Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

szycha333 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2010 17:12    #5241     Sufler - Porady do gry - Ludność w miastach
Czyli nie ma różnicy między klubami Boston UTD (55tys mieszkańców) a Arsenalem (7,7 mln ludności) bo jak będę odnosił sukcesy to frekwencja na stadionie może być ta sama? Oba kluby mają "not set"

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=Salmen]Mam pytanie, czy jest jakiś dodatek zawierający jak najwięcej koszulek zespołów narodowych?[/quote]Tak. Tutaj masz np. koszulki reprezentacji a tutaj koszulki klubowe w takich samych stylach.

[quote=Los Useros]Mam pewien problem z kitsami. W niektrorych zespolach pokazuja sie tylko same domowe lub wyjazdowe. Czym to jest spowodowane??[/quote]Tutaj poszukaj wyjaśnienia.

[quote=Los Useros]qstosh a masz moze kitsy do ligi rumunskiej na ten sezon??[/quote]Panowie wstrzymajcie się troszkę z tymi prośbami o kitspacki i facepacki na sezon, który się jeszcze w większości lig nawet nie rozpoczął. Takie 'aktualne' dodatki nie są tworzone hurtem i to pół roku przed startem danej ligi. Przecież wy oczekujecie dodatków robionych pod FM 2011 a nie dość że nawet jego wersja demo nie ujrzała światła dziennego, to jeszcze na większości stron poświęconych tematyce FM-a nie stworzono nawet podkategorii 'FM 2011'. Troszkę cierpliwości.
Ja na chwilę obecną nie mam kitsów ligi rumuńskiej na sezon 2010/2011. Jeśli takowe znajdę, to wrzucę.

spurny Łap. W paczce brak Connollyego.

Perla Partyzant

Grupa: Ekspert
Możesz spróbować dać krycie 1 na 1 bocznym obrońcom, do tego polecenia dla rywala jak to opisał Jarna. Nie zaszkodzi dać instrukcji z ławki "Nękanie rywali". Myślę, że to może pomóc.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

21.08.2010 13:14    #5244     Sufler - Porady do gry - Spadanie atrybutów
A polepszałeś mu atrybuty za pomocą FMRTE, albo Edytora dołączonego do gry?

Tylko szczerze :)

Jeśli tak zrobiłeś, i dodałeś mu troszkę "punktów", ale nie zmieniłeś CA i PA, to spadek atrybutów jest zrozumiały.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

21.08.2010 10:01    #5245     Sufler - Porady do gry - Rotacje w składzie
Ja trochę się z kolegami zgodzę, a trochę nie.

Wprowadzanie do składu zmienników nie jest takie bezkarne, bo zgranie samo w sobie nie ucierpli po jednym meczu, ale w tym konkretnym spotkaniu zawodnicy mogą grać słabo. Jeśli zaś co mecz będziesz wystawiał 6-7 nowych, i to nie zawsze tych samych - to już może wpłynąć na zgranie. Także trzeba uważać, a rotację prowadzić cały czas, z wwyjątkami takimi, jak mecz z MU czy Chelsea.

Ja wyznaję taką zasadę, że za pewne rzeczy w piłce nożnej płaci się czymś innym, niż pieniądze. Za rozwój młodego gracza trzeba czasem "zapłacić" parę ligowych punktów, a za ogólne zadowolenie i dobrą kondycję wszystkich zawodników - troszkę zgrania. Ale taki właśnie jest futbol, i najlepszy manager to taki, który potrafi znaleźć w tym złoty środek.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

21.08.2010 09:39    #5246     Sufler - Porady do gry - Problem z wychowankami
Wychowanek - zawodnik, który między 15 a 21 rokiem życia spędził w klubie przynajmniej 3 sezony. Więc fakt, że pochodzi z Twojej szkółki niczego nie zmienia.

Jeżeli nie masz odpowiedniej ilości wychowanków, musisz zostawić wolne miejsca w składzie - czyli jak brakuje Ci 3 osób, to zamiast 25 zawodników zgłaszasz 22. A młodzież i tak będzie mogła grać, bo poniżej 21 roku życia zawodnicy nie muszą być zgłaszani.

Buła Partyzant

20.08.2010 09:32    #5247     Sufler - Porady do gry - tempo, podania, szerokość?
To zależy od Twojego składu i przede wszystkim - od przeciwnika, jak należy grać. Niby długość podań łączy się z tempem, ale ja grając przeciwko np. Realowi, lepsze efekty (w pos. piłki, w sytuacjach bramkowych, a więc i też w golach) osiągałem, gdy przyśpieszałem tempo i wydłużałem podania (zazwyczaj do normalnych), a grałem początkowo na max. wolnym tempie i max. krótkich podaniach, co miało mi zapewnić bądź co bądź dominację na boisku :)
Trzymanie się jednego tempa i jednego stylu podań jest chybione, choć IMHO nie można przesadzać w drugą stronę. Przeciwko dobremu zespołowi lubiącemu pressing najwolniejsze tempo raczej nie wypadnie zbyt dobrze i w drugą stronę - kluby lubiące ustawiać autobus raczej nie będą przeszkadzać w długiej wymianie podań, przynajmniej tak było w mojej FCB.
"Wierzę w drużyny, nie w nazwiska".
César Luis Menotti

Falcon Przodownik pracy

19.08.2010 09:14    #5248     Sufler - Porady do gry - boczni obrońcy
Ja też nigdy nie sugeruje się gwiazdkami. A do średnich jak i mocnych klubów polecam Darijo Srnę z Szachtara. Od kilku FM,troszkę przepakowany i daje radę na prawej obronie ,a także w pomocy.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Czarodziejski Partyzant

18.08.2010 17:03    #5249     Sufler - Porady do gry - Terminy newgenów
7 czerwiec:
* Bośnia, Czarnogóra, Nowa Zelandia

20 czerwiec:
* Irlandia Północna, Izrael, Chorwacja, Szwajcaria, Ukraina, Walia, Grecja, Węgry, Turcja, Francja, Niemcy, Portugalia, Australia, Szkocja

25 czerwiec:
* Anglia, Austria

29 czerwiec:
* Słowacja

30 czerwiec:
* Czechy, Polska, Belgia, Włochy

1 lipiec:
* Bułgaria, Słowenia, Rumunia

7 lipiec:
* Dania, Holandia

10 lipiec:
* Serbia, Hiszpania

15 lipiec:
* RPA

20 lipiec:
* Meksyk

1 sierpień:
* Urugwaj, Argentyna

19 wrzesień:
* Barbados, Trynidad i Tobago, Paragwaj, Ekwador, Boliwia

9 grudzień:
* Japonia

26 grudzień:
* USA

27 grudzień:
* Szwecja, Chiny

1 styczeń:
* Chile

2 styczeń:
* Brazylia

5 styczeń:
* Islandia, Irlandia

7 styczeń:
* Finlandia

10 styczeń:
* Kolumbia

15 styczeń:
* Tunezja, Algieria, Maroko, Kamerun, Senegal, Nigeria, Egipt,
Wybrzeże Kości Słoniowej

20 styczeń:
* Norwegia, Rosja

28 styczeń:
* Peru

14 luty:
* Białoruś

Junin Partyzant

szkoda
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution