Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

morrison Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.02.2010 13:45    #5681     Sufler - Porady do gry - status klubu
witam. swoją przygodę w FM10 zacząłem w Queen's Park (ostatnia liga szkocka), mam 2013 rok awansowałem do Premier League, każdy pracownik klubu ma kontrakt profesjonalny, ale jednak status klubu wciąż jest na poziomie półzawodowym. Czy mogę jeszcze jakoś przyśpieszyć ten proces czy po prostu cierpliwie czekać? Z góry dziękuje za odpowiedź

DanielloIII Partyzant

07.02.2010 23:37    #5682     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż Koszulek
[quote=Jacko]Chłopie ty wiesz ile lat ma Angel? Ty go, aby nie mylisz z Marvinem Angulo? Wszak uświadomię - Juan Pablo Angel ma 35 lat, z tego co wiem to od kilku lat gra w Stanach Zjednoczonych. Więc, jego gwiazda może "urosnąć" bardziej, jedynie jako członka sztabu szkoleniowego, bo jak wyraźnie widać jego kariera piłkarska pomału się kończy.[/quote]
Dokładnie tak jest :) A kupiłem go z Monaco (przeszedł na samym początku gry,a gram 2 sezon) ma rozegrane 36 meczów i 11 bramek w barwach reprezentacji Kolumbii. Właśnie kupiłem go żeby mieć potem dobrego trenera a przy okazjii zarobić na koszulkach, dlatego sie zdziwiłem ze nic nie pisało o wzroście sprzedaży. A ma On ponad 150 spotkań rozegranych w Aston Villi...:/ :).
A Jaco Sagan nie przejdzie :/ śit :) inne propozycje ?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.02.2010 23:18    #5683     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż Koszulek
Chłopie ty wiesz ile lat ma Angel? Ty go, aby nie mylisz z Marvinem Angulo? Wszak uświadomię - Juan Pablo Angel ma 35 lat, z tego co wiem to od kilku lat gra w Stanach Zjednoczonych. Więc, jego gwiazda może "urosnąć" bardziej, jedynie jako członka sztabu szkoleniowego, bo jak wyraźnie widać jego kariera piłkarska pomału się kończy.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Cesar Partyzant

07.02.2010 21:06    #5684     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić zawodników
Czy można wiedzieć w jakich rozgrywkach ligowych to się stało? Skoro jednak kombinowałeś troszkę z edytorem....ryzyko.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

07.02.2010 13:48    #5685     Sufler - Porady do gry - reputacja ligi
moim celem było zdominownie polskiej ligi (co udawało się nie raz), następnie zdobycie posady selekcjonera kadry Polski, następnie poprzez kupowanie wyłącznie polaków (czyli nabijanie kasy rodzimym klubom), i opieranie reprezentacji na ligowcach - doprowadzić do coraz lepszego poziomu polskiej ligi. Żeby mogła równać się chociaż z portugalską. A niemożność polepszenia reputacji ligi polskiej troszkę psuje mi ten plan.

No cóż, doprowadzenie Leeds United do poziomu ManU, Arsenalu czy Chelsea też łatwe nie będzie :) No, może poza pierwszym sezonem, bo Leeds jest zdecydowanym faworytem do awansu ;)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

augustowski Partyzant

[quote=Bolson]Bo trzeba umieć ukręcić z gówna bicz ;]
http://img97(...)er2f.png

0 load/save, bo ino po co?[/quote]

a świstak siedzi i zawije je w te sreberka :) hehehe nie realne

podsumowanie 3 sezonu w Legi

http://www.bankfotek.pl/view/527255

http://www.bankfotek.pl/view/527256

u Was też finały Pucharu Polski rozgrywane są w Mielcu ? bo to już 3 raz z rzędu, ciekawe kto im taki stadion wybudował :)

http://www.bankfotek.pl/view/527257

a w Europie kiszka, łatwo się wchodzi do LM tylko wygrać tam mecz coś moim grajkom trudno :( ale budujemy skład ...

parachutes Młody aktywista

07.02.2010 10:05    #5687     Sufler - Porady do gry - reputacja ligi
[quote=Godman]kiedy osiągnąłem pułap 3 miejsca w grupie LM miałem codzienną batalię z połową składu na zasadzie "bo ja chce do lepszego klubu...", a co dopiero jakbym do ćwierćfinału awansował... achh... szkoda gadać[/quote]
Mnie też to rozpierdala :) Gram od paru wersji FM'a z dwiema ligami grywalnymi (Ekstraklasa i Unibet 1 Liga). Powoli wspinam się na szczyt Łęczną lub Motorem i jak już mam zawodników na miarę Porto czy PSV, starannie dobranych pod kątem nie tylko umiejętności ale i psychiki.. po sezonie każdy chce zmieniać klub, by rozwijać swoje ambicje. A przecież nie mogę kupować nieambitnych piłkarzy. Z każdą kolejną wersją gry liczę na poprawę i nic się nie zmienia. Smutne i irytujące. Dołożyłbym inne ligi, ale raz: sprzęt nie pozwala, dwa - jestem przywiązany do rodzimych lig. I co począć?

Godman, mam nadzieję, że Ci nie przeszkadza, że się trochę podczepiam pod Twój temat ;)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

vivaldi9 Partyzant

07.02.2010 09:58    #5688     Sufler - Porady do gry - reputacja ligi
No to ja tak samo jak Godman mogę już skasować save'a Leszkiem...Eh... Trzeba się zalogować gdzieś do Championship;D
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

raca Partyzant

06.02.2010 18:27    #5689     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić zawodników
Witam, mam pewien bardzo denerwujący problem.
Chodzi o to, że nie mogę zgłosić większości zawodników do meczu. Nie wiem dlaczego mi się tak zrobiło, zagrałem jeden mecz, bo myślałem że to jakiś mały problem. Jednak widzę, że już w następnym meczu jest to samo. Zawodnicy jakby numerów nie mieli, dałem im numery w FMM, jednak dalej ich nie mają w grze. Jak klikam w taktykę, to widzę "Nie" przy prawie wszystkich piłkarzach (4 piłkarzy tego nie ma). Jak najadę myszką na ten button to jest napisane "Nie może zostać zarejestrowany do następnego meczu".
Nie wiem co zrobić, proszę o pomoc.
Z góry dziękuję!

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2010 18:26    #5690     Sufler - Porady do gry - reputacja ligi
no to mogę już sejwa z Wisłą skasować. Totalną dominację w lidze w końcu osiągnę, tak jak to się dzieje od wielu fmów i cmów, i na tym się skończy. W FM 2009 kiedy osiągnąłem pułap 3 miejsca w grupie LM miałem codzienną batalię z połową składu na zasadzie "bo ja chce do lepszego klubu...", a co dopiero jakbym do ćwierćfinału awansował... achh... szkoda gadać, trza się zalogować gdzieś do League One, tam przynajmniej jest perspektywa gry w Premiership..

kleyo7 - przyniosłeś mi złą nowinę, na szczęście średniowiecze minęło, zatem dziękuję :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution