Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Fejsy:

Francuska Ligue 1*

Erste Bundesliga

Ligi portugalskiej niestety nie znalazłem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Loga:

- Albania

- Anglia

- Armenia

- Eredivisie w stylu iPulse

- Kazachstan

- Luksemburg

- Łotwa

- Mołdawia

- Portugalia w stylu ESS

- Szkocja w stylu iPulse

- Wyspy Owcze

Nie znalazłem ligi bośniackiej, cypryjskiej, francuskiej, macedońskiej, maltańskiej, więc wrzucam je spakowane ze swojej kolekcji. Brakuje jedynie ligi maltańskiej, a resztę możesz pobrać tu. Oczywiście loga nie są mojego autorstwa.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

parachutes Młody aktywista

Prosta sprawa, kiedyś niechcący zaznaczyłem, by gra nie pytała "Czy na pewno chcę" wywalić kogoś z klubu używając opcji "wolny transfer". Gdy zrywam z kimś kontrakt, zawsze wyświetlało wartość odszkodowania, które musiałem pokryć. Teraz tego nie widzę, bo jak kliknę "wolny transfer" pozbywam się zawodnika automatycznie.

Czy jest możliwość przywrócenia tego "zabezpieczającego" pytania o potwierdzenie?

Proszę o pomoc.

Znalazłem :) Ustawienia -> Resetuj wyłączone komunikaty

- Dzięki za pomoc. :)

Do zamknięcia i bana dla tego użytkownika! ;)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

a ja o loga w standardowym stylu dla krajów takich jak:
- Albania
- Anglia (mam tylko kluby z Premiership i Blue Sqare, z sezonu 08/09)
- Armenia
- Bośnia i Hercegowina
- Cypr
- Francja
- Holandia
- Kazachstan
- Luksemburg
- Łotwa
- Macedonia
- Malta
- Mołdawia
- Portugalia (mam tylko 4 ligi div2a, div2v, div2c, div2d)
- Szkocja (brakuje najwyższej ligi)
- Wyspy Owcze

Nigdzie nie mogę znaleźć takich herbów.

W fm-base logopacku są te kluby, ale nie mogę ich wypakować Resource Archiverem z pliku fmf :(

Bardzo proszę o pomoc.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Panowie, ja nie twierdzę, że moje propozycję swą bezbłędne i całkowicie wyeliminują takie zachowania. Tylko jak sam mówisz niektórych zachowań czy to kulek czy zawodników w 3D nie da się wytłumaczyć. Więc ja tego nie tłumaczę tylko szukam rozwiązań. Nie wiem czy pamiętacie, ale do FM 2008 była taka jedna taktyka, już nazwy nie pamiętam, ale kilka rozwiązań w niej było "na pierwszy rzut oka" bez sensu. Jednak po dłuższym teście tej taktyki, która okazała się wspaniała, można było zauważyć, że te na pozór bez sensowne ustawienia przynoszą skutek.
Wiadomo, że gdy dane jest mi prowadzić zespół złożony z realnych ludzi, a zdarzają mi się takie sytuacje, rzadko bo rzadko, ale jednak, to wtedy wystarczy krzyknąć na takiego obrońcę i po sprawie.
Natomiast w tej sytuacji (nr. 3) można ustawić środkowemu obrońcy większą swobodę, żeby do takich piłek po prostu ruszał lub wysunąć w przód linię defensywy, ale to odbije się w innych miejscach.
Dlatego IMO najlepszym rozwiązaniem będzie ustawienie jednego pomocnika przed polem karnym, bo takie piłki będzie po prostu przejmował. Druga sprawa, w realnym świecie każdy zawodnik w polu karnym się przydaje przy rzucie rożnym (nie biorę pod uwagę sytuacji gdy zawodnik tylko tam przeszkadza :D), ale to FM a nie prawdziwe boisko. Jeśli ustawisz dajmy na to 9 zawodników w szesnastce to będzie tam również więcej obrońców. Natomiast ustawiając tam mniej piłkarzy wystarczy wygrać jeden pojedynek główkowy i duża szansa na bramkę. Tak jak pisałem w moim ustawieniu rzutów rożnych w polu karnym mam mało zawodników, z czego tylko trzech "coś robi" poza "wychodzeniem z głębi pola".

