Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W lidze szkockiej gra się mało. Do tego jest bardzo ciekawa.

grodson Partyzant

11.11.2009 10:33    #5882     Sufler - Porady do gry - wybór składu
[quote=Nemrod]SPrawdź czy w skrzynce pocztowej nie masz opcji zatwiedź skład. Albo naciśnij (zwiń ) i naciśnij rozwiń małą strzałkę w dolnym prawym rogu nad 5(liczba piłkarzy wyszkolonych w Wiśle)[/quote]

Próbowałem i nie ma w skrzynce pocztowej zwijałem i rozwijałem i też nic nie dało...

Nemrod Partyzant

11.11.2009 10:12    #5883     Sufler - Porady do gry - wybór składu
SPrawdź czy w skrzynce pocztowej nie masz opcji zatwiedź skład. Albo naciśnij (zwiń ) i naciśnij rozwiń małą strzałkę w dolnym prawym rogu nad 5(liczba piłkarzy wyszkolonych w Wiśle)

ciapciak Partyzant

Snpr9 chyba znowu chce rozpocząć dyskusję na temat wykorzystywania czyichś pomysłów w swojej rozgrywce. Ja powiem tak: każdy gra jak lubi, ja osobiście nie korzystam z talentów, taktyk, killer ustawień i innych tego typu pierdół, bo jest to wszystko podane na tacy, korzystam za to zei szkoły taktyki, bo sprawia mi przyjemność gra w sposób, do którego sam dojdę. Ale tak jak mówię, narzucanie komuś stylu gry to głupota.

chmieluk Partyzant

10.11.2009 14:41    #5885     Sufler - Porady do gry - PROBLEM z grą
Zadzwoń do BSA +48 (022) 434 34 34 oni zawsze pomagają wytłumacz im tylko dokładnie problem, który masz z grą i gdzie mieszkasz.

Margo Młody aktywista

10.11.2009 14:14    #5886     Sufler - Porady do gry - Gracze U21 w pierwszej druzynie
Włącz filtry i tam zrób ptaszka przy graczach U21. Wtedy powinno ich ukryć.

johny96 Partyzant

Czyli mówicie żeby Dirara ustawić na lewą pomoc a Vargasa na prawą i dać im szkrzdłowych czy moze schodzących do środka.?
I przy wejściu Rubena jak go ustawić aby grał na maxa ?

Tobi Partyzant

Moim skromnym zdaniem:
Marko Milinkovic - Napad, ponieważ ma dobre atrybuty a na szkrzydło według mnie jest za wolny.
Nabil Dirar - na skrzydło jak najbardziej.
Ruben Olivera - najlepiej na ławkę, a tak to i na skrzydło i na napastnika się nadaje.
Ronald Vargas - wyśmienity na bocznego pomocnika.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

09.11.2009 14:44    #5889     Sufler - Porady do gry - Ograniczenia
Jak już założyłem temat to jeszcze się o jedno zapytam.
Istnieje jakiś program czy coś, żeby taka Sevilla na łatce 8.2 nie sprzedawała Alvesa za 3.5mln itp.? BO to troszkę wnerwia.

maniutinho Młody aktywista

Co powiedzielibyście na to, aby selekcjonerem był Sławek Peszko? Zwróćcie uwagę na to od kiedy jest selekcjonerem, ile lat.

http://img10(...)ska.png/

http://img10(...)asa.png/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.