Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

baluch Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wojcik lub Drozdowicz moge wybrac, Zapasnik sie nie zgodzil
Troszke slabszych mozna dawac budzet to tylko 320 000 zl
Ale dzieki
Anglia -> Solihull -> Wharf Lane

webson Partyzant

Przyznam się, że troszkę grzeszę odnośnie wyszukiwania zawodników i korzystam z Genie Scout`a ;)
I właśnie nie rozumiem tutaj jednej rzeczy. Myslałem, że CA to suma wszystkich umiejętności zawodnika, ale gołym okiem widać, że jak podliczymy wszystkie cyferki z umiejętności to wyjdzie koło 300...stąd moje pytanie. Jaki jest przelicznik między liczbą CA a wartościami umiejętności bo na pewno nie 1 do 1 ?

slake1 Partyzant

21.05.2010 20:24    #5423     Sufler - Porady do gry - Formalna zmiana pozycji
Witam. Znalazłem ostatnio pewnego zawodnika. Jego forma mnie zadowala, w związku z tym próbowałem go pozyskać. W pierwotnym założeniu miał mi służyć jako napastnik, co jest jego nominalną pozycją. Jednak w opisie pozycji widnieje "Ofensywny pomocnik/Napastnik (środek)". Cały szkopuł tkwi właśnie w tym opisie, a konkretnie w członie "Ofensywny pomocnik", którego chciałbym się pozbyć, ponieważ burzy moją koncepcję (nie wiem dlaczego, ale od dawien dawna mam względem napastników zasadę, że nie może być uniwersalnie uzdolniony). Wiem że problem z pozoru błahy, jednak kasacja tego członu w możliwy i bezpieczny sposób poprawiłaby moją radość z gry. :D

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Możesz spróbować, nic Ci nie szkodzi.
#TeamTyniec

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2010 20:45    #5425     Inne - Piłka nożna - Lech Poznań
Mam nadzieję, że do poznania przyjdzie dwóch napastników i jeden stoper (w miejsce starego Bosackiego, trzeba go powoli wycofywać). Jeśli tak to będzie super. No i w razie odejścia Peszki prawdopodobnie chcą Mierzejewskiego. Pieniędzy wystarczy.

Szotgun Partyzant

[quote=lukmar16]pomóżcie mi!!!! Widzew 1sezon najlepiej za darmo lub tanio. Bez skrzydłowych bo z nich nie korzystam
[/quote]

np. Ezechiel w młodzieżówce Czadu bardzo bramkostrzelny po odpowiednim wyszkoleniu do Widzewa akurat

podaj pozycje to coś pomyślimy :P
..::Hala Real Madrid::..

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2010 17:53    #5427     Inne - Sport - Komentatorzy piłkarscy
Dla mnie zdecydowanie Mateusz Borek. Wiedza, dobra dykcja plus świetny zasób słownictwa przedstawiają mi go w bardzo pozytywnym świetle. A wpadki.. wiadomo, każdemu sie zdarzają. Bardzo lubić też Jacka Laskowskiego. Fajnie się też słucha Leszka Orłowskiego z tym jego "r" :) No i oczywiście nie można zapomnieć o Tomasz Zimochu, który już jest legendą porównywalną może nawet z Bohdanem Tomaszewskim.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Dereds Przodownik pracy

20.05.2010 14:45    #5428     Inne - Gry i komputery - Grand Theft Auto
Wszysto na temat serii GTA. Wasze opinie, problemy z misjami, pytania ;-)

Ostatnio miałem przyjemność grania w The Lost and Damned, jednego z dodatków do GTA 4, powiem Wam, ze nieco się zawiodłem 4h grania spokojnie starcza na przejście fabuły podstawowej, wprowadzono kilka nowych rzeczy, jak wojny gangów, czym arm wrestling. Oólnie dodatek na mocną 4(w skali szkolnej).
Niedługo siadam do Gay Tonego zobaczymy jaki ten jest dodatek... ;)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
19.05.2010 10:28    #5429     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Jak sądzicie - kto wygra Ligę Mistrzów? Finał już w sobotę. Ja w zasadzie jestem troszkę w rozsypce, bo żadnej z tych drużyn nie uwielbiam jakoś szczególnie. Bayern mi ostatnio imponuje polotem, a Inter konsekwencją taktyczną. Jak sądzicie, kto odniesie zwycięstwo?

Junin Partyzant

18.05.2010 16:34    #5430     Sufler - Porady do gry - Nowe Obywatelstwo
Z moich doświadczen wynika, że nie. Kiedyś w Fm08 miałem Lecić'a w Jagiellonii i pomimo że mieszkał w polsce dłużej niż jest wymagane to pisało zawsze coś w stylu "zastanawia się nad przyjęciem obywatelstwa". Mimo to poszukaj może w oknie interakcji z piłkarzem
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution