Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.01.2010 11:15    #5731     Sufler - Porady do gry - Stary sprzęt a wymagania gry
RAM może zostać uszkodzona w różnych sytuacjach, to nie ma związku z graniem w grę o wyższych wymaganiach. Dla przykładu uruchamiając grę dla której masz za mało pamięci będzie ona po prostu się zacinała(wiem z własnego doświadczenia)

W dodatku Twoja pamięć spełnia wymagania, więc NA PEWNO z tego powodu nie ulegnie ona "spaleniu".

Podsumowując, jeśli gra chodzi to graj(też tak swego czasu robiłem i nie doznałem żadnych uszkodzeń sprzętu), jedynym dyskomfortem może być powolne działanie gry.
@

Squeeze Partyzant

20.01.2010 22:48    #5732     Sufler - Porady do gry - TRENING
wojtek jesli masz problem napisz na GG 3519600

a co do intensywnosci treningu polecam dac przed sezonem : Wysokie, aby podczas sparingow biegali, a podczas treningow trenowali ostro, a podczas sezonu dac obciazenie : srednie. aby nie zlapali zadyszki :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Pchela może przestać powtarzać moje kandydatury?
Muniesa jest bardzo dobry, świetnie się rozwija.
U mnie w debiucie strzelił nawet gola.
Forren jest boczny, a Regi ma masę ofert z świetnych klubów: Atletico, Everton.
W irl już gra w Schalke nawet... szkoda trochę.
Ja od siebie polecam jeszcze: Antione Griezmanna (17 goli w 2 sezonie w Championship, 22 gole w Premiership w barwach Leeds) oraz Erika Husekleppa, bardzo dobrym pomocnik.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

techniczny Młody aktywista

19.01.2010 12:56    #5734     Sufler - Porady do gry - jeden trener,młodzież,asystent,
a jak twierdzi autor tematu - nie on jest właścicielem stadionu więc nie bardzo jest jak wybudować szkółkę czy polepszyć bazę. ja proponuję porzucić pracę u Salomona i udać się do niedalekiej Australii czy Nowej Zelandii. tam nie będzie chyba takich problemów ;)

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
19.01.2010 12:31    #5735     Sufler - Porady do gry - jeden trener,młodzież,asystent,
[quote=hidalgo4]aby mozna bylio zatrudnic wiecej trenerow nalezy rozbudowac BAZE TRENINGOWA [/quote]

Niekoniecznie. U mnie się ona nie zmieniła a miałem ten sam problem co jordaneq -
Zarząd zgadzał się tylko na jednego trenera (grałem Gwardią w Lidze Okręgowej).
Po pierwszym sezonie wywalczyłem awans do IV Ligi oraz dodatkowo miałem finanse w końcu na nieznacznym plusie - Zarząd już nie robił problemów z zatrudnieniem kolejnych szkoleniowców, także albo jeden z tych czynników albo oba są konieczne do powiększenia sztabu szkoleniowego.

Pzdr
…(…)…

jordaneq Młody aktywista

19.01.2010 11:06    #5736     Sufler - Porady do gry - jeden trener,młodzież,asystent,
Dzięki. Miałem jeszcze oferte z Barcelony ale wyśmiałem ją (żart;) ).
Więc tak: Na Wyspach jest jedynie liga. Składa się z 8 zespołow. Właściwie jest to liga miejska gdyż bierze w niej udział 8 zespołów z jednego miasta, ze stolicy. Pucharu kraju nie ma. Dwa pierwsze miejsca biorą udział w O-League. Jest to Liga Mistrzów Oceanii. Po sezonie zasadniczym ( każdy z każdym 4 mecze ), tabela dzieli się na pół. Pierwsza czwórka walczy o mistrza a druga o utrzymanie (śmieszne bo nikt nie spada). Tylko tabela się wtedy nie zeruje i ja zająłem 4 miejsce z 35 punktami, a 5 miejsce miało 36 punktów ;).
Jesli chodzi o stadion to moge pomarzyć. Właścicielem wpisanym w informacjach jest Walas FC.

Grając w Lechu po 1.sezonie pojawił się u mnie w szkółce... Hiszpan urodzony na Majorce. Z Hiszpanią wiązał mnie jedynie asystent i scout.

