Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=pele99993]poszukuje trenera stałych fragmentow, strzałow i ataku... łatka 10.3 najlepiej 5 gwiazdek... do tottenhamu 2 sezon[/quote]

Rzuć sobie okiem do posta 1345 :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

K0ras Młody aktywista

Akurat wyautowanie brozia i kirma to najwieksze wzmocnienia w fm'ie:P Szkoda, ze naprawdę nikt ich nie chce:/

Przygotuj sie, ze na początku takie jaja sa codziennością. Wiec w okresie transferowym letnim i ziomowym; ustawiasz cene na 0 i odrzucasz wszystkie oferty, badz tez cene ustawiasz na 550mln no i save co 2-3 dni najlepiej na 2-3 zapisach, na zmiana.

"teraz za każdym razem gdy ładuje grę, on mi go sprzedaje, "

Zapewne athletico juz ta oferte zlozylo przed zapisem.

Czasami tez pomaga urlop.

pucmen Partyzant

03.06.2010 21:15    #5393     Sufler - Porady do gry - Narodowość newgenów
Te nazwiska Tureckie to normalność, bo dużo Turków mieszka w Niemczech. Natomiast, Polaków, to masz dużo ze Śląska, którzy powyjeżdżali do Niemiec, i tam się rodzą, to mają drugie obywatelstwo. :)
Serce w bieli,
Krew w błękicie,
Unia Oświęcim,
Ponad Życie!

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=KBL_90]FM 2010. Poszukuje rezerwowego bramkarza do Man Utd dużo nie pogra więc żeby nie płakał z tego powodu. 4 sezon, najlepiej wyszkolony w kraju[/quote]

Alex Smithies z Huddersfield
#TeamTyniec

KBL_90 Partyzant

FM 2010. Poszukuje rezerwowego bramkarza do Man Utd dużo nie pogra więc żeby nie płakał z tego powodu. 4 sezon, najlepiej wyszkolony w kraju

sanki88 Partyzant

02.06.2010 16:20    #5396     Sufler - Porady do gry - Zespoły rywalizujące.
Żeby w zakładce informacje o klubie przybył nam największy rywal, to nie ma szans. Grałem kilkanaście sezonów jednym zespołem i jedyne co się zmienia to legendy/gwiazdy/ulubieńcy klubu. Dlaczego nie kluby? Tego nie wiem, ale podobna sytuacja jest z naszymi ulubieńcami i ulubionymi klubami. Jak się jakiegoś klubu na początku nie doda, to później nie ma szans, żeby stał się naszym ulubionym. Jedyne co można zrobić, aby coś w tym kierunku zdziałać to przy każdej okazji negatywnie wypowiadać się o szkoleniowcu przeciwnej drużyny, tak żeby nas nie darzył sympatią. Ale jak wiadomo to nie to samo co nienawiść między dwoma klubami.

maniutinho Młody aktywista

U mnie w 2026 selekcjonerem jest Łukasz Fabiański a polska grała w Finale EURO 2016 :P

Cały czas polska kwalifikuje sie na wielkie turnieje. Tranerem byl takze Slawek Peszko, lecz zrezygnowal po MS

szyszkin Partyzant

01.06.2010 23:02    #5398     Inne - Piłka nożna - Koszulka Reprezentacji Polski Tanio
Na sprzedaż mam koszulkę reprezentacji polski.Stan bardzo dobry,niezniszczona

Opis :
- oryginalny produkt marki Nike
- oficjalny produkt z kolekcji reprezentacyjnej
- emblemat reprezentacji Polski haftowany
- logo marki Nike haftowane
- materiał wykonania :
- najwyższej klasy poliester
- technologia : NikeFIT ZDJĘCIA http://szysz(...)357.html

Bolsiq Partyzant

01.06.2010 22:14    #5399     Sufler - Porady do gry - Jak dodac rezerwy lub U-19 lub 21
No szkoda.Nie mam jak ich sprzedac,wypozyczyc.Do filii tez nie oddam,bo nie moge.Chyba pozostaje rzeczywiscie skonczyc gre i zaczac cos innego jak mi wyzej sugerowano.Dzieki za odp.

Guezmir Młody aktywista

01.06.2010 01:02    #5400     Inne - Sport - Sporty walki (MMA, kick boxing, itd.)
Dał mu pożyć, poczekał aż się zmęczy i szybko (w niecałe dwie rundy) go skończył. Gdyby sędzia pozwolił Sośnie wstać, Kliczko załatwiłby go na cacy. Za wysokie progi, zbyt duże braki w wyszkoleniu. 39-letni Kliczko zaimponował mi refleksem, spokojem i balansem ciała. Trzyma się facet, nie ma co.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution