Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Dagome]
Od którego z tych elementów zależy jakość juniorów, którzy na początku każdego sezonu pojawiają się w naszym klubie ? [/quote]
Więc konkretnie za tym co mówi na ten temat SI:
Szkółka młodzieżowa wyznacza to jakie CA otrzymają newgeni w momencie pojawienia się ich w grze. Ma także jakiś tam wpływ na PA, ale niewielki.
Scouting młodzieży - wyznacza jakie PA otrzymają newgeni.
Obiekty młodzieżowe nie mają wpływu na newgenów, działają na młodych graczy już po ich pojawieniu się w grze.

Akademia piłkarska z kolei powoduje, że CA newgenów jest wyższe o 10 procent niż wynikałoby z wartości Szkółki młodzieżowej.

Także, niektórzy koledzy wyżej trochę się mylili.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
szkolka ktora szkoli
był - będzie - jest zawsze IKS!

Scross Partyzant

Scouting - wyszukiwanie. Im lepsi scouci tym lepszych zawodników Ci znajdą. Szkółka - odpowiada za tworzenie się coraz to lepszych juniorów. Obiekty młodzieżowe - wspomagają rozwijać zdolności juniorów.\

Dagome Partyzant

Bawiąc się edytorem w oknie informacji o klubie mamy:
- obiekty młodzieżowe
- szkółka młodzieżowa
- scouting młodzieży

Od którego z tych elementów zależy jakość juniorów, którzy na początku każdego sezonu pojawiają się w naszym klubie ? Który ma tu największe znaczenie ? I w jaki sposób rozbudować te elemrnty ? Wiem że obiekty młodzieżowe można rozbudować prosząc o to zarząd ale w jaki sposób rozbudować scouting młodzieży ?

matrab Partyzant

12.11.2010 00:56    #5095     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
Witam, mam silnikiem meczowym FM 2011 ( z tego powodu też wkurzony odłożyłem po kilku dniach FM 2010) otóż moi gracze mimo INTENSYWNEGO pressingu i AGRESYWNEGO odbioru cięgle jak te cioty biegają obok obok rywali i boją się w ogóle odebrać piłkę ciągle tylko czekają i biegają obok, rywal biegnie po skrzydle oni obok i nie widać u nich najmniejszego zamiaru odbioru piłki !! toż to idiotyzm... nie wiem może to moja wina ale próbuje na logikę jak już mówiłem pressingu i agresywnego odbioru i to nic nie daje np. Chelsea odbiera mi masę piłek odważnymi atakami a moi gracze (gram Man City) stoją cięgle i czekają tylko na jakiś błąd, sami grają jak się gra a treningach czasem że ma się przeszkadzać ale nie odbierać piłki (jak się uczy napastników)

z góry wielkie dzięki za pomoc ;]

jeśli będzie trzeba zrobię kilka filmików ;]

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

11.11.2010 17:44    #5096     Sufler - Porady do gry - kolejny :)
[quote=Jarna]Pewnie człowiek, który opuścił wszystkie lekcje geografii w szkole :P[/quote]
[quote=Jarna]Może i jestem głupi, ale za bardzo nie rozumiem o co chodzi......możesz wytłumaczyć ??[/quote]
[quote=kondi192]yyy... ale o co chodzi ?? [/quote]
Ja tu widzę więcej takich ludzi :P
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Jarna Partyzant

11.11.2010 17:14    #5097     Sufler - Porady do gry - kolejny :)
Pewnie człowiek, który opuścił wszystkie lekcje geografii w szkole :P

lew77 Partyzant

Gdy dodałem Logosy ligi polskiej to wszystkie inne które były już w grze min:szkocja,włochy itp. znikneły ;/ Usnąłem polskie logopacki ale tamtych nie ma proszę o pomoc :) chodzi o fm 2010
Widzew ole ,ole .xD

hera Młody aktywista

11.11.2010 09:38    #5099     Sufler - Porady do gry - zawieszenia w lidze hiszpańskiej
dziękować. szkoda, że się nie określili, nie wiem ile jeszcze nie będę mógł sobie pograć..

Kamil795 Partyzant

Oj, taktyk przeróżnych próbowałem i żadna nic szczególnego nie zmieniała... Zazwyczaj grywałem 4-3-1-2. Bramka: Boruc, Obrona: Piszczek, Glik, Perquis (Kowalczyk), Boenisch (Stulin). Pomoc: Małecki, Obraniak (Murawski,Borysiuk), Peszko (Błaszczykowski). Jako of. pomocnik zazwyczaj gra Majewski bądź Roger. W ataku Lewandowski (Jeleń), Janczyk (Gołębiewski/Brożek).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.