Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Rysier Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2010 21:05    #5071     Sufler - Porady do gry - Taktyka Kolejorza!
Dopiero zaczynam swoją przygodę z Football Manager i zaczynam od razu od 2011, więc obeznany bardzo to ja nie jestem... Dobra do rzeczy no to po prostu, chciałbym się dowiedzieć jaka według was jest najlepsza taktyka dla Lecha Poznań?( i może jeszcze jakieś wskazówki do treningu, byłbym wdzięczny i polecenia dla piłkarzy) Ja osobiście gram 4-5-1 (w sumie to mi wyszło takie4-1-2-1-1)... obrona: Gancarczyk, Bosacki, Arboleda, Kikut Pomoc: z tyłu Injac skrzydłowi: Wilk i Peszko ofensywny Krivets i trochę cofnięty za nim tak na równo ze skrzydłowymi Stilić no i atak Rudnevs, ale coś mi się tak wydaję, że z tą taktyką to ja trochę przekombinowałem...
Liczę na odpowiedź z góry dzięki!

zoki750 Partyzant

18.11.2010 20:05    #5072     Sufler - Porady do gry - Polonizacja
Skorke mam oryginalna, biala.
Tez znam angielski, i nie przeszkadza mi to jakos strasznie, ale mimo wszystko wypadaloby to poprawic w wersji polskie. Wlasnie koresponduje z CD-projektem, wyslalem im screenshoty i obiecano mi ze dokonaja poprawek i wypuszcza latke do spolszczenia.
Bardzo szybko reaguja. Narazie jestem pozytywnie zaskoczony.

khazri Partyzant

Kurczę, ja już nie wiem, nie chce mi działać ten patch.
Dziś kupiłem FM'a, zainstalowałem z użyciem steama, zaczął się aktualizować, potem ściągnąłem vetra, wrzuciłem gdzie (ponoć) trzeba i nic.
Nie mam pojęcia jak to ogarnąć już, i troszkę się denerwować zaczynam, bo chcę w końcu pograć jak człowiek. : )

Pomocy6?

eRot1c Partyzant

17.11.2010 16:49    #5074     Sufler - Porady do gry - Problem angielsko-polski.
@Vlacco też mam język polski i na takim gram, ale gram z kolegą, który mieszka w Anglii i mi wysłał instrukcje szczegółowe. Myślałem, że jak zmienię język to zrobi się alfabetycznie tak jak ze statystykami zawodników.. ale jest normalnie -.-'

Work ball into box to podania w pole karne.

Temat można zamknąć i sorry za fatyge.

krolik12345 Partyzant

17.11.2010 16:08    #5075     Sufler - Porady do gry - Zmiana kolejności atrybutów
ajjj szkoda.
Jestem przyzwyczajony do ,,polskiego" wyglądu i ciężko będzie mi się przestawić (jak dla mnie, wystarczy 1 spojrzenie aby ocenić piłkarza. Ponadto środkowi obrońcy muszą mieć dobre krycie i grę głową, a w polskiej wersji te atrybuty są obok siebie, więc tak z marszu jestem w stanie takiego obrońce ocenić)
ale cóż, będzie trzeba ...

Robertmazi Partyzant

Od czasów jeszcze CM 03/04 mam problem i nie wiem czy to kwestia licencji czy czegoś innego. Reprezentacja Niemiec a także Japonii są nie grywalne, by mi to tak bardzo nie przeszkadzało, ale do tych reprezentacji nie są powoływani prawdziwi zawodnicy. Jeśli wiecie jak temu zaradzić proszę o szybką odpowiedź.

Dawid0328 Partyzant

Jak odejdziesz wtedy twój nowy klub nie będzie musiał płacić staremu odszkodowania. Może będzie łatwiej

MiKa Młody aktywista

16.11.2010 18:39    #5078     Sufler - Porady do gry - Malta, awanse
Bo to jest Malta? :>

Do niedawna (jeszcze w zeszłym sezonie) w Holandii były dwie ligi. W Szkocji od lat są cztery. Widocznie podobnie jest na Malcie.

Mictlan Partyzant

15.11.2010 22:52    #5079     Sufler - Porady do gry - Jak utworzyć własny terminarz
Ja nie mówię tutaj o żadnych górnikach.

Gram PL, a terminarz jest tak przystosowany (ten prawdziwy), że gra się dom wyjazd na zmianę, a jeśli mam 3 mecze pod rząd na obcym terenie, ponadto z rywalami z górnej półki, to chyba coś nie tak.

Ja nie mówię, że to jest jakiś błąd czy coś. Po prostu mnie to przeszkadza i dlatego się pytam.

Pzdr

Macias Partyzant

15.11.2010 13:21    #5080     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubowa
No właśnie skończyłem. W pierwszym sezonie grałem w LE i odpadłem w IV rundzie z Olympiakosem, a z moich obliczeń wyszło, że powinienem uzbierać około 3.500 punkta a mam zapisane 0.555 (tyle, co nie grające w pucharach Legia czy... Amica!). Więc gra pominęła po prostu moje wyniki... Tylko Lech miał dopisany swój wspólczynnik.

Natomiast w drugim sezonie właśnie awansowałem do LM i mam jakieś punkty dopisane już za ten sezon, ale i tak policzone są nieprawidłowo... A np. Jagiellonia, która grała w LE nie ma punktów dopisanych nadal. Tak jakby gra nie uznawała LE do rankingu, nie wiem...

Ale szkoda, bo tych punktów powinno być jak najwięcej i co z tego, że są wyniki jak gra to pomija...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution