Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

legia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tak jak w tytule . "Szkoła Mourinho podporządkowana żelaznej dyscyplinie taktycznej i skuteczności kosztem efektownego stylu gry oraz nowy model trenera-wizjonera, który bierze pełną odpowiedzialność za wyniki drużyny, odcisnęły duże piętno w rozwoju myśli szkoleniowej początku XXI wieku"-wiki. Chciałbym zostać drugim Mourinho.
Chciałby jego ideologie przełożyć na fm 2008 . Tylko jak to zrobić?? Jak prowadzić drużyne , jaka taktyka, jak ustawić suwaki.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Natknąłem się ostatnio na ciekawe zdjęcie - poznajecie te pyszczki?

Pomstiborius Młody aktywista

Gignac chyba troszkę za słaby, poza tym strasznie dużo za niego Roma chce. Rossi byłby idealny, ale z miejsca Tottenham odrzucił moją ofertę w wysokości 23 mln euro. Za taką kasę mogę Cardozo kupić, ale przecież nie wydam takiej kasy na 34-latka. Rossiego pewnie za 30-40 mln bym sprowadził, ale w tej chwili pierwszeństwo ma mocny lewy obrońca, bo od 3 sezonów na tej pozycji gra u mnie M'Bengue, a to jednak trochę nie ta klasa. Także na Rossiego kasy mi pewnie nie starczy. Muszę szukać dalej. :(

Edit: @Lukkas
Może Yatabare? :P A na poważnie - Aguero (chociaż na zmiennika się nie nadaje, za dobry :D ), Belfodil, Lukaku, Lacina Traore (taki standard :P ), może jeszcze Paloschi, Alexis Sanchez (może grać też jako skrzydłowy), Denis Alibec, Dalla Valle, Bojan.

Odnośnie Twojej rady - za Hulka chcą mniej więcej tyle samo co za Rossiego (około 35 mln). Yatabare byłby idealny (bo może grać też jako OPŚ), ale Liverpool od ręki odrzuca oferty w wysokości 50 mln, także nie stać mnie. Klub bogaty, ale nie tak jak Real, żeby mieć 170 mln na transfery. :P
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

29.05.2010 21:42    #5404     Sufler - Porady do gry - Jak dodac rezerwy lub U-19 lub 21
Pytasz ludzi, których wcześniej oskarżałeś o pisanie bzdur i brak znajomości gry? :P

Nie mam pojęcia, czy można stworzyć sobie zespół rezerw lub juniorów. Nie sądzę żeby tak było. Może prosząc zarząd o klub filialny otrzymasz propozycję zespołu B? Natomiast jeśli przeszkadzają Ci zbędni juniorzy, to ich po prostu zwolnij lub spróbuj ukryć za pomocą filtrów.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

29.05.2010 19:08    #5405     Sufler - Porady do gry - Umiejetności piłkarza ??
[quote]Gold stars compare the scouted player to your first team. Silver stars compare him to your youth team.[/quote]

Cytat prosto z forum FM. Mogę nawet link podrzucić jeśli chcesz. Także to co Ty piszesz o szarych gwiazdkach to totalna bzdura.

Możemy też spróbować z innej beczki. Odpal FM-a, wejdź do swojej drużyny juniorów i zobacz raport trenera juniorów. Aktualne umiejętności gracza będą oznaczone szarymi gwiazdkami, potencjał złotymi. Jeśli najedziesz myszką na gwiazdki i przytrzymasz ją chwilę to dostaniesz następujące (przykładowe) informacje:
1. Niezła ocena (zespół juniorski) - dla aktualnych umiejętności, zaznaczonych na szaro
2. Przyzwoita ocena (zespół seniorski) - dla potencjału zawodnika, zaznaczonego złotymi gwiazdkami

Bolsiq Partyzant

29.05.2010 18:41    #5406     Sufler - Porady do gry - Jak dodac rezerwy lub U-19 lub 21
Witam,
Gram druzyna,ktora posiada tylko 1 zespol.Mam niezla szkolke wypuszczajaca kilkunastu juniorow,ktorzy poprostu przeszkadzaja mi w wyborze skladu robiac sztuczny tłum.Prosze o info.

Bolsiq Partyzant

29.05.2010 18:28    #5407     Sufler - Porady do gry - Umiejetności piłkarza ??
Z tego co zauwazylem szarymi gwiazdkami okresla sie najlepszego naszego pilkarza na danej pozycji.Co rzeczywiscie przeszkadza,poniewaz nie znamy jego umiejetnosci tylko potencjal,mamy tylko napisane,ze jest duzo gorszy od .... Nie u wszystkich juniorow mi sie to pokazuje,sadze ze scout nie potrafi okreslic terazniejszego poziomu.Sprobuje (Sprobujcie) puscic za nim scouta na 3 mecze.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

29.05.2010 13:00    #5408     Inne - Piłka nożna - Który polski piłkarz najlepszy?
No właśnie - przy wyborze twarzy trzeba się kierować nie tyle kwestiami czysto sportowymi (czyli ''kto najlepszy'';) tylko kwestiami marketingowymi (czyli ''kto najbardziej rozpoznawalny'' albo ''kto najbardziej lubiany'';).
Jeleń ma za sobą świetny sezon, od lat jest kluczową postacią w Auxerre ale nie wiem, czy byłby najlepszą twarzą FIFY. Peszko tym bardziej.

Jednak proszę, tutaj skupmy się na dyskusji na temat najlepszego piłkarza, nie najlepszej twarzy ;)

KamykAdrian Partyzant

Witam, mam problem , mianowicie muszę się zgłosic do rozgrywek Europejskich . A mam tylko 2 na 4 potrzebnych zawodników wyszkolonych w klubie. nie moge nic zrobic . Proszę o pomoc bo nawet nie moge konytnuowac gry.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

29.05.2010 01:29    #5410     Inne - Hyde Park - Polski rap
Eldo - Pale majki

[quote]"masz problem, ej on ma flow, no co ty
on robi show on nie wpierdala sie w kłopoty
brawo Rutkowski, masz puchar weź sie ocknij
zacznij w końcu słuchać i ułóż swe klocki"

Rutkowski= Zeus
Zeus= mówienie o nie wpierdalaniu się w kłopoty, ja nikogo nie zaczepiam etc.
Puchar= demo roku?
"zacznij w końcu słuchać i ułóż swe klocki"- Zeus we "wracam tu..." nawija:
"choć nie każdy gładko składa klocki
na pewno jest specem od autopromocji"[/quote]

Leszkowi spodobały się dissy najwyraźniej.
#TeamTyniec

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution