009 21:49    #5980     Sufler - Porady do gry - Koszt rozbudowy
Witam!
Prowadzę drużynę w przedostatniej lidze angielskiej. Chcę rozbudować obiekty młodzieżowe, baze treningową lub stadion. Dostaje odpowiedź że zarząd nie ma funduszy.
I tu moje pytanie:
Ile kosztuje rozbudowa szkółki, bazy treningowej czy stadionu?
Mam podstawową bazę treningową, mizerne obiekty młodziezowe i stadion 3 tysiace miejsc (500 siedzacych) z dobrym zapleczem VIP.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.