[quote5=sirbobek][quote4=about][quote3=dawid3009][quote2=about][quote=konrwaw]To będziesz miał sukcesy tylko w lidze polskiej...Poza tym jeśli nie chcesz nic zmieniać u siebie,to jakiej rady oczekujesz skoro wszystkie odrzucasz?[/quote]
a gdzie ja pisze że odrzucam ??
Chce zmienić , ale ja stawiam na młodzież , która ta jest lepsza niż tych co miałbym kupić ( a ceny są z kosmosu ) i większość tych co chce nie ma zamiaru przechodzić do ogórkowej ligi[/quote2]
Ja widze 3 młodych zawodników(borys,ryba,kucharczyk), ściągnij może chociaż Pawłowskiego czy kogoś, bo takim składem będziesz spokojnie "ekstraklasę" zdobywał, ale o walce z takimi "średniakami" jak Schalke, Fenerbahce(przy odrobinie szczęścia możesz coś ugrać). Jeśli jak mówiłeś wygrałeś kilka mistrzostw to jakaś kasa na transfery powinna być. A więc reasumując musisz wzmocnić skład(nie wiem jakie staty mają ci młodzi,bo mogli się rozwinąć), jeśli myślisz o LM
Pozdrawiam (L)
[/quote3]
Narazie tych młodych ogrywam wpuszczając ich do pierwszego składu m.in sadlok .
Pomyśle o jakiś zagranicznych piłkarzach ( brayzliano

)
[/quote4]
W 20212 roku ogrywać Sadloka i mówić że to młodzież to spora przesada. Jeśli dobrze liczę, to on ma 23 lata. Więc wiek młodzieńczy w FM mu się dawno skończył.
Warto, jeżeli jak mówisz stawiasz na młodzież(ponad 20 lat i młodzież...), wypożyczyć z opcją zakupu piłkarzy z lepszych klubów. Ja w pierwszym sezonie w Wiśle miałem piłkarza, Matheusa. Był wypożyczony z opcją zakupu z tego brazylijskiego klubu na F(igureises? jakoś tak)[17 lat i techinka i wykańczanie akcji po 14]. Co prawda nie kupiłem go, bo odszedłem z Wisły. Ale zamiast do Wisły poszedł do Benfiki(chociaż dla Ciebie to Benfika pewnie słaba drużyna europejska)[/quote5]
sadlok wejdzie moze za rok narazie nie ma gdzie go wstawić gra borysiuk na defensywnym a obrona choto astiz
co do mattheusa to wiem co to za talent ale przy pierwszym wypozyczeniu nie skorzystałem a rok pozniej nie chcial juz dojsc

a szkoda bo WIELKI talent
Benfica to Benfica co roku tam oscyluje na top3 w Portugali ale tam to nie mają zbytnio z kim grać w kółko oni sporting i porto czasami wchodzi braga .
Nie wiem po co uparliscie się że schalke to średniak przecież to jest średniak europejski !! Gigantów tu macie barca MANU itp poźniej ciut gorsze a potem średniaki jak schalke własnie
Tak samo jak w Polsce co roku walczą te same zespoły wisła legia i amicolech
Najnowsze posty