Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Wg mnie wszystko jeszcze zależy od obiektów dotyczących treningów jakie posiadasz (ew. szkółka) oraz od trenerów jakich zatrudniasz.
Jeśli oba te aspekty są lepsze w Twojej drużynie niż w ekipie, do której chciałbyś wypożyczyć swojego piłkarza - to osobiście zostawiłbym go u siebie nawet w rezerwach, gdzie regularnie jednak by grał.

…(…)…

matashow Partyzant

Grupa: Użytkownik
Nikt nie zna rozwiązania ? Jeśli Mi ktoś skutecznie pomoże przesyłam na wskazane konto bankowe kasę na flaszke :)

Vision Partyzant

Ok, nigdy nie zaszkodzi spytać ludu. ;) Mam zamiar po długiej przerwie znów odpalić FM'a, chętnie poznam jakichś ciekawych graczy do BSS/BSN, zwykle grając w tych ligach wyrzucam/sprzedaję wszystkich, jednak kadra waha się w granicach 25 zawodników- IMO zdecydowanie za mało. FM to oczywiście 08, nie będę chyba kombinował z apdejtami i zagram na bazie z 8.0.2. Zawodników proszę na wszystkie pozycje- zarówno młodych jak i starych, tanich- najlepiej z wolnego.

Pozdro. ;)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Toć to oni tani są. No ale skoro taniej to taniej. Lorenzo Ariaudo, Leandro Cabrera i masz u siebie w szkółce Craiga Cathcarta - diament!
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Adrim Młody aktywista

Witam. Poszukuję herbów tureckich klubów. (Najlepiej wszystkich, ale wystarczą mi tylko z pierwszych 3 lig).

Z góry dziękuje na pomoc

Pozdrawiam :)

P.S. Nie chce ściągać tego logopacku od FM Base, bo potrzebne mi tylko te tureckie. Szkoda mi miejsca na dysku na taki gigapack

K0ras Młody aktywista

07.04.2010 10:23    #5536     Sufler - Porady do gry - Newgeni jak szukać
Pamiętajcie przy tym, że powstaje sporo newgenów bez klubów w okresach własnie ich pojawiania sie w szkółkach. Do tego pod kontrola miejscie "dziwne" panstwa typu Sri Lanka, Gujana Francuska, wszystkie takie egzotyczne.

SlimShady7 Młody aktywista

06.04.2010 23:45    #5537     Sufler - Porady do gry - Newgeni jak szukać
[quote=Bolson]Musisz przeszukiwać ligi sam - tu masz daty wypuszczenia newgenów do szkółek w różnych krajach -> http://fmzon(...)more=135[/quote]

Dziwne że ten link wcześniej się tu nigdy nie przewinął...
Gdybym mógł to bym Ci dał 10x "pomógł" Bolson :P
Teraz to dopiero zaczynam polowanie na talenty :D
Forza Grande Milan !!!

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

06.04.2010 22:57    #5538     Sufler - Porady do gry - włoski Puchar Polski?!
[quote=patryk11]Dzięki za info! Choć jeszcze nie wiem, czy grać dalej Mieszkiem, czy kontynuować rozpoczętą już karierę Wartą Poznań. W końcu cały sezon bez Pucharu Polski trzeba rozegrać. Ehhh ten Football Manager. ;)[/quote]
Zawsze możesz napisać, że polscy piłkarze zbojkotowali Puchar Polski albo cuś takiego.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

patryk11 Przodownik pracy

06.04.2010 22:50    #5539     Sufler - Porady do gry - włoski Puchar Polski?!
Dzięki za info! Choć jeszcze nie wiem, czy grać dalej Mieszkiem, czy kontynuować rozpoczętą już karierę Wartą Poznań. W końcu cały sezon bez Pucharu Polski trzeba rozegrać. Ehhh ten Football Manager. ;)

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
[quote=jaruone]qstosh wielkie dzięki !!! Szkoda że face nie w stylu cut-out, ale ważniejsze były kitsy. Może fmfacepack w końcu zacznie działać to sobie ściągnę :([/quote]

Nie licz na to zbytnio, poza tym tam są te same face'y co posiada qstosh, który ma ich nawet więcej :)
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.