Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zauważcie, że to tylko gra. Moje Heidenheim ma ok. 2500 mieszkańców, a mimo to na mecze przychodzi komplet 6000, a zarząd buduje mi 25-tysięcznik, który dzięki dobrej grze na pewno będzie zapełniony. Moim zdaniem nie ma co patrzeć na liczbę ludności, bo to nie jest żaden wyznacznik.

MaxxiM Partyzant

19.09.2010 12:33    #5182     Sufler - Porady do gry - Nagła zwiecha gry
Save zajmuje 231 mb, może to dużo, ale już wiele lat bawię się w FM-a i miałem i wciąż mam większe potwory pamięciowe. Co ciekawe, na innej grze (mniej więcej ten sam okres, czyli koniec trzeciego sezonu) wszystko idzie normalnie, a nawet szybciej, niż wcześniej, bo trochę przyśpieszyłem kompa, po tym jak zaczęła się ta zwiecha. Ano i teraz mam już maj, więc mało meczów do przetworzenia, nawet w ogóle, a czy jest mecz, czy go nie ma to przetwarza ten dzień tak samo wolno, mimo iż może kompletnie nic się dziać. Chyba będę musiał zacząć nową grę, ale trochę mi szkoda, bo dawno nie udało mi się zrobić tak dobrej kariery w Premiership przy praktycznie braku transferów.

CamilloGTX Partyzant

Ciekawa sprawa. Też zastanawiam się nad tym problemem, ponieważ gram Middlesbrough i marzy mi się stworzenie potęgi na wzór FC Barcelona. Ale nie wiem czy kiedyś wybuduję 100-tysięczny stadion jak zespół z Katalonii ponieważ moje miasto ma 100-250 tysięcy mieszkańców. A dane o wielkości miasta zawarto w edytorze chyba nie bezcelowo

Może pomoże nam ktoś kto ma w tym temacie doświadczenie ?

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
[quote=lew77]Nandes (ten klub z Francji z Polski właścicielem) , Saturn ,Az Azlkmaar,Braga,Lille . Spróbuj pograć w Katarze ,Arabii itp.[/quote]

Troszkę staranności w wypisywaniu nazw, kolego ;).
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Kamilx Młody aktywista

Pierwszy sukces Cracovią, dominowanie przez cały mecz, szkoda że nie wpadło więcej bramek. http://yfrog.com/f3wynikj

Kolejny świetny mecz http://yfrog.com/f/n0wynikuj/

Szkoda że to tylko sparingi.

Salmen Młody aktywista

Jeżeli zapisałeś to w edytorze to gdy zaczynasz nową grę, to powinno ci się pojawić okienko z bazą danych. "Ptaszkiem" zaznaczasz opcję zmień i dajesz dalej czy tam ok. Wybierasz swój plik i zaczynasz nową grę.
error 404 - not found

Error Partyzant

12.09.2010 14:15    #5187     Sufler - Porady do gry - Bład
przed formatem kompa gra działała płyta nie jest uszkodzona bo koledze działała

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.09.2010 12:17    #5188     Sufler - Porady do gry - Wiarygodność pensji
Ale oni chyba mieli długi jednak? Z tego co widzę po lidze, to chyba zalicza kolejną degradację. A szkoda, bardzo fajny klubik był.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Kubinho96 Partyzant

12.09.2010 08:15    #5189     Sufler - Porady do gry - Polskie kluby w FM 08
Witam,
Mam pewne pytanie odnośnie Polskich Klubów w FM 08. Gram 14 sezon stołeczną Legią, ale najdalej udalo mi się dojść do 1/2 finału Pucharu UEFA.
Czy ktoś ma większe sukcesy (polskim klubem) w tej wersji gry? Jeśli tak to proszę o kontakt (tylko bez kantów). Mam jeszcze 2 pytania:
1. Czy da się zrobić - nie oszkukując - tak, żeby piłkarze nie chcieli odchodzić do innych (czyt. mocniejszych) klubów?
2. Podobno w PL jest coś takiego jak reputacja maksymalna, czy powninienem odejść z Legii, żeby zwojować coś więcej w Europie?
"Pele i Maradona mieli szczęście że tyle chlałem bo inaczej nikt by o nich nie słyszał"
- George Best.

KrzysztofR Młody aktywista

12.09.2010 03:28    #5190     Sufler - Porady do gry - Bład
A płyta nieuszkodzona?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.