Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=hudypalka91]Rozpocząłem karierę Sportingiem Lizbona i potrzebuje niedrogich, ale solidnych obrońców. Poradzicie kogoś?[/quote]

To raczej nie ten temat...

z tym pytaniem zapraszam tutaj: http://www.cmrev(...)kam.html

sawioo Partyzant

Grupa: Użytkownik
09.11.2010 23:41    #5102     Sufler - Porady do gry - Nazwa skórki
Witam już troszke gram w rożnego rodzaju updaty do Fm 08 (niestety) i miałem duzo skorek ale ostatnio ta zauważyłem taka jakas inna , wiece jak się możne nazywa??

http://www.fotos(...)c47.html

z góry dziękuje

sunpietro Partyzant

09.11.2010 22:38    #5103     Sufler - Porady do gry - Bug w ekranie meczowym?
witam,
może to tylko ja zauważyłem, ale w oknie ekranu meczowego w trybie TV zawsze dawałem sobie podgląd na oceny moich zawodników. W poprzedniej wersji gry (FM 2010) wystarczyło jedno okno dla mojej druzyny aby pokazać oceny zawodników. Teraz zależnie od tego czy gram mecz wyjazdowy czy u siebie to są za to odpowiedzialne dwa okna. To już jest piekielnie wkurzające, to przełączanie okien :/
Komuś innemu tez to przeszkadza?

Sączers Partyzant

09.11.2010 19:51    #5104     Sufler - Porady do gry - Podwójnie wyświetleni zawodnicy
Rozwiązałem problem.

Żeby nie pisać następnego tematu napiszę tutaj. Teraz mam inny problem. Nie działają mi facepacki, które zrobiłem oraz kiedy chcę wejść na sztab szkoleniowy wyświetla mi się skład :/

Widzę, że ze staffem nie da się nic zrobić. SI tak zrąbało w lidze japońskiej.
[quote]As for the staff bit, those tabs are broken for the Japanese clubs, the only way to see your staff is to go into training and then to coaches. This can't be changed either, SI hardcoded it into the db.[/quote]

Vachu Partyzant

trenerzy, zauważyłem że swoje robi pierwszy skład kiedy masz słabsząjakąs pozycje to masz wiekśze szanse na talent w tym miejscu to takie moje subiektywne wrazenie , no i chyba jest jeszcze jakis modyfikator nardowościowy co do talentów no taka Brazylia Argentyna czy Meksyk genialnych szkółek nie mają wszędzie a jak sie trafi talent to na PA 190-200

ksgdamian Partyzant

poziom szkółki to nie wszystko muszą być dobrzy trenerzy

kabaruto Partyzant

Witam. Otóż na początku zabawy z FM w głównym edytorze gry zmieniłem polskim klubom następujące rzeczy:

Wszedłem w edytor wyszukałem polskie kluby itd. i przy każdym klubie wchodziłem w stadion i zmieniałem następujące wartości:
Trening:
Szkółka młodzieżowa:
Akademia piłkarska:
Wyszukiwanie juniorów:

Wszystkie te wartości zmieniłem :
Najlepsze polskie kluby w okolicach 17-20
dobre polskie kluby 15-18
srednie polskie kluby 12-15
słabe polskie kluby 8-11

-reszty nie ruszałem
Zmieniłem te wartości ogólnie około 20 klubom z polski. Miało to na celu generowanie lepszych newgenów. A więc mówie pewnie trafi sie kilka graczy z PA powyżej 150 z czego ze 2-3 z PA powyżej 170.

A więc nadszedł dzień 1 lipca 2011 czyli generowanie newgenów. Mówię dobra. Włączam edytor FMRTE. Szukam zawodników po samogłoskach- a, i, o, e, y. I przeglądam a tam pełno polskich piłkarzy wygenerowanych mówię sobie pewnie będzie kilka perełek. A tu niespodzianka nie ma żadnego zawodnika z PA większym niż 140. najlepszy zawodnik z poloni warszawa miał PA 139.

W związku z tym mam pytanie. Czy te dane co zmieniałem w edytorze wogóle nie mają wpływu na newgenów? Jeżeli nie to co ma wpływ na to? Czy idzie coś zmienić aby w polsce byli lepsi newgeni? Bo z tego co słyszałem niektórzy mieli w polskich klubach perełki po 190PA a ja ze zmienionymi wartościami nie mam żadnego co by miał chociaż 140.

I przy włączeniu gry włączyłem zmiany jakie wprowadziłem w edytorze żeby nikt nie pytał. Może ktoś mi wyjaśnić owe zjawisko. Bo jeżeli newgeni w polskich klubach zawsze będą tacy słabi to kończę dzisiaj przygodę z polską ligą w FM. Czekam na jakieś porady.

matti6766 Partyzant

A dla tego staruszka? :D
Intel Pentium D 3ghz
GF 7600 GT
2gb ramu
zwykle gra tych gwiazdek daje mi bardzo malo...co radzicie w takim razie dokupic, wczesniej czytalem ze te nie warto na nie podobno patrzec.

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Seju]No niestety większe paczki są ciężko dostępne, dlatego jeśli komuś takie ohydne ryje nie przeszkadzają, to może sobie ściągnąć... ale czasami ręce opadają, typowo idą na ilość.[/quote]
Z przeproszeniem, lecz pierdolisz głupoty. Niektóre zdjęcia są słabej jakości, dlatego że w internecie nie można znaleźć lepszych do wycięcia. Za to moc najlepszych drużyn jest fenomenalnej jakości, wycinana przez najlepszych.

Aby nie oftopować:
Bebe, właśnie z MEGAPACKA.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
No niestety większe paczki są ciężko dostępne, dlatego jeśli komuś takie ohydne ryje nie przeszkadzają, to może sobie ściągnąć... ale czasami ręce opadają, typowo idą na ilość.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.