Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

szczepek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.04.2010 18:20    #5561     Sufler - Porady do gry - Klucz do FM2009
http://www.cmrev(...)3_1.html troszke szukania nie zaszkodzi... cos dla Cie ;)

ten patch bodajze poprawia wiele rzeczy i usuwa kod...

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
01.04.2010 19:24    #5562     Sufler - Porady do gry - Czy logopack spowolni rozgrywkę?
Nie powinno, chyba że masz jakiś komputer sprzed czasów Mieszka I i jego bandy.

przemkoo Ekspert

01.04.2010 19:23    #5563     Sufler - Porady do gry - Pryma Aprilis
Ja też to miałem, szkoda że zamiast usuwać bugi, to programiści SI bawią się w takie duperele.

czerwień Partyzant

Tego się nie spodziewałem, prognoza mediów 7 miejsce ;)
- http://www.bankfotek.pl/view/604360

Szkoda, że finał nam nie wyszedł :/
- http://www.bankfotek.pl/view/604365

Transfery
- http://www.bankfotek.pl/view/604366

;)

qstosh Przodownik pracy

[quote=patryk11]Poszukuję facepack'a Mieszka Gniezno, obojętnie w jakim stylu. [/quote]
Z piłkarzy Mieszka Gniezno jakich posłałeś mi w donosie mam jedynie dwóch:
-Wojciech Brenk (id=54005957)
-Mateusz Machaj (id=54003650)
Obydwoje w cut-out. Wrzucam Ci ich TUTAJ
Wrzucam Ci tu także facepacka o którego też w donosie prosiłeś. Proszę: Hearts of Midlothian facepack w stylu cut-out.

19kolejorz22 Partyzant

31.03.2010 16:59    #5566     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Najlepiej stawiać na młodzież, choć niektórzy "staruszkowie" też potrafią zagrać. Najlepsi są bramkarze bo grają do 40 nie kiedy, a napastnicy już się wypalają kolo 30 bo zazwyczaj już nie te atrybuty fizyczne.

Craxa fan Młody aktywista

[quote=Eth3r]Panowie, potrzebują bramkostrzelnego napastnika i lewego pomocnika do Znicza Pruszków :) Całkowicie za darmo lub wypożyczenie bo mam pustkę w kasie. Patch najnowszy :][/quote]
Eth3r, w reprezentacji Gwatemali jest napastnik bez klubu. Hernan Sandoval. Przejdzie spokojnie za free, a jest niezły nawet na ekstraklasę więc do Znicza byłby ideolo. Pozdrawiam.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

patryk11 Przodownik pracy

Poszukuję facepack'a Mieszka Gniezno, obojętnie w jakim stylu.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Eth3r]Panowie, potrzebują bramkostrzelnego napastnika i lewego pomocnika do Znicza Pruszków :) Całkowicie za darmo lub wypożyczenie bo mam pustkę w kasie. Patch najnowszy :][/quote]

Zubanovic - doświadczony, bramkostrzelny i jeszcze asystuje!:D Zresztą masz Chałasa:>
#TeamTyniec

Eth3r Partyzant

Panowie, potrzebują bramkostrzelnego napastnika i lewego pomocnika do Znicza Pruszków :) Całkowicie za darmo lub wypożyczenie bo mam pustkę w kasie. Patch najnowszy :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.