Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

jagielka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=baluszek]- z Anglii: Birmingham City!, Newcastle
- z Hiszpanii: Espanyol Barcelona
- z Włoch: Genoa
- z Niemiec: Dortmund, Bayer
- z Francji: Tuluza (Touluse?)
- z Holandii:
- z Polski: Jagiellonia?
- z Szkocji: Dundee[/quote]

Ok dzięki. A jeszcze jakieś inne? :P

baluszek Partyzant

- z Anglii: Birmingham City!, Newcastle
- z Hiszpanii: Espanyol Barcelona
- z Włoch: Genoa
- z Niemiec: Dortmund, Bayer
- z Francji: Tuluza (Touluse?)
- z Holandii:
- z Polski: Jagiellonia?
- z Szkocji: Dundee

jagielka Partyzant

Bardzo prosiłbym o podanie po kilka klubów z różnych lig.

- z Anglii:
- z Hiszpanii:
- z Włoch:
- z Niemiec:
- z Francji:
- z Holandii:
- z Polski:
- z Szkocji:

Mogą też być z lig, których nie napisałem. Ale najbardziej bym prosił o wymienienie klubów z tych lig które ja wymieniłem. ;)

szczepek Młody aktywista

24.09.2010 15:53    #5174     Sufler - Porady do gry - gra wyrzuca 1 sierpnia...
Witam wszystkich ! Sądzę że są jeszcze fani starego ale wciąż grywalnego CM 01-02... słuchajcie mam problem... ale niech tu nie piszą fani JP typu no to będzie wpier**l... sorry za taki mały offtop... jak wiecie niedawno wyszedł update Champmana - ODB September Update... niestety gra wywala mnie 1 sierpnia... nie wiem dlaczego, nie mam bladego pojęcia. Co może być tym spowodowane ? Mam windows vista i by zacząć grać podmieniłem sobie za pomocą cmpatchera 2.18 ( jedyny programik który "współpracuje" z tymi dodatkami ) rok gry na 2010 i by były kolorowe atrybuty... wiele ludzi zmieniło sobie na takie ustawienia i nie mają kłopotów no ale ja niestety mam... a szkoda żeby się nic z tym nie dało zrobić. Liczę że pomożecie !

EDIT: Hmm naprawdę nie macie pomysłów ?

szfedo Przodownik pracy

24.09.2010 01:06    #5175     Sufler - Porady do gry - Multiplayer na jednej wersji gry
Pewnie, że tak. Można nawet w dwójkę przez Stima, przy czym po zainstalowaniu trzeba przełączyć na tryb offline co by sobie nie przeszkadzać przy załączaniu FMa :D

Adriankov92 Partyzant

Niestety nie wybrałem Szkockiej ligi, więc to nie wchodzi w grę.

A instalując FM 2010 Revolution uptade CA PA fix, musiałbym zacząć grę od nowa ?

Może ktoś wie, co mogę zrobić z tym wypożyczeniem ?

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

23.09.2010 10:50    #5177     Sufler - Porady do gry - Newgeni
[quote=carlosss89]We wloszech wychodzi duzo talentow takie ktore warto zakontraktowac. [/quote]

Zgadza się. Przoduje Juventus, choć często trudno wyciągnąć młodzież z takiego klubu. Przyzwoitą szkółkę mają jeszcze kluby z Genui i Atalanta.

[quote=carlosss89]Co do panstw ktore wymienil kolega oldgunz
Dodalbym jeszcze Hiszpanie i Francje.[/quote]

To prawda. Nie chciałem jednak wypisywać połowy Europy. Niemniej jednak, zarówno w Hiszpanii jak i we Francji bywają perełki. Sugestia co do Hiszpanii - sprawdzaj małe kluby z Segunda Division B Group 2. Grupa ta zawiera zespoły z okolic Bilbao i stanowi naturalne zaplecze dla Athletic. Ci - jak powszechnie wiadomo - mogą zatrudniać tylko Basków. SI pomyślało o prowadzących ten klub i stworzyło parę drużyn, obfitujących po paru latach w talenty, by Athletic 'nie usechł' z powodu braku klasowych piłkarzy. Szału jak wyżej opisany Włoch z PA 195 może nie będzie, ale na 160 - 180 spokojnie można liczyć.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Adriankov92 Partyzant

Mam zainstalowane uaktualnienie FM 2010 Revolution Update CA PA.
Mam pewny bardzo dziwny błąd na tym uaktualnieniu. Otóż wypożyczyłem zawodnika z Legii do Hearts (Szkocja). Nie wrócił z wypożyczenia jak wszyscy, 30.6. Mam koniec września. Gdy wchodzę w mój zespół, Legię to widnieje jako zawodnik wypożyczony, klikając na niego w profilu ma napisane, że jest moim zawodnikiem, tyle że wypożyczonym. Jednak gdy wchodzę w Hearts, również jest na niebiesko jako wypożyczony, jednak nie może grać w rozgrywkach, w profilu widnieje jako gracz Hearts ! Natomiast gdy wchodzę w zakładkę 'kontrakt' nie ma tam tak jak w przypadku innych graczy na wypożyczeniu (jest kontrakt z klubem, z którego został wypożyczony - pensja, długość itd oraz z klubem, do którego został wypożyczony - tam widnieje data, w której wygasa wypożyczenie) jest tak jakby był po prostu u mnie w drużynie na stałe, a ani ja ani Hearts nie mogą z niego korzystać :/ Ktoś mi pomoże ?

Ziga11 Partyzant

20.09.2010 17:02    #5179     Sufler - Porady do gry - Ulubieńcy, legendy, gwiazdy...
Chyba najpierw gwiazdą, a później legendą ;)
Ja sam zastanawiałem się nad tą kwestią niejednokrotnie. I doszedłem do wniosku (na podstawie krótkich obserwacji), że właśnie najbardziej chodzi o bramki... strzelec 30 bramek w sezonie na 80% będzie ulubieńcem, jeśli oczywiście nie będzie od razu chciał odchodzić do większego klubu. Miałem kilku takich piłkarzy...strzelali mnóstwo bramek, biły się o nich mocne kluby, a ja odrzucałem kolejne oferty sprzedaży i nie byli tym oburzeni. W przeciwieństwie do np. Sławka Peszki, który mało się nie zes**ł jak odrzuciłem ofertę.
Do tego dochodzą mecze z największymi rywalami (dobre występy w nich często powodują, że zawodnik będzie widniał w informacjach o klubie jako ulubieniec) i wysoka, równa forma. Warto też poświęcić uwagę atrybutom determinacji oraz waleczności. Piłkarze waleczni, ale niestrzelający mnóstwa bramek czasami zostają ulubieńcami. Z pewnością też ukryte atrybuty psychiczne mają na to wpływ.
Dumą Polski jesteśmy od lat...Tylko Kolejorz!

lew77 Partyzant

[quote2=zachi][quote=lew77]Nandes (ten klub z Francji z Polski właścicielem) , Saturn ,Az Azlkmaar,Braga,Lille . Spróbuj pograć w Katarze ,Arabii itp.[/quote]

Troszkę staranności w wypisywaniu nazw, kolego ;).
[/quote2]
Wiem trochę mi się porąbało ;/ Sorry ..
Widzew ole ,ole .xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.