Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

parachutes Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.03.2010 01:31    #5571     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem(transfer).
[quote=qstosh]Wystaw Renana w jakimś meczu (najlepiej w kilku sparingach) a po nich skrytykuj go np za słaby występ. Jeśli piłkarz się zbuntuje i powie że "został potraktowany niesprawiedliwie" to daj mu karę np obetnij 2tyg.pensję za nieprofesjonalne zachowanie. Wtedy u gracza powinien pojawić się co najmniej komunikat że gracz "rozważa odejście z klubu" lub też "żałuje że przyszedł do tego klubu" ale oczekiwaną informację jest to że "chce w najbliższej przyszłości opuścić klub". Spotęgować to może zmiana statusu w drużynie. Czyli po tej naganie słownej i ucięciu pensji zmieniasz mu status na "nie jest potrzebny klubowi" oraz "wystawiony na listę transferową".[/quote]
Może od razu spal mu chatę! :P qstosh mądrze radzi, tylko nie przesadź z krytyką bo się cały zespół może zbuntować. Ale raczej jak nie chce odejść za porozumieniem, ciężko Ci się będzie go pozbyć. Z czasem pewnie prezes się zgodzi jak odszkodowanie będzie niższe (im bliżej końca kontraktu).
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

30.03.2010 22:04    #5572     Sufler - Porady do gry - Zła rozdzielczość.
Ustawienia monitora sprawdzałeś?

Co do edytowania, nie będę próbował pomóc, bo mógłbym zaszkodzić :D
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

hQ Partyzant

30.03.2010 20:29    #5573     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem(transfer).
FMRTE i Genie zdecydowanie nie. Do rezerw bym go dał, ale w FM 08 w lidze włoskiej nie ma rezerw. Jest kadra Inter II, ale oni nie grają, tylko sparingi, ale ja jestem w trakcie sezonu. Co do meczy o pietruszkę, to właśnie wystawiając w nich Renana traciłem głupio punkty i straciłem mistrzostwo.
Polska Gola

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.03.2010 20:25    #5574     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem(transfer).
Dawaj mu szansę w meczach o pietruszkę, o ile jego oceny za występ będą zadowalające to zwiększy się szansa, że ktoś zechce go sprowadzić.
Oczywiście daj go do rezerw. No i rzecz jasna, jest szansa, że jeżeli będzie grał bardzo mało w pierwszym zespole to sam się do ciebie zniechęci, co spowoduje chęć opuszczenia klubu, o ile dobrze pokierujesz rozmową z zawodnikiem, na temat jego występów zgodzi się na odejściu, rozwiązując kontrakt za obustronnym rozwiązaniem kontraktu. Pozostaje jeszcze ewentualność, że kwota jego odprawy nie będzie, aż tak wielka dla prezesa pozwoli ci go wyrzucić.
Ostatnią już opcją jest użycie edytora czasu rzeczywistego FMRTE, bądź też Genie Scouta chociaż to już podchodzi pod czitowaniem. Takiego rozwiązania osobiście nie polecam.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

karczu Partyzant

Pawel mam rok 2012 ( za chwile koniec swiata :( ) a dudu troszku nie che przyjsc. Vieratti drogi (udine). a lewy nie chce :/
ThX
mam 10.1.0 czy jakos tak ;p
Ps: Ktos tak bardziej na teraz ^_^

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
30.03.2010 17:34    #5576     Sufler - Porady do gry - Jak zwolac zebranie ze sztabem
Z tego co mi wiadomo, nie można zebrać sztabu szkoleniowego inaczej niż poprzez podpowiedzi współpracowników albo właśnie, jak mówisz, poprzez przypomnienie przez asystenta, który systematycznie, co 2 tygodnie powinien to zrobić.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

30.03.2010 13:57    #5577     Sufler - Porady do gry - Losowość FM-a.
Mimo wszystko United grało optymalnym składem- a przecież moi chłopcy też nie dawali z siebie wszystkiego.

Tak samo w lidze wygrałem Cracovią 3:1 z Wisłą- spotkanie derbowe, więc raczej go nie odpuszczali. Szkoda tylko że nie mogę udokumentować tego screenem...
#TeamTyniec

hera Młody aktywista

28.03.2010 23:21    #5578     Sufler - Porady do gry - tragiczne wyniki
najlepiej to screen z ustawieniem i poleceniami, przeczytaj też szkołę taktyki Piotra Sebastiana, na pewno coś pomoże.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Anglia - League Two
Austria- Erste Liga
Belgia- III Klasse
Francja- National
Niemcy- Zweite Bundesliga
Polska- Unibet I Liga
Szkocja- Division Three
Szwajcaria- Challenge League

Wszystkie grywalne, wydajność półtora gwiazdki przy włączonym winampie, operze, gg i paru innych "spowalniaczach". Jeśli nie chce ci się liczyć tych lig to powiem że 22 ligi z 8 krajów.

Mój komputer też nie jest raczej mocny- 2,20 GGz (2 CPU's), 2048 RAM, mało miejsce na dysku C, za to w cholerę na D.

Popróbuj wszystko powyłączać, powinno coś Ci wzrosnąć:-)

Edyta dobrze mówi- duża baza danych.
#TeamTyniec

dziewiotek95 Partyzant

28.03.2010 19:33    #5580     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne asystenta.
Tak mam problem jeśli ci przeszkadza to nie pisz po prostu chciałem wiedzieć czy to mój błąd czy tak się już po prostu dzieje. Jak nie piszesz nic konkretnego to najlepiej w ogóle nic nie pisz . Reszcie dziękuje za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution