Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

jankowo.pl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.10.2010 19:42    #5151     Sufler - Porady do gry - Zdobycie pieniedzy na kontrakt
yes sir

tak sobie mysle - moze wypieprze kogos ze sztabu szkoleniowego ?

elektryk Partyzant

Procesor Sempron 2400 1,5 gb ramu, Radeon 9550 128mb :(. Co moglbym kupic aby tryb 3d na najgorszych wymaganiach plynnie chodzil.W FM 2010 mialem sposob taki gdy wlaczalem mecz to mi sie troszke wieszalo wchodzilem w ustawienia dawalem zatwierdz bez zadnych zmian i mecz plynnie chodzil. W przypadku dema 2011 to nie przechodzi mimo ze niby wymagania takie same. Prosze o pomoc co pomogloby plynnosci gry. Pozdrawiam.

szfedo Przodownik pracy

24.10.2010 00:42    #5153     Sufler - Porady do gry - Steam? Jak to działa?
Steam to wg mnie same plusy w porównaniu do płytkowej wersji, o ile ktoś ma w miarę szybki internet. Płyta odchodzi w zapomnienie, aktualizacje następują automatycznie (o ile jesteś w trybie online). Tych problemów z serwerami Steama nie ma wcale tak dużo. Oczywiście można przejść w tryb offline, ale wtedy tracimy automatyczne łatanie oraz odblokowywanie osiągnięć. A co do skina to czuję się w takim razie poszkodowany, bo ja nie dostałem :P

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

22.10.2010 20:35    #5154     Sufler - Porady do gry - Max. liczba trenerow
Istnieje taki sposób, ale jest on nieuczciwy.

A więc - zatrudniasz upatrzonego trenera jako asystenta, później po podpisaniu kontraktu, oferujesz od razu nowy na stanowisko "trener".

Uwaga!!!

Czasami zdarza się tak, że z tym jest o wiele więcej kombinacji, ponieważ, po pierwsze, jeżeli posiadasz aktualnie zatrudnionego asystenta w sztabie szkoleniowym, to zarząd może nie zgodzić się na zatrudnienie drugiego. Jeśli to przejdzie to następnie trzeba uważać na "gościa", któremu zaproponowaliśmy kontrakt w sztabie jako asystent, bowiem może nie chcieć od razu podpisać nowego kontraktu, co zdarza się rzadko, ale najważniejszą przyczyną może być to, iż jeśli zaproponowałeś mu już pracę jako asystent, to może nie chcieć zmienić pracy na "trenera".

Zymon Partyzant

mam maly problem.gram w cm03-04.mam kompa 512ram,proc.3.19 i karte 256.Interesuje mnie bardzo dlugie granie.Oczywiscie wybiore (2 ligi z Anglii,Francji,Wloszech,Hiszpanii,Polski oraz po 1 z Holandii,Portugalii oraz Szkocji) + ligi jakie polecacie prosze o pomoc
był - będzie - jest zawsze IKS!

Gmeroo Partyzant

22.10.2010 10:43    #5156     Sufler - Porady do gry - Demo nie przez STEAM
Panowie chyba chcą zyskać jak najwięcej uzytkowników Steam więc nie wrzucają dema do pobrania z torrenta lub normalnie. Szkoda. Po co mam włączać Steam żeby zagrać w gre ? Zupełnie niepotrzebny gadżet

Zipo7 Partyzant

21.10.2010 20:24    #5157     Sufler - Porady do gry - zmiana prezesa
aha. bo mi w wiadomościacg wyszkoczyło że jakiś multimiliarder czy coś takiego przejmie bochum. temat chyba do zamknięcia :D.

najdi013 Partyzant

20.10.2010 18:39    #5158     Sufler - Porady do gry - Tranfer przełożony?
Jesli pilkarz nie przekroczyl jakiegos tam wieku (bodaj 21 lat) to musisz placic poprzedniemu klubowi ekwiwalent za wyszkolenie. Jesli oferujesz mu kontrakt to masz to napisane na dole.

chomik1948 Partyzant

20.10.2010 18:31    #5159     Sufler - Porady do gry - Tranfer przełożony?
Witam ,gram Oxfordem United właśnie awansowałem do Coca Cola League Two chcę troszkę wzmocnić skład na transfery funduszy brak, ale na pensje 4,5 euro tygodniowo jeszcze mam składam ofertę bramkarzowi z rezerw Birmingham któremu wygasł kontrakt i oczekuje ode mnie 1,40 ojro tygodniowo.
I co czytam w wiadomościach ? zapytanie czy przełożyć transfer o tydzień bo: "Oxford nie dysponuje obecnie funduszami pozwalającymi na sfinalizowanie transferu,którego przedmiotem jest Artur Krysiak (Birmingham).
DLACZEGO TAK ?!

Cinek1013 Partyzant

Poszukujeklubu ktory mialby slaby sklad ale za to duzy budzet 15 mln zł.
O skład mi chodzi taki żebym mógł sciągać zawodników z polskiej ligi(stilic,peszko,choto itd)
Gram w wersje fm 08 na tym uaktualnieniu :
http://www.cmrev(...)ate.html
Bardzo prosze o pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.