Fejsy:
Francuska Ligue 1*
Erste Bundesliga
Ligi portugalskiej niestety nie znalazłem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Loga:
- Albania
- Anglia
- Armenia
- Eredivisie w stylu iPulse
- Kazachstan
- Luksemburg
- Łotwa
- Mołdawia
- Portugalia w stylu ESS
- Szkocja w stylu iPulse
- Wyspy Owcze
Nie znalazłem ligi bośniackiej, cypryjskiej, francuskiej, macedońskiej, maltańskiej, więc wrzucam je spakowane ze swojej kolekcji. Brakuje jedynie ligi maltańskiej, a resztę możesz pobrać tu. Oczywiście loga nie są mojego autorstwa.
Francuska Ligue 1*
Erste Bundesliga
Ligi portugalskiej niestety nie znalazłem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Loga:
- Albania
- Anglia
- Armenia
- Eredivisie w stylu iPulse
- Kazachstan
- Luksemburg
- Łotwa
- Mołdawia
- Portugalia w stylu ESS
- Szkocja w stylu iPulse
- Wyspy Owcze
Nie znalazłem ligi bośniackiej, cypryjskiej, francuskiej, macedońskiej, maltańskiej, więc wrzucam je spakowane ze swojej kolekcji. Brakuje jedynie ligi maltańskiej, a resztę możesz pobrać tu. Oczywiście loga nie są mojego autorstwa.

Ustawienia -> Resetuj wyłączone komunikaty
), ale to FM a nie prawdziwe boisko. Jeśli ustawisz dajmy na to 9 zawodników w szesnastce to będzie tam również więcej obrońców. Natomiast ustawiając tam mniej piłkarzy wystarczy wygrać jeden pojedynek główkowy i duża szansa na bramkę. Tak jak pisałem w moim ustawieniu rzutów rożnych w polu karnym mam mało zawodników, z czego tylko trzech "coś robi" poza "wychodzeniem z głębi pola".
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty