Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=carlosss89]konrwaw
To nie jest zaden bug bo takie sa realia Agenci pilkarzy czasami to prawdziwe szuje i niegodni zaufania ludzimi. Najczesciej tyczy sie to afrykanskich pilkarzy w realnym zyciu. Nie wiem czy grze jest podobnie. Ale ja w tej czesci nie mam problemu z agentami grajac HSV ktore troszke odstaje od reszty z bundesligi.
Jest jeszcze takie cos w tym FM ktore moze powodowac owa sytuacje. Jak wejdziesz w agenta to masz napisane na jego temat wazne informacje. To czy cie lubi moze miec wplyw na jego decyzje do tego dochodza 2 atrybuty "Skolonnosc wciskanie pikarzy na sile" i "Żadane wynagrodzenie pilkarza" sa czasami mocno denerwujace.

PS.Dla mnie najwiekrzym problemem jest brak kasy na transfery.[/quote]
Może i tak ale w fm 2010 z tym było moim zdaniem lepiej...poza tym jak już pisałem nie każdy piłkarz ma swojego menadżera/agenta,nie zawsze też kluby z piłkarzami dogadują się przez agenta-często właśnie go omijają i przedstawiają kontrakt bezpośrednio zawodnikowi.Trzeba będzie sie chyba przyzwyczaić,chociaż wolałbym żeby to było jak w poprzedniej części.Tak czy inaczej dziekuję za odpowiedzi,a jeśli ktoś coś znajdzie na ten temat niech śmiało piszę.Pozdrawiam
P.S.U mnie u agenta tego piłkarza co go chciałem kupić jest napisane "agent woli żeby jego klienci nie zmieniali klubów" i może dlatego.Oszołom jeden!:P

carlosss89 Partyzant

konrwaw
To nie jest zaden bug bo takie sa realia Agenci pilkarzy czasami to prawdziwe szuje i niegodni zaufania ludzimi. Najczesciej tyczy sie to afrykanskich pilkarzy w realnym zyciu. Nie wiem czy grze jest podobnie. Ale ja w tej czesci nie mam problemu z agentami grajac HSV ktore troszke odstaje od reszty z bundesligi.
Jest jeszcze takie cos w tym FM ktore moze powodowac owa sytuacje. Jak wejdziesz w agenta to masz napisane na jego temat wazne informacje. To czy cie lubi moze miec wplyw na jego decyzje do tego dochodza 2 atrybuty "Skolonnosc wciskanie pikarzy na sile" i "Żadane wynagrodzenie pilkarza" sa czasami mocno denerwujace.

PS.Dla mnie najwiekrzym problemem jest brak kasy na transfery.

Hageon Partyzant

07.11.2010 23:58    #5113     Sufler - Porady do gry - FM 2011 - Nagrody roku
no tak ale mogli zrobić bez poprzednich zwycięzców bo troche to głupio wygląda niby stara ale nowa nagroda a kiedy tak patrze na ta liste to troszke dziwnie to wyglada wedlug mnie

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
07.11.2010 20:54    #5114     Sufler - Porady do gry - Zapis Bazy danych
Wybacz, nie czytałem tego dawno więc dopiero teraz.

Robisz sobie zmiany w edytorze, potem wybierasz Zapisz dane edytora, zapisujesz, po uruchomieniu gry klikasz nowa gra, wyświetla się okienko, gdzieś tam powinno być napisane "pliki danych edytora" - zaptaszkowujesz "zmień" i po kliknięciu ok pojawi Ci się lista plików - zaznaczasz ten, który Cię interesuje i jazda.

Jeśli dodałeś nowe przepisy ligowe dla Polski to musisz sobie ME samemu zrobić.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

bugi42 Młody aktywista

07.11.2010 20:39    #5115     Sufler - Porady do gry - Bug z herbami...
Kleyo bardziej obezany i szybszy o kliknięcie myszką :P
...

jaruone Młody aktywista

07.11.2010 19:00    #5116     Sufler - Porady do gry - FM zacina się ...
Co prawda nie grałem jeszcze w fm 2011 ( kupię go jak będą rozsądne patche ;) ) ale byłem u znajomka, który nie omieszkał mi pochwalić się nowym "łupem z sieci p2p" - była podobna sytuacja. Na patchu 11.1 nie mógł dodać managera do gry. Ale się ubawiłem widząc jego minę (zawsze się zbijał, że kupowałem oryginalne FM'y). Myślę, że to wina pirata i cracku do patcha. Oczywiście nikomu nie zarzucam używania "kopii" - po prostu przytaczam przypadek jaki widziałem - pasujący do tego opisu w 100%.
Gdyby błąd tkwił w samym patchu mielibyśmy już więcej tego typu postów, a Redakcja i zamawiający w pre-orderze (zakładam że wszyscy ściągneli sobie patcha) zrobili by hałas i odpowiedni Manifest ;)

Tobi18 Młody aktywista

07.11.2010 16:34    #5117     Sufler - Porady do gry - WOLNI ZAWODNICY
Od takich pytań jest odpowiedni temat.

http://www.cmrev(...)_-szukam
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

wilq1993 Partyzant

cena - rzecz względna
możesz kupić Parzyszka za mln euro i go wytrenować, możesz też kupić przeciętniaka z Legii za 3mln (szyderczy uśmiech)
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

07.11.2010 11:16    #5119     Sufler - Porady do gry - FM 2011 pytania
29 lig,raczej będą się długo wczytywać pomiędzy jednym kliknięciem "graj" a drugim upłynie sporo czasu zanim się przetworzą wyniki tych wszystkich lig-moim zdaniem 512 RAM to niezbędne minimum troszkę tego mało...

romantico Partyzant

Witam. Mam oto problem:
Instalacja FM przebiegła bezproblemowo, włączam, wybieram ligi i gra się ładuje. Gdy uzupełniam dane menagera i klikam przycisk by przejść do wyboru klubu, gra się zawiesza i reaguje tylko kursor myszki. To błąd systemowy czy też bug? Instalacja gry z patchem 11.1- ktoś się już z tym spotkał?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution