Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.11.2009 18:10    #5851     Sufler - Porady do gry - Zasady lig.
[quote=McMoney]uu, no to lipa ;/
ale dzieki ;)[/quote]

niekoniecznie taka lipa - wsród tych 25 musi być przynajmniej 8 wyszkolonych w kraju. ile razy było tak, że grały ze sobą - nieważne czy w Prem czy w LM - dwie angielskie drużyny a Anglików na boisku było 4 czy 5:)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

23.11.2009 18:02    #5852     Sufler - Porady do gry - Spadek umiejetnosci/ zly trening?
Przede wszystkim podnies defensywe i taktyke...jak starczy to sila, aerobik i panowanie nad pilka /wazna do gry glowa chociaz Twoj zawodnik nigdy juz nie bedzie wirtuozem pod tym wzgledem...na szczescie ma dobry wspolczynnik sily i skocznosci/. Piszac "jak starczy" mam na mysli to aby obciazenie treningu bylo na srednie/wysokie. Poki co chlopak jest juniorem wiec duzo nie wymyslisz. Wiekszy rozklad odnosnie treningu bedziesz mogl zaproponowac gdy podpisze zawodowy kontrakt.

E1 Tak jak przemkoo napisal-rob mu przeskoki. Powinno pomoc. I pamietaj ze szkolisz go na obronce a wiec skup sie na tych atrybutach.

Galileusz Partyzant

22.11.2009 15:19    #5853     Sufler - Porady do gry - Niski wzrost piłkarzy
Hej ! Mam znowu małe pytanko, po sezonie gry w lidze szkockiej dostałem propozycję objęcia zespołu Dundee FC (by oczywiście awansować do SPL) i tu spotkała mnie mała niespodzianka, otóż 1/3 zawodników a w szczególnosci drużyny młodziezowej ma wzrost poniżej 170 cm, i o zgrozo wszyscy stoperzy. Wielu z nich jak napastnik Kevin Milne 166 cm, stoper Kyle Benedictus 163 cm (chociaz sprawdzilem w necie i ma faktycznie 180 cm), podobno uzdolniony obrońca Sandy Nairn 166 cm, ale również podstawowi gracze Deasley 166 cm, Paul McHale 161 cm (sprawdziłem ma 175 cm), są to zawodnicy stanowiący w pewnym stopniu o sile druzyny, sprawdziłem w edytorze i oni faktycznie mają w bazie danych taki wzrost, domyślam się, że to jest zwykły błąd, który łatwo jest to zmienic, tylko nie mam ich danych (wzrost). Co ciekawe zauważyłem coś takiego tylko w drużynie Dundee, jesli ktoś dysponuje takimi danymi prosze o pomoc, oczywiście można wszystkim podnieść wzrost ale co będzie jak ktoś jest bardzo niski a zrobie z niego np. Rasiaka

Wilimowski Partyzant

oczywiście że mam FM2010,z tym że ja nie mam zaznaczonego asystenta w opcjach do rozmów motywacyjnych,ani tez organizowania sparingów,prowadzi mi tylko mecze towarzyskie.Ja mianowicie przed każdym meczem używam asystenta klikając na opcję w rozmowach motywacyjnych "popros asystenta",przed meczem zawsze cos do nich mówi ale zdarza się ze w przerwie milczy lub po meczu kiedy naprzykład wygram na wyjezdzie to on daje "brak" wtedy ja delikatnie ingeruja i zmieniam to na naprzykład "dobra robota",sprawdza się mi to w 100 procentach,co do pochwał indywidualnych zawodników tak jak mówię zwołuje zebranie ze sztabem szkoleniowym i oni zawsze wskazuja mi 4,5,6 zawodników którym należałoby dac pochwałę,wtedy tez to robie albo bezpośrednio klikając "pochwal" lub tez wchodzę na interakcję z piłkarzem,oczywiście czasem jakiemus odpuszczam pochwałe kiedy w moim przekonaniu on na nia nie zasługuje

