Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2010 15:13    #5551     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste zawodnika
Tak jest często z obcokrajowcami. Najlepiej wyślij go na urlop, tam nabierze siły i w przeciągu 1-2 miesięcy powinien powiadomić Cię, że urlop dał efekty i czuje się już dobrze w klubie. Ponadto powiedz mu by zarekomendował jakiegoś zawodnika lub członka sztabu szkoleniowego.

pchela123 Młody aktywista

[quote=karczu]poszukuje obroncydo znicza pruszkow wolny transfer [/quote]
Alfred Arthur, Moustpha Sama

jaramaniak Przodownik pracy

Poczytałeś FAQ? Może tam znajdziesz odpowiedź. No visty nie zazdroszczę ;) Myślę że na takim sprzęcie powinien FM iść, tyle że RAM masz troszkę mało, bo sam system ponoć zżera 1gb.

Wracając do tematu: Zobaczy czy masz zainstalowanego frameworka, sprawdź czy masz nowe sterowniki.

Możliwe jest też że rozwiązanie Twojego problemu z xml przyniosło więcej problemów niż korzyści. :)
De profundis clamavi ad te, Domine

karczu Partyzant

poszukuje obroncydo znicza pruszkow wolny transfer

adson43 Partyzant

A mam pytanie troszke z innej beczki. Moge mieć Messiego za 90 mln euro w Juventusie. Czy ktoś już miał Messiego w lidze włoskiej??

Semir123 Partyzant

cześć niewiem czy większość z was jeszcze gra ale postaram się pomoc mam naprawdę dobrych piłkarzy co sprawdzili mi się w mojej już 8 letniej karierze
nie pisze gdzie graja i na jakiej pozycji ponieważ jest tego trochę :D

Michael Morton , Yann M'Vila ,Kamil Grosicki , Nikita Andrejev,Lukas Kuban ,Bartosz Salamon , Szymon Pawłowski , Dominik Poremba , Marcus Piossek , Damian Rączka , Manuel Głowacz , Lukas Sosnowski , Philip Baginski ,David Chromik ,Jakub Jesionkowski , Bartek Pacuszka , Lukasz Kominiak , Michał Michałek , Adam Stachowiak , Jakub Mares , Simon Walton , Niki Maenpaa , Sacha Kljestan , Ross Wallace , Dor Malul ,Michele Rigione , Matthew Briggs ,Marko Matic , Suarez Diego ,Sultan Cem ,Niklas Barkroth , Luuk te Boekhorst , Denys Vasin , Andrew Konopelsky , Ganiyu Oseni , Gonzalo Barreto , Alberto Paloschi , Tomasz Mikołajczak , Krzysztof Chrapek ,Ivica Guberac ,Juan Cuevas , Obertan ,Krzysztof Strugarek , Łukasz Jutkiewicz , Michał Miśkiewicz ,David Caiado ,

jakby co podaje tez moje GG 20011962

kanonier14 Partyzant

03.04.2010 17:41    #5557     Sufler - Porady do gry - Problem z bazą zawodników
[quote2=najdi013][quote=kanonier14]Jeśli zawodnik, który Cię interesuje jest Ukraińcem, powinieneś przed startem rozgrywki zaznaczyć opcję, aby w grze byli wszyscy krajowi zawodnicy z Ukrainy. Opcja ta jest przy wyborze bazy dancyh, musisz nastawić niestandardowa--->wszyscy krajowi zawodnicy--->kraj tych zawodników.[/quote]

Powiedziałem to tylko, że w skrócie. :)[/quote2]

Zacząłem pisać post, gy twojego jeszcze nie było. :) Dokładnie wytłumaczyć też nic nie zaszkodzi.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=matteo8282]Proszę o cut outy:
love 317288
barreto 5280189
vera 80001309
żewłakow 3202046
gancarczyk 711235
peszko 717368[/quote]
Proszę bardzo

matteo8282 Partyzant

Proszę o cut outy:
love 317288
barreto 5280189
vera 80001309
żewłakow 3202046
gancarczyk 711235
peszko 717368

McMoney Młody aktywista

Po jakże dramatycznym meczu i straconej bramce w 90 minucie, Everton jako jedyny do tej pory był wstanie ograć moją Tuluzę. Tym większa szkoda tej porażki gdyż ustanowiliśmy rekord w historii klubu do 13 zwycięstw z rzędu i żaden z klubów w tym Werder Brema i Olimpique Lyon nie dali urwać nam chociażby punktu. Każda passa kiedyś się kończy, nasza zatrzymała się na Evertonie...

http://img12(...)vvvy.jpg

Tymczasem klubem z którym pierwszy raz zgubiłem ligowe punkty jest Olimpique Marsylia po bezbramkowym remisie. Sami zobaczcie w której to nastąpiło kolejce...

http://img59(...)aazx.jpg
Glory, Glory MAN UNITED !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.