Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

N-Dubz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.03.2010 16:17    #5591     Sufler - Porady do gry - Cd-key do FM09
Bolsonie, przypominam ci gdzie znajduje sie siedziba SI, z reszta tyle zachodu nawet im by sie nie chcialo chlopakowi pomagac...

Idz do epmiku wez 3 dyszki i kupisz.

Paragon ? Na pewno zachowal przez rok paragon ( czy tam kiedy kupil ) skoro zgubil ksiazeczke z keyem...

Nemrod Partyzant

25.03.2010 08:25    #5592     Sufler - Porady do gry - Zawieszanie Gry po meczu.
@Godman-Dzieki za poradę, nie miałem okazji wypróbowac ale dałeś mi troche optymizmu. Mam nadzieję, ze zbyt często z Twojego sposobu nie będę musiał korzystać.
Szkoda że to tylko rozwiązanie doraźne-Problem Pozostaje.Mnie to wygląda na BŁĄD GRY, nie zaden wirus, wymagania sprzetowa ale jakiś błąd FM ;(

Nemrod Partyzant

24.03.2010 13:10    #5593     Sufler - Porady do gry - Zawieszanie Gry po meczu.
Ostatnio (podejrzewam że po zainstalowaniu patcha 10.3) po zakończniu meczu, a przed rozmową motywacyjną zawiesz mi sie gra. Nie moge kontunuować, zapisać, nic zrobić poza dowolnym chodzeniem kilkaniem i poruszaniem się po interfejsie. Ale jak chce kontunuowć wracam do Meczu a tam zawieszka w 90 minucie. Czy tkoś tak ma?? Jak a może być przyczyna?? Mnie przytrafia się to średnio ok 1 razu na 2 godziny gry.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Ase1899]klub: FC Barcelona
czas: listopad 2009
maksimum do wydania: 32 miliony euro
poszukuje: stosunkowo mlody, szybki i dobrze wyszkolony technicznie lewoskrzydłowy (poza riberym i silva)
- najlepiej z UE ale niekoniecznie[/quote]

Jovetic z Fiorentiny, Kalou z Chelsea.
#TeamTyniec

McMoney Młody aktywista

Dobrych ludzi do sztabu szkoleniowego do Aptekarzy. Funkcja w klubie dowolna.
Czas: 1 sezon
Edycja: 2010 ; 10.3
Glory, Glory MAN UNITED !!

Ase1899 Partyzant

klub: FC Barcelona
czas: listopad 2009
maksimum do wydania: 32 miliony euro
poszukuje: stosunkowo mlody, szybki i dobrze wyszkolony technicznie lewoskrzydłowy (poza riberym i silva)
- najlepiej z UE ale niekoniecznie

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Dodaliśmy troszkę upiększeń suflera :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

parachutes Młody aktywista

23.03.2010 10:01    #5598     Sufler - Porady do gry - Zamiana taktyk
[quote=luk_rog]Prawdopodobnie dzieje się tak ponieważ domyślne pliki taktyk mają (w podglądzie pliku w TC) pewne stałe dla wszystkich tych plików ciągi znaków (np. ' P a u l C o l l y e r';), natomiast brak tych ciągów w plikach taktyk zapisanych przez użytkownika. Czy istnieje jakieś inne obejście tej jawnej dyskryminacji wobec mojej praktyki?[/quote]
Nie rozumiem tej części. Resztę czaję. Pomógłbym rozgryźć problem, bo też gram czasem Motorem, a nie przeszkadza mi, że grasz w ten sposób.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

22.03.2010 22:27    #5599     Sufler - Porady do gry - cofnięcie daty
Będąc niepoprawnym optymistą mimo wszystko wierzyłem, że da się to zrobić, i kiedyś pół dnia kombinowałem, bo miałem taką samą sytuację. Może jakiś profesjonalny program typu Disk Recovery coś by zdziałał, ale mało prawdopodobne. Polecam zapytać znajomego informatyka - mi, amatorowi, się nie udało.

edt. dziś gadałem z informatykiem u mnie w firmie, często ma do czynienia z odzyskiwaniem danych, jeśli któremuś pracownikowi padnie dysk, a to się co jakiś czas zdarza. Jeżeli save przebiegł bez przeszkód, to nie ma praktycznie szans na odzyskanie starej wersji pliku. Są metody odczytywania szczątkowego namagnesowania dysku, ale to musiałbyś chyba mieć znajomych w ABW, albo nie mieć co z kasą zrobić, ponadto metoda nie jest skuteczna w 100%.

Dowiedziałem się jednak, że gdyby save został zakłócony np przez awarię FM-a, bądź np. natychmiastowe odcięcie komputera od sieci, to można nawet w necie znaleźć sposoby na odzyskanie starego pliku. Takze jeśli zacznie się save, i jesteś pewien, że to sprawi, iż odstawisz tą karierę - odłącz kompa od prądu, a potem google i jedziemy :) oczywiście wiąże to się też z ryzykiem uszkodzenia windy lub sprzętu (chociaż mi przez lata nic się nie stało :))

A na marginesie - z takich właśnie względów włączyłem opcję 3 osobnych plików jako save.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

vivaldi9 Partyzant

21.03.2010 16:49    #5600     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć wpisy rejestru?
Robię tak klikam prawym na plik i tam jest unlocker więc daję i wyskakuje nie znaleziony uchwytu blokującego, więc daję skasuj i wyskakuje obiekt został skasowany, a na dole pojawia się informacja, że plik lub katalog uszkodzony. Spróbuję zrobić defragmentację.
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution