Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

leito1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.01.2010 09:37    #5721     Sufler - Porady do gry - Dźwięki w FMie
a szkoda :P

jordaneq Młody aktywista

22.01.2010 23:11    #5722     Sufler - Porady do gry - Uprofesjonalnienie ligi
No ja wiem ale za jakieś 3-4 lata moi Polacy z mojego Makuru FC dostaną obywatelstwo. Wtedy zasiąde za sterami Wysp i poprowadze moją kadre do wiktorii :D Tak poza tym to zdobyłem 4 miejsce na Klubowych MŚ pokonując mistrza Azji i Japonii, przegrywając w półfinale z Liverpoolem 1-6 i z LA Galaxy w meczu o 3 miejsce 3-0. Mam na koncie 3,5 mln euro. Ostatnio była blisko zmiana prezesa ale nie doszło to do skutku. Stopniowo rośnie mi frekwencja. Teraz na meczach jest po 5 tysięcy ludzi. Ale stadion ma pojemność 30 tysięcy więc o nowych moge zapomnieć. A mam takie pytanie: Jeśli rozbuduje baze treningową lub o.młodzieżowe to wszystkie kluby będą z niej korzystać? No bo stadion jest jeden więc pewnie i zaplecze będzie wspólne.
Odnośnie tematu: Coś się w lidze ruszyło :) Piąty czołowy klub zatrudnił 19letniego Sudańczyka który całkiem nieźle sobie radzi w lidze. Myśle że to dobry początek :]

Poza tym reprezentacja doda troche smaczku tej grze bo wygrywanie wszystkiego w lidze zaczyna nudzić :)

EDIT: Temat do zamknięcia. Klub przeszedł na zawodostwo. Zmienił się prezes ( z Salomończyka na Polaka :D ) który zainwestował w baze treningową i szkółke. Mi pozostaje czekać na nowy stadion i powołanie do reprezentacji Wysp bo narazie... mnie nie chcą! ;)

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Ja szukam grajków, na obojętnych pozycjach w wieku 20-25 do Interu. Cena do 8-10 milionów funtów angielskich. Rozchodzi się o to by byli w miarę żywi i rześcy, bo chcę się pozbyć staruszka Crespo. Dopiero zaczynam granie, ale jako jeden z celów obrałem odmłodzenie kadry Interu, ponieważ zasiedziało się tam kilku staruchów obrastających kurzem:P

Wersja '07 patch. 7.02, baza średnia: )
#TeamTyniec

paziu Młody aktywista

W ekranie składu możesz kliknąć flirty i wybrać pokaż status wychowanka.
Wtedy będziesz mieć kto jest wyszkolony w klubie kto w kraju a kto będzie wychowankiem i datę kiedy.

baran27 Partyzant

[quote=radzik27]jak sprowadziłeś zawodnika w wieku 18 lat to on już twoim wychowankiem nie zostanie, bo nie rozegra 3 lat przed ukończeniem 21 roku życia, musiałbyś go sprowadzić przed 18 urodzinami;) może zostać tylko graczem wyszkolonym w kraju.
Co do pozostałych zawodników, jeśli nie pomyliłeś nic z ilością sezonów nie widzę rozwiązania [/quote]
Ja gram na 10.2 i u mnie gracz co ma 18 lat i przykładowo 364 dni bedzie wychowankiem.Mając juz 19 lat nie.

radzik27 Młody aktywista

jak sprowadziłeś zawodnika w wieku 18 lat to on już twoim wychowankiem nie zostanie, bo nie rozegra 3 lat przed ukończeniem 21 roku życia, musiałbyś go sprowadzić przed 18 urodzinami;) może zostać tylko graczem wyszkolonym w kraju.
Co do pozostałych zawodników, jeśli nie pomyliłeś nic z ilością sezonów nie widzę rozwiązania

baran27 Partyzant

Ja też gram wisłą kupuje tylko piłkarzy zagranicznych.Każdy zawodnik który nie ma jeszcze 19 lat i zostaje do mnie sprowadzony po 3 sezonach dostaje status wychowanka oraz piłjkarza wyszkolonego w polskim klubie choć by te 3 sezony spedzil na wyporzyczeniu w bundeslidze.

hidalgo4 Młody aktywista

21.01.2010 19:18    #5728     Sufler - Porady do gry - Pytanie o umiejętności.
[quote2=Robi2009][quote=hidalgo4]
czyli mozna przyklad rafael Sobis (24l) napastnik - na skrzydlowy lewy z beznadziejnej na naturalna[/quote]

Nigdy nie wyszkolisz piłkarza tak, by nowa pozycja była "naturalna". Naturalna jest tylko jedna, czyli w wypadku Sobisa ST.Każda inna to będzie co najwyżej "Uzdolniony"[/quote2]

wielu zawodnikom pojawia sie po kilku sezonach jak na niej trenuje i gra NATURALNA wiec wybacz da sie

Robi2009 Młody aktywista

21.01.2010 18:17    #5729     Sufler - Porady do gry - Pytanie o umiejętności.
[quote=hidalgo4]
czyli mozna przyklad rafael Sobis (24l) napastnik - na skrzydlowy lewy z beznadziejnej na naturalna[/quote]

Nigdy nie wyszkolisz piłkarza tak, by nowa pozycja była "naturalna". Naturalna jest tylko jedna, czyli w wypadku Sobisa ST.Każda inna to będzie co najwyżej "Uzdolniony"
There's nothing to fear except the fear itself

hidalgo4 Młody aktywista

21.01.2010 16:02    #5730     Sufler - Porady do gry - Pytanie o umiejętności.
aby "przepozycjonowac" danego zawosnika musi on posiadac conajmnej Podstawowe atrybuty do gry na danej pozycji - tutaj wkracza szkola taktyki gdzie co i jak?

czyli mozna przyklad rafael Sobis (24l) napastnik - na skrzydlowy lewy z beznadziejnej na naturalna

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.