Będąc niepoprawnym optymistą mimo wszystko wierzyłem, że da się to zrobić, i kiedyś pół dnia kombinowałem, bo miałem taką samą sytuację. Może jakiś profesjonalny program typu Disk Recovery coś by zdziałał, ale mało prawdopodobne. Polecam zapytać znajomego informatyka - mi, amatorowi, się nie udało.
edt. dziś gadałem z informatykiem u mnie w firmie, często ma do czynienia z odzyskiwaniem danych, jeśli któremuś pracownikowi padnie dysk, a to się co jakiś czas zdarza. Jeżeli save przebiegł bez przeszkód, to nie ma praktycznie szans na odzyskanie starej wersji pliku. Są metody odczytywania szczątkowego namagnesowania dysku, ale to musiałbyś chyba mieć znajomych w ABW, albo nie mieć co z kasą zrobić, ponadto metoda nie jest skuteczna w 100%.
Dowiedziałem się jednak, że gdyby save został zakłócony np przez awarię FM-a, bądź np. natychmiastowe odcięcie komputera od sieci, to można nawet w necie znaleźć sposoby na odzyskanie starego pliku. Takze jeśli zacznie się save, i jesteś pewien, że to sprawi, iż odstawisz tą karierę - odłącz kompa od prądu, a potem google i jedziemy

oczywiście wiąże to się też z ryzykiem uszkodzenia windy lub sprzętu (chociaż mi przez lata nic się nie stało

)
A na marginesie - z takich właśnie względów włączyłem opcję 3 osobnych plików jako save.
Najnowsze posty