Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

LeC PoZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=addi]a więc tak.
Awansowałem w 1 sezonie Southamptonem do Coca Cole league. i potrzebuję wzmocnień.
Na transfery mam 6mln Ł.
Polecajcie wszystkich prócz bramkarza.
FM 2010, 2010/2011
2 liga angielska[/quote]

Robert Lewandowski , Sławek Peszko zobacz czy nie ma jeszcze w Bate Borysów Skavysha , Rodionova . 2 Egipcjan Ahmed El Mohmmady , Ahmed Fati
tyle mi przychodzi do głowy :d

alexandrepato199... Partyzant

[quote=*JacK*]Szukam asystenta do FCB ... FM 2009 ... Max. tygodniówka to niestety tylko 14,25 tyś funtów ...
A tak poza tematem jak używać asystenta do np. polecenia transferu ?[/quote]

Mauro Tasotti z Milanu - najlepszy asystent na świecie

A asystent może brac za ciebie udział w konferencjach prasowych, mówic o postępach na treningach, a sztab szkoleniowy podpowiada ci co powinieneś robic w zakładce Nazwa zespolu --> Podpowiedzi współpracowników

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

07.05.2010 20:08    #5453     Sufler - Porady do gry - Trening przed sezonem
Bo kasy nie mają, ot co :)

Zależy im na Twoich graczach, ale nie są w stanie wyłożyć kasy od razu. Odrzucaj takie oferty, wybierając powód "oferta nie była wystarczająca".

Z drugiej strony raz na jakiś czas dobrze jest sprzedać kogoś na raty, wtedy co miesiąc masz troszkę większe wpływy, co cieszy zarząd. Jeśli transfer płacony ratalnie, to nie czekając na raty Twój budżet transferowy wzrośnie o tyle, ile dostaniesz w ratach do końca sezonu, więc nie jest tak źle.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Kail Partyzant

07.05.2010 14:14    #5454     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Emmm pojawia mi się taki błąd przy włączeniu FMa
Początkowo myślałem że to może być przez jakis uszkodzony plik w grafikach więc wszystko wyciąłem
Problem pojawił się przedwczoraj po zaliczeniu BSOD (Blue screen of death)
musze reinstalować FMa żeby zaczeło działać ?

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Jeśli mieszkasz w Anglii to po kiego Ci spolszczenie do gry, która posługuje się prostym językiem?
#TeamTyniec

baluch Partyzant

Mieszkalem w Polsce ;>>
Krosno jest w Podkarpaciu pod Rzeszowem
Teraz mieszkam Solihull, Anchor Lane obok Birmingham...
Tak, mam 12 lat i? Mieszkam z rodzicami..
Anglia -> Solihull -> Wharf Lane

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
[quote=baluch]Mam podobny problem... Mieszkam w angli kupilem FM10 mialem spolszczenie
musialem dac re-instala bo mi sie skorka zepsula po reinstalu nie dziala spolszczenie. Widzi cala reszte a spolszczenia nie ma[/quote]
I masz 12 lat i zamiast wpisać w danych osobowych jakieś angielskie miasto, to wpisałeś Krosno? Od dzisiaj mieszkam w Lahti, czekam na Małysza, dostanę spolszczenie do FM-a?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

baluch Partyzant

Mam podobny problem... Mieszkam w angli kupilem FM10 mialem spolszczenie
musialem dac re-instala bo mi sie skorka zepsula po reinstalu nie dziala spolszczenie. Widzi cala reszte a spolszczenia nie ma
Anglia -> Solihull -> Wharf Lane

Junin Partyzant

szkoda że nie ma nowych ale dzięki za te
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

del3 Młody aktywista

06.05.2010 14:10    #5460     Sufler - Porady do gry - Granie jedną taktyką
Ja gram przeważnie jedną taktyką w każdym klubie. tj. to same ustawienie tylko w zależności od potencjału posiadanych zawodników zmieniam polecenia dla drużyny, zawodników etc. Zazwyczaj się sprawdza, tylko nieraz drużyna łapie "zadyszkę" a jest to najczęściej na początku drugiego sezonu, a potem spoko. : )
Go, Go, Go The Gunners !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.