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=pablo94877]Hej poszukuje facepacka...
Nicolas Otamendi ID:14004589 klub:Velez Argentyna;)
i jescze ...
Alipio ID:55011649 klub Real Madrid Brazylia
Alphonse Areola ID:85027976 klub:PSG Francja
w stylu dowolnym z góry dzięki;)[/quote]
Face w stylu cut-out nie tworzę więc wrzucam Ci TU znalezione w mojej kolekcji grafik te face, które potrzebujesz a więc:
Nicolas Otamendi, Alipio oraz Alphonse Areola. Wszystkie w stylu cut-out. Stworzyłem Ci od razu plik 'config.xml' więc wystarczy że wypakowany katalog wgrasz w odpowiednie miejsce i w ustawieniach wyłączysz 'buforowanie skórki'
Face nie są mojego autorstwa.

[quote2=Kolazontha][quote=maniutinho]Poszukuję herbów drużyn z Ligi Premiership (league) zawsze mi się myli. Pierwsza klasa rozgrywkowa w Anglii :), Polska ekstraklasa i unibet liga. Z góry dzięki. Do fm10 oczywiście.
PS i może jeszcze herb pzpn'u[/quote]

proszę bardzo - http://www...
ni ma tylko herbu pezetpeenu[/quote2]
Masz tu kompletną paczkę tzn Loga Angielskiej Premiership i Championship oraz polskiej Ekstraklasy a także dawnej drugiej ligi i loga z "niższych" polskich lig.

Masz tam też logo pzpn'u (pobrałem je z mojej dawnej kolekcji grafik do fm2007...ale powinno pasować)
Loga nie są mojego autorstwa.

[quote=maniutinho]Jeżeli jeszcze ktoś ma to herby drużyn z drugiej klasy rozgrywkowej w Szkocji[/quote]
Masz Loga do lig szkockich: Premier League, Division 1, Division 2 oraz Division 3 Wszystkie pod FM2010

[quote=maniutinho]Szukam tylko herbu Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej[/quote]
Łap Wrzucam Ci tu loga: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Super Cup i inne...
Wszystkie z wersji FM2010.

Loga nie są mojego autorstwa.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

@kopacz - http://www.speed(...)orum.rar

@maniutinho - mam tylko drugą klasę rozgr. Szkocji - http://www.speed(...)orum.rar
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

maniutinho Młody aktywista

Dzięki :)

EDIT:
Jeżeli jeszcze ktoś ma to herby drużyn z drugiej klasy rozgrywkowej w Szkocji i logo Champions League i Ligi Europejskiej

p0rnstar Partyzant

20.11.2009 02:52    #5858     Sufler - Porady do gry - Please Insert FM09....POMOCY
[quote=Lucasinho]Widocznie nikt nie wie jak rozwiązać twój problem, a na przyszłość nie pisz tylu bezsensownych komentarzy.[/quote]

Gosciu za bardzo bierzesz sobie do serca role jaka pelnisz w tym serwisie ( sprzatacz-pomywacz) . Chlopak prosi o pomoc i prowadzi tutaj rozmowe a ty dajesz mu reakcjoniste za spam ?! Komu to przeszkadza ? Chyba tylko tobie O M F G ! Ogarnij sie i nie wpiepszaj sie miedzy wodke a zakaske.Rozdajesz bezsensownie na lewo i prawo te swoje smieszne 'rangi'zamiast robic cos bardziej pozytecznego niz to co do tej pory .

baran27 Partyzant

19.11.2009 14:36    #5859     Sufler - Porady do gry - Zbyt dużo kasy na transfery
Zaszalałem. Przed zaczeciem 2 sezonu mam dream team. Kupilem Franco Zuculini z Hoffenheim za 17.5 mln euro hehe. Szkoda ze to bardziej przypomina sajensfikszon :) niz Fma.

p0rnstar Partyzant

Luc zapisz sie do klubu milosnikow niekumatych. Skoro wszystkie inne srodki zawiodly a nie probowal jeszcze formatu to co mu szkodzi ? Moze akurat to pomoze . Chyba ze nie wie jak to sie robi to ma drugi problem .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.