jordaneq Młody aktywista

19.01.2010 10:39    #5737     Sufler - Porady do gry - jeden trener,młodzież,asystent,
Witam!
Mam kilka pytań ( Gram Makuru FC- zespół z ligi Wysp Salomona ):
1. Moge zatrudniać tylko jednego trenera. Kiedy będe mógł zwiększyć liczbę trenerów i co muszę zrobić by to nastąpiło?
2.(Nie śmiejcie się ;) ) Ostatnio na biologii w szkole miałem o ewolucji - efekt założyciela i efekt szyjki od butelki. I tak się zastanawiam czy w FMie też to działa. Chodzi o to, że ściągnąłem do mojej drużyny na Wyspy Salomona dwóch Polaków. Chodzi o to czy jeśli będe ściągać Polaków, oni dostaną obywatelstwo to czy będą pojawiali się w moim klubie polscy juniorzy albo chociaż o polskich nazwiskach?
3.Jak to się dzieje że gdy ja prowadze mój zespół to jest albo 1-0 albo 0-0 alb przegrywam, a gdy ide na urlop i drużyne prowadzi asystent to oni wygrywają 3-1, 2-0, 2-1 itd.(oczywiście także remisują i przegrywają).
4. Wiem że aby wybudować nowy stadion należy wygrywać co się da i to przy pełnych trybunach. Ale ile to dokładnie kosztuje? Mam na myśli dokładną kwote? Najlepiej w euro :) Myśle że będzie u mnie ciężko z budową nowego stadionu bo na Wyspie Salomona jest tylko jeden stadion ale za to o pojemności 30.000. Grają na nim wszystkie drużyny ale właścicielem jest tylko jedna drużyna. Jeśli znacie dokładne sumy to również bym prosił o kwoty rozbudowy bazy treningowej i obiektów młodzieżowych.

Z góry przepraszam za wyczerpujące pytania ale wiecie, Wyspy Salomona to nie Barca czy Chelsea że już jesteś i masz wszystko. To nawet nie jest 8 liga angielska. Gracze tam to totalna żenada, nawet jesli ma się w składzie pół reprezentacji WS.
Dzięki
Pozdrawiam

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Na Suflerze od dawna pojawiało się mnóstwo tematów, które powszechnie uznawane były jako wykroczenie, ponieważ były niezgodne z ideą naszego środka komunikacji. Jednak z biegiem czasu ilość tematów nie malała, a nowi gracze, niezorientowani w zasadach, jakie tutaj panują, ciągle zadawali pytania typu: kogo kupic do ARKI?!1. Inni użytkownicy, bardziej doświadczeni w grze lub po prostu znający ciekawych graczy, którzy będą przydatni autorowi pytania, często przestrzegali go przed otrzymaniem kary od Ekspertów, jednocześnie wypisując nazwiska, jakie powinien do siebie ściągnąć. Widząc taką potrzebę postanowiliśmy otworzyć jeden temat, gdzie każdy będzie mógł się poradzić na temat składu swojego zespołu. Nie wiesz kogo kupić, wypożyczyć, w kogo zainwestować? To miejsce jest stworzone właśnie dla Ciebie!

Z góry uprzedzam, że tematem do dzielenia się wynikami są przechwałki. W tym miejscu nie chwalimy się swoimi talentami, jedynie odpowiadamy na pytania innych, doradzamy. Zbyt wielkie odbieganie od tematu może być karane.

Temat dotyczy również sztabu szkoleniowego.

Dla każdego, kto ma czas i chęci oraz lubi przeszukiwać listy z zawodnikami, nasi użytkownicy znaleźli kilka ciekawych stron z takimi właśnie danymi (wszystkie strony są w języku angielskim!)
- Football Manager Story
- True Football Manager
- FM Scout
- http://steam(...)21345661

Byłoby miło, gdybyście pisali kilka konkretnych informacji, które usprawnią dobór zawodników przez wypowiadające się tu osoby:
- klub, warto wspomnieć na jakim poziomie w nim jesteście, bo słaby klub po kilku latach możecie wprowadzić do europejskiej elity, a to ma duże znaczenie
- sezon, rok gry, w jakim jesteście
- konkretna pozycja i rola zawodnika, mogą być również dokładne atrybuty, jakimi ma wyróżniać się gracz
- cena, widełki, od ilu do ilu możecie przeznaczyć na to wzmocnienie
- z dodatkowych informacji możecie jeszcze zawierać czy piłkarz musi być z kraju UE

jordaneq Młody aktywista

Szkoda że nie zrobiłem screena ale grając Lechem w pierwszym sezonie , reprezentacja U-19 pod wodzą Jacka Zielińskiego rozgromiła rówieśników z Austrii 9-0 podczas Mistrzostw Europy U-19 :)
Szkoda że to tylko gra :/

parachutes Młody aktywista

17.01.2010 17:50    #5740     Sufler - Porady do gry - Instrukcje dot. rywala
[quote=baran27]Parachutes dlaczego grasz Górnikiem Lęczna? Mieszkasz gdzieś w okolicy?:) Ja jestem z Chełma:)[/quote]
Byłem na kilkunastu meczach w Łęcznej, a pochodzę z Lublina :) Łęczną i Motorem gram w tej grze od samego początku, mówiąc szczerze gram tylko tymi klubami i tylko polskimi ligami!
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.