Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Dzyro777 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2009 15:12    #5821     Sufler - Porady do gry - Nowi juniorzy...
Witam, wiecie moze od czego zalezy jakosc (potencjal) juniorow ktorzy przychodza na poczatku nowego sezonu do druzyny juniorow? oczywiscie oprocz bazy szkoleniowej i bazy treningowej? od trenerow juniorow? od scoutow? bo gram juz ok 7 sezon motorem lublin... doprowadzilem go juz 2 razy do wygranej w lidze mistrzow... mam naprawde dobrych zawodnikow w pierwszej druzynie... mam doskonala baze trningowa i szkoleniowa... ale nadal juniorzy ktorzy do mnie przychodza maja tylko 1 gwiazke max... no moze czasem sie zdarzy 1,5 gwiazdki:/ we wczesniejszych wersjach tez tak mialem... wiecie moze dlaczego? moze z moja mysla treningowa jest cos nie tak? moze zatrudniac jakis innych trenerow? pomocy

kopacz Młody aktywista

Proponowałem stanowisko w sztabie szkoleniowym każdemu zawodnikowi/trenerowi i za każdym razem odrzucali (Bąk, Bosacki, Dudek, Sznaucer, Reiss, Baszczu, Lewy). Co z tym zrobić bo chce żeby oni byli w moim sztabie (nawet w edytorze nie moge takiej opcji znaleźć

parachutes Młody aktywista

Witam, szukam graficznych megapacków (loga/koszulki/twarze) do FM 2010 zamieszczonych na serwerach rapidshare'a. Przeszedłem przez 2 strony w googlach i wszystkie linki wygasłe. Szkoda, że na cmrev tylko kilka graficznych dodatków..
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

parachutes Młody aktywista

07.12.2009 14:20    #5824     Sufler - Porady do gry - Rejestracja gry
dzięki wielkie za szybką pomoc, temat można zamknąć, ale proponuję podwiesić, skoro było już kilka osób z takim samym pytaniem ;)

Ja chyba jednak przemęczę się z tą głupią hałasującą płytą w napędzie, bo nie lubię rozwiązań typu steam. Raz, że instaluje się dodatkowy soft na komputerze, dwa, że wychodzą dodatkowe połączenia, które trzeba definiować w firewallu.

PS. Szkoda, że płacąc 129 zł nie dostaję produktu, który działa bez dodatkowego softu (typu steam) bez konieczności noszenia wszędzie płyty. I muszę sam kombinować jak ten mankament ominąć..

Pozdrawiam
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

hipek14 Partyzant

06.12.2009 16:51    #5825     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
Witam i prosze o pomoc.
Gram sobiue w fm 10 na laptopie i nagle komputer sie wylacza bo bateria sie wyczerpala nastepnie wlaczam i uruchamiam fm10 i wyskakuj mi blad ze save jest uszkodzony i nie da sie go wczytac.
Mozna go jakos naprawic??
Bardzo mi zalezy poniewaz mialem 2012 rok KSZO i cwiercwinal LM.
Prosze o szybkla odpowiedz

rysa Partyzant

Nie wiem czy to może mieć coś wspólnego ale miałem podobny problem z FM2009, mianowicie jak odpaliłem mecz komp po chwili albo się wieszał albo restartował,wszystko inne muze net filmy działały normalnie. Szukając przyczyn pożyczyłem od kumpla na testy i po kolei wymieniałem: kostki ram grafike zasilacz, skany czyszczenie rejestru w końcu format, nic nie pomogło,oddałem kompa osiedlowemu mega mózgowi komputerowemu, koleś 2 dni grzebał wymieniał kombinował i stwierdził że radiator od procka przymocowany do płyty delikatnie ją wygina, dosłownie milimetr,nie wiem jak to wypatrzył, stwierdził że płyta jest do wymiany,wymieniłem płyte i radiator bo tamten miał to felerne mocowanie, wszystko chula do dziś, nie wiem czy Ci to pomorze ale na pewno nie zaszkodzi.

krolik12345 Partyzant

ok dzieki
a wie ktoś dlaczego bardzo długo gra sie wczytuję? chodzi mi o ten pasek, co pisze wczytywanie (ono jest w kilku językach), robi się bardzo długo a wyłączyc samemu nie można (chyba że się mylę)
i jak zwołac zebranie sztabu szkoleniowego?

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=patryk11]Byłby ktoś chętny do zrobienia mi kilku face'ów w cut-out? Są to: Tomek Mikołajczak, Cicero, Vuk Mitosević, Kyriakos Papadopoulos, Ivan Peko, Robert Stambolziev, Mariusz Szyszka, Mohamed Yahaya, Paul Addo, Gideon Boateng i Eduardo. Do wszystkich z nich posiadam zdjęcia, choć nie wiem czy się nadają, żeby je przerobić na cut-out. Poszukuję także face Wellington dido da Silva Júnior. Najlepiej byłoby, jeżeli ktoś chętny by się zgłosił na GG -> 10390906.[/quote]
...
[quote=patryk11]Większość fejsów znaleziona dzięki Kolazoncie i kuruptowi, ale poszukiwałbym jeszcze cut-out Ivana Peko i Roberta Stambolzieva.
Potrzebowałbym jeszcze tylko Stambolzieva.[/quote]

Przeczytaj sobie post#937 a dokładnie to jego pierwszy akapit.
Po czym podaj tutaj numery ID piłkarzy których face poszukujesz.
Prześlę ci te, które będę miał w swoim zbiorze grafik.

Snpr9 Partyzant

No niestety, gra zawsze będzie jakoś ograniczona, a szkoda ;)

Galileusz Partyzant

02.12.2009 21:46    #5830     Sufler - Porady do gry - patch 9.3.1
A do tego mam problem z edytorem i pojawia sie taki komunikat "FMRTE wykrył FM/WSM, ale FMRTE nie może wykryć wersji gry. Proszę zaznacz swoją wersję gry" a na domiar złego nie wczytuje danych sztabu szkoleniowego, bardzo dziwne

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution