Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

lothrail Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
kaka222
Za Fellainiego potrzeba by wydac ze 3 razy wiecej.Poza tym szukam jednak bardziej rozgrywajacego zawodnika, w destrukcji ma wspierac Palaciosa a nie go zastepowac. Gra w powietrzu to juz dodatek. Marzylby mi sie Busquets albo Marquez ale z Barcy nie odejda ;/ Szkoda ze nie znam tak dobrze zawodnikow innych klubow.

Rumci92 Partyzant

28.08.2010 15:11    #5222     Sufler - Porady do gry - Pomoc taktyczna
Panowie, mam problem i nie ukrywam, że nie potrafię sobie z nim poradzić. W serię CM/FM gram od jakichś 10 lat. Nigdy nie byłem mistrzem w ustalaniu taktyki, ale na ogół udawało mi się stworzyć taką, która przynosiła mi zadowalające wyniki. W poprzedniej wersji gry na jednej taktyce z drobnymi modyfikacjami przegrałem chyba z 10 sezonów, zdobywając w tym czasie komplet mistrzostw krajowych. Ale przyszedł FM 2010 i zaczęły się problemy. Opiszę pokrótce moją karierę.

Zacząłem w Leeds, bo już od kilku lat zbierałem się do zaczęcia w niższej lidze i stworzenia potęgi z przeciętnej drużyny. Pierwszy sezon to wygrana w cuglach League One. Drugi sezon zaczął się fatalnie, przez kilka pierwszych kolejek byłem czerwoną latarnią. Beznadziejnie spisywała się obrona, przez jej głupie błędy traciłem większość bramek. Kilka modyfikacji i zaczęło to jakoś wyglądać. Koniec końców, udało mi się zająć miejsce gwarantujące baraże o PL, no i awansowałem. Pierwszy sezon w najwyższej klasie rozgrywkowej napawał mnie optymizmem, bo zająłem 8. miejsce, pechowo przegrywając awans do Ligi Europejskiej. W przerwie letniej dokonałem kilku wzmocnień i po fantastycznych wynikach w sparingach (wygrane m.in. z Barceloną i Man City) zacząłem sezon ligowy. No i kiszka. Mnóstwo traconych bramek, w których znowu główną rolę odgrywała obrona. Ale dopóki formacje ofensywne zdobywały bramki, dopóty byłem w miarę zadowolony. Ale potem stała się rzecz niesamowita - moi zawodnicy kompletnie przestali spełniać założenia taktyczne. Mnóstwo niedokładnych podań, 3-4 strzały na mecz, praktycznie wszystkie z dystansu. ZERO akcji, głupie straty w środku pola, ataki wyglądały jak walenie głową w mur, bo zatrzymywały się na 30-40 metrze. Przyznam szczerze, że nie wiem co robić. Mam naprawdę niezły skład, którego nie powstydziłoby się sporo dobrych klubów. Nie oczekuję, że będę wygrywał 5-0 z Chelsea, ale chciałbym, by mecze z takimi drużynami, jak Bristol City czy West Ham nie przypominały bojów z europejskimi potęgami.

Zamieszczam skriny z domyślnym składem i taktyką. Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyście mogli mi w jakiś sposób pomóc. Moje pomysły już się chyba skończyły.

http://img80(...)fm1w.jpg
http://img82(...)6792.jpg

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
27.08.2010 13:06    #5223     Sufler - Porady do gry - Problem z czcionką
Spróbuj zmienić skin na inny, a następnie wrócić do tego co masz. Przeładowanie skórki też nie zaszkodzi.
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

OP - Bartczak, Lewczuk, Medel.
OL - Pacuszka, Król, Dodo.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

CamilloGTX Partyzant

26.08.2010 15:17    #5225     Sufler - Porady do gry - Nowy Stadion w Polsce w FM2010
To prawda że mają duże stadiony, ale czy mogą mieć jeszcze większe i NOWE ?

Np stadion Legii należy do miasta, które nie pozwala na jego rozbudowę więc czy w takiej sytuacji komuś udało się doprowadzić do tego że Legia wybudowała swój własny stadion na, dajmy na to, 50 tys miejsc ? Legią lub jakimś innym polskim klubem...

A po rozbudowie stadionu Wisły w informacjach nie wiadomo czemu pojawia zapis że został on wybudowany w 2022 roku... mimo iż jego rozbudowa zakończyła się w 2010 roku... czy ten 2022 rok może jakoś przeszkodzić w wybudowaniu nowego stadionu?

dr taktyka Młody aktywista

26.08.2010 00:10    #5226     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem FM 2010
Pewnie trzeba oczyścić rejestr... Usuń wszystko co fmowe... zaszkodzić nie zaszkodzi.. a pomóc tylko może ;]

Pozdrawiam

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

25.08.2010 23:40    #5227     Sufler - Porady do gry - stary save nowa gra
Instalowałeś spolszczenie? Dziwne, przecież oryginalny FM jest spolszczony automatycznie.

AFAIR - patch musi być ten sam.
Istnieje też możliwość, że save został uszkodzony. Dzieje się tak tylko na jednym save czy na wszystkich? (jeśli oczywiście masz inne)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

kuba2622 Partyzant

25.08.2010 21:30    #5228     Sufler - Porady do gry - Baza danych
Jak wgram uaktualnienie to zmienią się zawodnicy , sztab szkoleniowy mojej drużynie >?
'... Mówisz Wrocław , a Śląśk w myslach swych masz ...'

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
25.08.2010 12:14    #5229     Sufler - Porady do gry - Ładowanie.
Spróbuj wczytać inne zapisy z komputera (jeśli masz) i jeżeli sytuacja nie będzie się powtarzała, to oznacza, że musisz zacząć nową grę, bo tamten zapis jest uszkodzony. Jeśli zaś będzie się powtarzała, to spróbuj przeinstalować.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
24.08.2010 21:57    #5230     Sufler - Porady do gry - Ładowanie.
Jeśli "Zapisana gra nie została wczytana", to niestety najprawdopodobniej zapis jest uszkodzony i nie da się nic z tym zrobić. Może masz gdzieś kopię tego sejwa albo inny zapis z tego okresu?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution