Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

mateuszmc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.02.2010 15:45    #5661     Sufler - Porady do gry - diametralna zmiana wyniku
A mam też troszke inne pytanie po waszych poradach pograłem dzisiaj troche i sytuacja wygląda lepiej,a możecie mi powiedzieć czemu mu zespół potrafi bić właśnie te 3,4 bramki i przegrać silnym zespołom (Real,MU,Barca) a jeżeli chodzi o te słabizny typu Burnley,Wolves i inni spadkowicze to oni mi wbijają 3 na początku i często to ja musze ich gonić,w 1 było fajnie i normalnie a w 2 jakieś anomalie występują :

Szymi1 Partyzant

Witam. Mam taki problem. Gram w lidze Greckiej, zespołem Kavala. Obecnie mam sezon 2013.To jedna z moich najciekawszych karier w tej edycji FM.

No i w mojej szkolce "powstal" świetny newgen, prawy obronca, ktory ma bardzo wysokie PA i ma szanse byc jednym z czołowych obroncow Europy. Grał juz cały sezon i spisywał się świetnie a ma zaledwie 17 lat.Był moim prawdziwym "pupilem" Ale do rzeczy. Niestety zrobilem błąd. Po zakonczeniu sezonu "poszedłem na urlop" wrociłem z niego dopiero 15 czerwca, po czym zapisalem gre nadpisując moje dwa jedyne savy z tej kariery. I o zgrozo - okazało sie wtedy ze mojego prawego obroncy nie ma juz w klubie bo 30 maja wygasł mu kontrakt :/ teraz zawodnik za nic nie chce wracać do klubu. Próbowałem nawet "przywrócic go" FMRTE, ale ten program nie chce mi działać. Probowalem wszystkich sposobów, zainstalowałem też Frameworka 3.5 ale to nie pomaga. Mam Windows Vista.
Czy jest jakis sposob zeby przywrocic tego prawego obronce do klubu przed nowym sezonem? Moze byc nawet sposob "nielegalny" :P Byle by skuteczny.

Pozdrawiam, liczę na Waszą pomoc.

EDIT: Poradziłem już sobie z FMRTE, teraz działa. Niestety tego zawodnika nie da się związać kontraktem, prawdopodobnie dlatego ze nie ukonczyl 18 lat. Da się coś z tym zrobić, zebym mial go spowrotem w klubie ?

romuś Partyzant

21.02.2010 00:19    #5663     Sufler - Porady do gry - tragiczny potencjal juniorow 2010
tyle ze oni wygladaja tak zle....
ze wole wstawic do skladu mlodego obcokrajowca z ktorego bede mial w przyszlosic pozytek niz wychowanka ktorego szczytem ebdzie gra w 1 lidze;natomiast sciagnolem juz 1 polaka o ktorym pisalem wyzej a przed tym sezonem zawodnika z ruchu i tez jest niezly....a to kluby ktore maja gorsze szkolki i trenerow;/

sirbobek Partyzant

20.02.2010 14:15    #5664     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote6=about]
sadlok wejdzie moze za rok narazie nie ma gdzie go wstawić gra borysiuk na defensywnym a obrona choto astiz
co do mattheusa to wiem co to za talent ale przy pierwszym wypozyczeniu nie skorzystałem a rok pozniej nie chcial juz dojsc :( a szkoda bo WIELKI talent
Benfica to Benfica co roku tam oscyluje na top3 w Portugali ale tam to nie mają zbytnio z kim grać w kółko oni sporting i porto czasami wchodzi braga .
Nie wiem po co uparliscie się że schalke to średniak przecież to jest średniak europejski !! Gigantów tu macie barca MANU itp poźniej ciut gorsze a potem średniaki jak schalke własnie
Tak samo jak w Polsce co roku walczą te same zespoły wisła legia i amicolech
[/quote6]

To inaczej jeżeli Schalke to średniak to legia to co? Dno i wodorosty, więc nie wiem jak chcesz z nimi wygrać. Życzył bym sobie w Polsce przynajmniej jednego takiego średniaka. A tak mamy słabeuszy europejskich. Wisłę, Lecha i iti