Co do tej 4 sytuacji to wiem, że wyłączenie Szukania gry będzie miało więcej minusów, ale tę sytuację powinno rozwiązać, a innych pomysłów na to nie mam.

Robi w Twojej sytuacji powinieneś podnieść bramkarzowi Swobodę decyzji i ewentualnie Nastawienie, na bardziej ofensywne.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

en_do Partyzant

11.01.2010 15:51    #5755     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Witam kolega zachwalił mi tę grę więc kupiłem ale że tak powiem chciałbym zdobyć troszkę wiedzy technicznej kto na jaką pozycję się nadaje jak rozróżnić talent od padaki no i wiedzę taktyczną przede wszystkim mógłby ktoś mnie pokierować gzie tu takie informacje mógłbym zdobyć?? Z góry dziękuję i pozdrawiam

vivi30 Partyzant

10.01.2010 10:33    #5756     Sufler - Porady do gry - co złego w treningu Tuga?
[quote=parachutes]a to są jacyś zawodnicy chuderlawi? młodziki? czy pełen przekrój? Może stan infrastruktury treningowej jest nędzny? Ja obstawiam, że to przypadek.

poczytaj System szkolenia młodzieży. Autor dowodzi, że reżimy typu Tug's Training są przereklamowane ;)[/quote]

Pełen przekrój piłkarzy,przeciętna baza treningowa,zadowalające obiekty młodzieżowe. Teraz w każdej pozycji cofnąłem siłę i aerobik o dwa oczka -poczekamy zobaczymy.

09.01.2010 12:30    #5757     Sufler - Porady do gry - Nowy system taktyk w fm2010
Z całym szacunkiem, ale nie byłoby złośliwości z mojej strony, gdyby nie fakt, że Firefox podkreśla błędy. Sam do niedawna pisałem bez polskich liter i to mi nie przeszkadza, ale "zaczolem"... za czołem są włosy. Mnie też zaskakuje zaskakiwalność Twoich wyników k.89, ale nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Chętnie bym coś poradził, ale ręce mi opadły. Okażcie trochę szacunku dla innych, piszcie po polsku. Proszę.

Mar1992 Przodownik pracy

Już jakiś czas zbieram logosy w stylu circle http://img68(...)rcle.png
Posiadam:
Anglia - dwie ligi
Argentyna - jedna liga
Australia - jedna liga
Austria - dwie ligi
Białoruś - dwie ligi
Belgia - trzy ligi
Brazylia - jedna liga
Bułgaia - jedna liga
Dania - dwie ligi
Finlandia - dwie ligi
Francja - trzy ligi
Grecja - dwie ligi
Hiszpania - dwie ligi
Holandia- dwie ligi
Islandia - dwie ligi
Japonia - jedna liga
Korea Południowa - jedna liga
Meksyk - jedna liga
Niemcy - trzy ligi
Norwegia - dwie ligi
Polska - dwie ligi
Portugalia - jedna liga
Rumunia - jedna liga
Serbia - jedna liga
Szkocja - jedna liga
Szwajcaria - dwie ligi
Szwecja - dwie ligi
Turcja - dwie ligi
Ukraina - jedna liga
U.S.A. - jedna liga
Węgry - dwie ligi
Włochy - jedna liga

Jedna liga - chodzi o najwyższą
Dwie ligi - najwyższa i druga
Trzy ligi - najwyższa, druga i trzecia

Jeśli ktoś ma jakieś, których nie posiadam, niech pisze donosik z linkiem.
Za jakiś czas wrzucę megapack.

hidalgo4 Młody aktywista

09.01.2010 08:57    #5759     Sufler - Porady do gry - Nowy system taktyk w fm2010
polszczyzna sie klania, ale koledze pewnie chodzi o KREATOR taktyk - ja uzywam i szczerze [przyznam ze trzeba jednak pogrzebac w poleceniach indywidualnych jak i dla druzyny.

porady jak dla mnie szkola taktyki pomaga wiec nie ma duzych zmian tylko lekkie ulatwienie ze strony tworcow gry

08.01.2010 23:01    #5760     Sufler - Porady do gry - co złego w treningu Tuga?
a to są jacyś zawodnicy chuderlawi? młodziki? czy pełen przekrój? Może stan infrastruktury treningowej jest nędzny? Ja obstawiam, że to przypadek.

poczytaj System szkolenia młodzieży. Autor dowodzi, że reżimy typu Tug's Training są przereklamowane ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.