Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

6quarg Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2010 19:38    #5471     Sufler - Porady do gry - Hiperdefensywna taktyka
omg,
to nie jest problem tak naprawdę, po prostu ustawiamy taktykę tak że mamy 1 napastnika, lub nawet sam omc, reszte przydzielam pomiędzy obronę a defensywną pomoc, w tym panelu gdzie ustalamy krycie indywidualne dajemy wszystkim tylko i wyłącznie ścisłe krycie, obrońców, najlepiej 5 ustawiamy na ultradefensywnych z kryciem 1 na 1, defensywnych tak sama z kryciem strefowym, presing (gra przy przeciwniku) u obrońców tak by wychodzili lekko poza pole karne, resztę na o 2 więcej (własna polowa) linia obrony średnio cofnięta, gra szybka, odbiór u wszystkich poza zaufanymi 2,3 obrońcami na delikatny, jeśli macie gościa naprawdę psychicznie dobrego to agresywny, ataki z głębi pola wszędzie na rzadko, podania jak najdłuższe
najlepiej ustawić jednego najbardziej zaufanego gościa jako libero, z agresywnym odbiorem i jak zwykle ultradefensywa,

dlaczego wszyscy oprócz tych ostatnich mają mieć odbiór delikatny? ponieważ gdyby tego nie było t zostalibyście rozstrzelani z rzutów wolnych,
a wcale nie przeszkadza on w bronie, wręcz przeciwnie, tam jest taki tłok że jeśli ktoś by próbował agresywnie odebrać piłkę to by zrobił miejsce, po prostu nie i tyle, sami możecie sprawdzić

wszyscy piłkarze powinni mieć bardzo ograniczone pole gry, oprócz tego omc kóry powinien muc często wychodzić do przodu, ale nastaienie lekko defensywne, dzięki temu grałby tak jak milto, wychodziłby to długich piłek, proste,

znowu wszyscy oprócz omc mają mieć reszte w normie, a nasz pseudo napastnik wyjścia na wolene pole i szukanie gry, dzięki temu by po prostu strzelał gole, bo same remisy 0-0 nas nie urządzają

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

04.05.2010 18:47    #5472     Sufler - Porady do gry - Wywalenie prezesa
[quote2=parachutes][quote=lukasz19121984]A szkoda, aż się prosi o to by móc powiedzieć kilka gorzkich słów prawdy łapczywemu na mamone prezesowi, gdy sprzedaje za bezcen największą gwiazdę drużyny.[/quote]
Jak jest łapczywy na mamonę to nie sprzeda za bezcen raczej :)[/quote2]

A właśnie, że tak :)

Kiedyś negocjowałem sprzedaż zawodnika w okolicach 6 mln euro, w międzyczasie kupiłem innego. Stan konta spadł, więc Prezes się uaktywnił, i sprzedał gościa za 2,2 mln.

Nie wiem, czy FMRTE oferuje taką możliwość, ale może po prostu Prezesa usuń z gry? Albo każ mu iść na emeryturę?

ps. jeżeli jest opcja krytykowania prezesa - ja bym nie próbował :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

oGryZ Partyzant

04.05.2010 12:33    #5473     Sufler - Porady do gry - [Problem] z widokiem 3d
Witam może jest już gdzieś na ten sposób bo nie szukałem ale byłbym wdzięczny gdybyście mi pomogli.

Od wczoraj gram w FM 2010 wcześniej grałem troszke w FM 2009 ale to zaledwie pare dni.

A więc mam problem w FM 2010 gdy wchodze w widok 3d obojętnie jaka kamera mam czarny obraz i gra tak jakby lekko się ścina a jak wyjde z tamtąd gra chodzi normalnie tyle że nie widze ich gry.

A to mój sprzęt:
Athlon 3200+
Ram; 1gb
Karta; Geforce 7600gs 512mb
Dysk; 250

i tyle? Patch 13.1.0 spolszczenie i tyle. Co mogę spróbować zrobić żeby mi to działalo?

Rumci Partyzant

Jest może jakiś update, który zmienia CA/PA piłkarzy? Bo domyślna baza danych z patcha 10.3 jest tak żalowa, że to aż szkoda słów.

parachutes Młody aktywista

03.05.2010 20:21    #5475     Sufler - Porady do gry - Wywalenie prezesa
[quote=lukasz19121984]A szkoda, aż się prosi o to by móc powiedzieć kilka gorzkich słów prawdy łapczywemu na mamone prezesowi, gdy sprzedaje za bezcen największą gwiazdę drużyny.[/quote]
Jak jest łapczywy na mamonę to nie sprzeda za bezcen raczej :)

Me4You, ile razy miałeś możliwość krytykowania prezesa w FMie?
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.05.2010 19:40    #5476     Sufler - Porady do gry - aklimatyzacja
[quote=jimiH1967]Jest to problem natury osobistej. Twój zawodnik tęskni za domem, dopóki go nie wyślesz na urlop ten problem nie minie. Niektórzy zawodnicy tak po prostu mają, mało tego (pewnie Cie zmartwię), ale ten problem może pojawić się u nich nie jeden raz. Ja miałem tak niedawno z Babacarem. Zawodnik jest z Senegalu, miał ten sam problem (też pytałem o to na Suflerze) i wysłałem go do mamy. Niestety za kilka miesięcy problem się powtórzył, znowu go wysłałem, potem znowu. Ale nie chciał ze mną przedłużyć kontraktu, który mu się kończył, więc go wywaliłem... Ale to wcale nie jest powiedziane,że u Ciebie też będzie miał ten problem kilka razy. Może być raz i tyle.
Co masz zrobić? Dezycję podejmij sam, zależy na którym etapie rozgrywek jesteś, wybadaj też kadrę jaką masz do dyspozycji, jeżeli zawodnik jest dla Ciebie w tej chwili niezbędny, możesz go zostawić jeszcze na jakiś czas. Jeśli dasz sobie bez niego radę, proponuje odesłanie go na urlop.[/quote]
BZDURA! Oczywiście, że minie. Jest po prostu młody i wolniej się aklimatyzuje od gracza w pełni ukształtowanego. Ja bym go nie odsyłał skoro ma szansę na grę, tylko kupił mu jakiegoś Australijczyka, żeby było mu raźniej.
btw. Odsyłanie ma tylko sens w momencie, gdy nasz podopieczny mało gra, albo w ogóle nie jest członkiem pierwszego zespołu. W innym razie szkoda czasu, bo tak jak powiedział przedmówca - sytuacja by się powtórzyła w jakimś odstępie czasu.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Kacper125 Partyzant

po wielu sukcesach w Interze i Wolves objąłem Lazio Rzym. Szukam sztabu szkoleniowego. potrzebuje taktyka i trenera od defensywy. dodam że jest to słaby klub i potrzebuje pewnych trenerów co by przeszli(o ile się tak piszę xD) do mojego zespołu
pozdrawiam

Palimpsest Młody aktywista

03.05.2010 14:51    #5478     Sufler - Porady do gry - Wywalenie prezesa
A szkoda, aż się prosi o to by móc powiedzieć kilka gorzkich słów prawdy łapczywemu na mamone prezesowi, gdy sprzedaje za bezcen największą gwiazdę drużyny.
@

Szobinho Młody aktywista

02.05.2010 23:37    #5479     Sufler - Porady do gry - Hiperdefensywna taktyka
Czy w FM da się ustawić zespół tak, aby grał jak Inter w meczu z BArceloną? Próbowałem poustawiać piłkarzy w taki sposób, próowałem idealnie dobrać odległości między formacjami, ale moja drużyna "gra" taką kaszane, że szkoda gadać. tracę więcej goli niż bym atakował. Tak więc czy jest jakiś sposób na "gre 10 obrońcami?"
'Por Que?No Entiendo Por Que'

bugi42 Młody aktywista

OK, dzieki, sezon aż tak nie przeszkadza :)

Jeszcze jakby ktoś miał taki sam facepack ale do Evertonu
...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.