about Partyzant

20.02.2010 13:43    #5665     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote5=sirbobek][quote4=about][quote3=dawid3009][quote2=about][quote=konrwaw]To będziesz miał sukcesy tylko w lidze polskiej...Poza tym jeśli nie chcesz nic zmieniać u siebie,to jakiej rady oczekujesz skoro wszystkie odrzucasz?[/quote]
a gdzie ja pisze że odrzucam ??
Chce zmienić , ale ja stawiam na młodzież , która ta jest lepsza niż tych co miałbym kupić ( a ceny są z kosmosu ) i większość tych co chce nie ma zamiaru przechodzić do ogórkowej ligi[/quote2]
Ja widze 3 młodych zawodników(borys,ryba,kucharczyk), ściągnij może chociaż Pawłowskiego czy kogoś, bo takim składem będziesz spokojnie "ekstraklasę" zdobywał, ale o walce z takimi "średniakami" jak Schalke, Fenerbahce(przy odrobinie szczęścia możesz coś ugrać). Jeśli jak mówiłeś wygrałeś kilka mistrzostw to jakaś kasa na transfery powinna być. A więc reasumując musisz wzmocnić skład(nie wiem jakie staty mają ci młodzi,bo mogli się rozwinąć), jeśli myślisz o LM
Pozdrawiam (L)
[/quote3]
Narazie tych młodych ogrywam wpuszczając ich do pierwszego składu m.in sadlok .
Pomyśle o jakiś zagranicznych piłkarzach ( brayzliano :))
[/quote4]
W 20212 roku ogrywać Sadloka i mówić że to młodzież to spora przesada. Jeśli dobrze liczę, to on ma 23 lata. Więc wiek młodzieńczy w FM mu się dawno skończył.
Warto, jeżeli jak mówisz stawiasz na młodzież(ponad 20 lat i młodzież...), wypożyczyć z opcją zakupu piłkarzy z lepszych klubów. Ja w pierwszym sezonie w Wiśle miałem piłkarza, Matheusa. Był wypożyczony z opcją zakupu z tego brazylijskiego klubu na F(igureises? jakoś tak)[17 lat i techinka i wykańczanie akcji po 14]. Co prawda nie kupiłem go, bo odszedłem z Wisły. Ale zamiast do Wisły poszedł do Benfiki(chociaż dla Ciebie to Benfika pewnie słaba drużyna europejska)[/quote5]

sadlok wejdzie moze za rok narazie nie ma gdzie go wstawić gra borysiuk na defensywnym a obrona choto astiz
co do mattheusa to wiem co to za talent ale przy pierwszym wypozyczeniu nie skorzystałem a rok pozniej nie chcial juz dojsc :( a szkoda bo WIELKI talent
Benfica to Benfica co roku tam oscyluje na top3 w Portugali ale tam to nie mają zbytnio z kim grać w kółko oni sporting i porto czasami wchodzi braga .
Nie wiem po co uparliscie się że schalke to średniak przecież to jest średniak europejski !! Gigantów tu macie barca MANU itp poźniej ciut gorsze a potem średniaki jak schalke własnie
Tak samo jak w Polsce co roku walczą te same zespoły wisła legia i amicolech

romuś Partyzant

20.02.2010 13:39    #5666     Sufler - Porady do gry - tragiczny potencjal juniorow 2010
mam sezon 2015 w moim lechu w Polsce zdobylem wszystko nieustannie dominuje w polsce
w lidze mistrzo 2 X cwiercfinal(Rozstawiony do losowania w 2 koszyku)
2x polfinal pucharu uefa
doskonala baza treningowa rowniez szkolka mlodziezowa od 3 lat
i przez te 3 lata nie wychowal mi sie zaden z moich juniorow ktory mial by szanse na wystepy w moimm lechu cyz to jest normalne??;/

techniczny Młody aktywista

Wisła rozstrzeliwuje Mieszko. Wiem wiem, to tylko towarzyski, ale zawsze to miło popatrzeć na taki wynik http://img10(...)szko.jpg

Baphometh Młody aktywista

19.02.2010 13:40    #5668     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote2=about]
bo schalke to jest średniak ...
tylko problem w tym że do ogórkowej polskiej ligi dobrzy piłkarze nie przyjdą chociaż budżet mam 15mln [/quote2]
Jeśli schalke jest średniakiem to twój zespół patrząc na skład to kompletne ogóry. Tak jak wyżej napisane, taktyka (może daj troszkę bardziej defensywną i na kontry graj) oraz rozmowy przedmeczowe kopiesz i polecenia indywidualne dla zawodników przeciwnika.
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

about Partyzant

19.02.2010 12:13    #5669     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote=vivi30]Ten skład jest za słaby na wyjście z grupy -zespoły typu Barca,Man U, Arsenal ,Real są o wiele lepsze technicznie więc są w stanie zdominować tak grę ,że Twoi zawodnicy wiele nie zrobią poza przeszkadzaniem -co najwyżej jakaś kontra może się udać. Lige polska możesz zdominować,do Ligi Mistrzów daleka droga.
Co do karnych nie wszystkie wpadają ostatnio grając z Barca(gram Lechem) Messi strzelił obok. W lidze z tego co pamiętam parę karnych obronił mój bramkarz.[/quote]

Chodzi mi o pokonaniu średniaków ... wiadomo że do barcy to daleka droga ale do takiego schalke czy fenerbache co miałem to powinni powalczyć

vivi30 Partyzant

19.02.2010 12:11    #5670     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
Ten skład jest za słaby na wyjście z grupy -zespoły typu Barca,Man U, Arsenal ,Real są o wiele lepsze technicznie więc są w stanie zdominować tak grę ,że Twoi zawodnicy wiele nie zrobią poza przeszkadzaniem -co najwyżej jakaś kontra może się udać. Lige polska możesz zdominować,do Ligi Mistrzów daleka droga.
Co do karnych nie wszystkie wpadają ostatnio grając z Barca(gram Lechem) Messi strzelił obok. W lidze z tego co pamiętam parę karnych obronił mój bramkarz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution