Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
06.11.2009 12:44    #5911     Sufler - Porady do gry - "Zwracanie się po imieniu."
Oczywiście. Ale dzięki temu że wprowadzono opcję "mów mi po imieniu" twórcy gry mogą zawsze się pochwalić, że stworzyli "kolejną i nową" opcję której próżno szukać w poprzedniej wersji :)

A tak na poważnie do jak dla mnie to mogło by nie być tej opcji.
Prędzej już bym się ucieszył gdyby na przykład rozbudowano kwestię finansów i umożliwili "mi" tzn managerowi prowadzącemu daną drużynę "zaciągnięcie kredytu" (np pod zastaw stadionu czy też obiektów szkoleniowych). Uważam że taka opcja była by przydatna podczas grania słabszymi drużynami (gdy zaczyna się grę a w klubowej kasie pustki) lub tez podczas grania większymi klubami (gdy nie chcemy nikogo sprzedawać a brakuje na np kilka milionów euro by kupić jakiegoś znanego piłkarza)
Co prawda to temat "z innej beczki" ale już wolałbym tę opcję z możliwością pożyczek, niż te "mówienie po imieniu"

lanczkos Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.11.2009 10:08    #5912     Sufler - Porady do gry - Mój Sprzęt A FM 2010
ja mam athlona 64 3000+ (1,8~2,4 ghz)
1 gb ramu
ge force 6600 gt

fm 2009 chodzil co by nie bylo slabo a fm10 smiga az millo warto sprawdzic ale jak nie bedzie dzialac to szkoda kasy

Ichimaru Partyzant

06.11.2009 09:18    #5913     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi
Mario 79 to wiele nieda ;p dla mnie skrzydlowi sa poto zeby przezucic piłke do napastnika ktory jest rewelacyjnie wysoki i macha bramki

ale skoro w temacie jest czy to by było dobre ... mysle ze mozesz zagrac srodkiem jak najbardziej ale boje sie troche ze moga sobie przeszkadzac ... ale mozna sprubowac no i skrzydla czesciej odkryte bedziesz mial u mnie w angli sie to nie sprawdzi ale w hiszpani kto wie ;p
CFC <3

DarioFM Partyzant

05.11.2009 21:26    #5914     Sufler - Porady do gry - znalazlem buga
no mi to nie przeszkadza.tylko chcialem sie dowiedziec czy wy tez tak macie?

patryk11 Przodownik pracy

05.11.2009 21:25    #5915     Sufler - Porady do gry - znalazlem buga
Wydaje mi się, że jakiś bug. Ale bardzo mały, bo to nie przeszkadza w graniu. Po prostu nie naciskaj tego przycisku i wszystko.

carlosss89 Partyzant

05.11.2009 20:02    #5916     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi
Dokladnie jak mowi kolega wyzej ustawieni 451 pasuje idealnie do takiego ustawienia mam takiej ustawieni w barcelonie i miazga totalna :D jak sobie kupisz skrzydlowych ale prawo norznych na lewa strone i odwrotnie :) ja preferuje szkolic mlodych zwodnikow na takie pozycje i uczyc ich zagran bo starszym to sie roznie podoba ;)

dupenszoken Partyzant

Hmmm Weź sobie np. Znicz Pruszków a weź Sobie Legie to jest dobre rozkminienie reputacji chociaż powiem szczerze ździwiłem się gdy sie Sol Campbel w Wiśle , na początku dziennym jest to że średniacy podrzędnych reprezentacji np. Kenia itp. z chęcią znajdują zatrudnienie w klubach typu Śląsk , Jagiellonia .
Coś mi się zdaje że po woli zaczynają na świecie doceniać nasz kraj :P

Mar1992 Przodownik pracy

Aarrrgh!!! W FM 2009 wszyscy narzekali, że polska liga taka słaba, że nikt nie chce przyjść. Teraz gdy troszkę lepsi zawodnicy wyrażają chęć gry w Ekstraklasie to wielki problem!!! Ludzie to jest gra, a nie rzeczywistość!!!

P.S. Lech P-ń ma reputację 6000, a miał 5500 (chyba).

Margo Młody aktywista

[quote=Arek96].

http://www.cmrev(...)#p208859

http://www.cmrev(...)ego.html[/quote]

Ocena potencjału i umiejętności jest bardziej przydatna u scouta niż u asystenta. Przydatniejsze są kierowanie zespołem, wiedza taktyczna, motywowanie.

E: Za późno.Juz edytowałeś. ;(

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

.

http://www.cmrev(...)#p208859

http://www.cmrev(...)ego.html

[quote=Lucasinho w swoim manifeście]Najważniejszymi atrybutami są kierowanie zespołem, motywowanie, wiedza taktyczna. Jeżeli lubimy radzić się co do składu, ważna będzie również ocena obecnych umiejętności.[/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.