Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Fabregas10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=qstosh]Fabregas10 opis jak i gdzie wgrać kitsy (i inne grafiki do FM'a) znajdziesz w poście #1153.
Natomiast jeśli mimo zastosowania tamtych instrukcji wciąż będziesz miał problemy to do katalogu "kits" wgraj sobie tzw ghost removal.
Co prawda został on stworzony pod wcześniejszego FM'a ale nie zaszkodzi spróbować. Generalnie pliczek ten stworzono po to by defalutowe koszulki z FM'a nie były widoczne "za" tymi dodawanymi przez użytkowników (np SS'09)
Jeśli pliczek nic nie da - usuń go. Ja korzystałem z niego w FM09 ale w najnowszej wersji mi już nie był potrzebny.
Dodatkowo jeśli zauważyłbyś że niektóre kitsy Ci się nie wyświetlają to skorzystaj z tej porady lub ewentualnie z tej sugestii.
Powinno pomóc.[/quote]

Wielkie dzięki QSTOSH !! Twoja rada pomogła i od teraz także i ja mogę się już cieszyć wspaniałymi i lśniącymi koszulkami 2D w swojej grze :D Jeszcze raz dzięki za Twoją nieocenioną pomoc ;D

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Fabregas10 opis jak i gdzie wgrać kitsy (i inne grafiki do FM'a) znajdziesz w poście #1153.
Natomiast jeśli mimo zastosowania tamtych instrukcji wciąż będziesz miał problemy to do katalogu "kits" wgraj sobie tzw ghost removal.
Co prawda został on stworzony pod wcześniejszego FM'a ale nie zaszkodzi spróbować. Generalnie pliczek ten stworzono po to by defalutowe koszulki z FM'a nie były widoczne "za" tymi dodawanymi przez użytkowników (np SS'09)
Jeśli pliczek nic nie da - usuń go. Ja korzystałem z niego w FM09 ale w najnowszej wersji mi już nie był potrzebny.
Dodatkowo jeśli zauważyłbyś że niektóre kitsy Ci się nie wyświetlają to skorzystaj z tej porady lub ewentualnie z tej sugestii.
Powinno pomóc.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

a nie wiem... jak skończy odsiadkę, zostanie mu dwa miesiące kontraktu. Będę wtedy zapewne w Championship, i będę miał poukładany skład, do którego on już moze nie pasować. Nie zakładam kłopotów finansowych, więc raczej do niczego nie będzie mi potrzebny :)

a rozwiązanie kontraktu teraz nie wchodzi w grę, bo dobrowolnie nie chce, a odszkodowanie wyniesie mnie więcej, niż poczekać do zakończenia :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

B0dz!0 Partyzant

14.02.2010 10:19    #5674     Sufler - Porady do gry - problem ze zgloszeniem zawodnikow
witam. przejalem Lazio w polowie sezonu i wyskoczylo zgloszenie skladu do rozgrywek UEFA. i tu jest cholerny problem gdzy tak: do zespolu musze zglosic minimum 4 zawodnikow wyszkolonych w klubie, ale nie wiecej niz 25 zawodnikow. jak wiekszosc grajacych wie w trakcie sezonu mozna zrobic tylko 3 zmiany w stosunku do skladu ktory sie wybralo na samym poczatku sezonu (oczywiscie nie ja wybieralem zawodnikow bo zaczynalem jako bezrobotny). i sa trzy opcje takie jak: zatwierdz wybor, automatyczny wybor, i anuluj wybor.

po daniu anuluj wybor mam niby 4 zawodnikow wyszkolonych w klubie, ale 29 wybranych...
http://img70(...)1426.jpg

po nacisnieciu wybor automatyczny mam wybranych 25 zawodnikow, ale nie mam wybranych 4 zawodnikow wyszkolonych w klubie...
http://img23(...)6868.jpg

jak widac na ss, po daniu wybor automatycznuy nie mozna juz nic zmieniac w skladzie, a po nacisnieciu anuluj wybor mozna dokonac tylko 3 zmian... ale do %

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

13.02.2010 19:50    #5675     Sufler - Porady do gry - Jak rozwijać młode talenty
http://www.cmrev(...)ezy.html

Proponuje przeczytać ten artykuł. Myślę, że pomoże, również, tak jak podpowiedzi kolegów wyżej.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.02.2010 14:50    #5676     Sufler - Porady do gry - Jak rozwijać młode talenty
Ortografia...
To, że nie grają cudownie jest normalnie. Jak sam zechciałeś zauważyć - maja wysokie PA, a nie CA.
Wystawianie ich od początku byłoby ze szkodą dla zespołu, dawaj im końcówki, albo kiedy prowadzisz bardzo wysoko. Ewentualnie jakieś lajtowe rozgrywki, PE, PP może jakieś turnieje towarzyskie.
Wypożyczenie jest ryzykowne, mogą ci ich "zepsuć". Gra w słabej ekipie nie gwarantuje takiego progresu, jak właśnie dobry mentor i mecz w naszej ekipie od czasy do czasu.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

romuś Partyzant

ko(L)ega widze dominacja Legią a ja Lechem;) 6 sezon pod rzad podwojna korona do tego 5 superpucharow;) ps. mam ambitne plany ;D i przenosze sie z Lecha do gornika bo chce rozbudowac w polskiej lidze jak najlepiej i najwiecej szkolek pilkarskich;D w Lechu juz na amxa wiec misja skonczona;) mimo to 0 talentow ktore sie andaja do gry w KKS ie

smok85 Partyzant

11.02.2010 12:19    #5678     Sufler - Porady do gry - uszkodzony save :((((
gralem sobie lechem poznan i szlo mi bardzo dobrze niedawno w lidze mistrzow wygralem z liverpoolem i mialem grac w finale z arsenalem...no i tragednia!!! stare save'y dzialaja a ten ostatni najwazniejszy nie dziala :| czy idzie w jakis sposob naprawic plik w ktorym znajduje sie owy ostatni save ??? jesli nie wielie godzin grania przepadnie :/ prosze o pomoc !!!

Rafaldinho97 Partyzant

szkoda tylko że Baines zechce przejść ale jest za słaby
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

czarny55 Partyzant

10.02.2010 17:29    #5680     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zgłosić zawodników
Tak,wszystko krok po kroku jak napisałeś.Wystawim taki skład jaki chcę,ide na urlop,wracam i nadal jest kiszka.Chciałem zainstalować jeszcze raz ale niestety mi płytka zginęła.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution