Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2010 17:25    #5031     Sufler - Porady do gry - Walka o zawodnika
jest jeden sposób, tylko że nie zawsze działa :P
a mianowicie podczas podpisywania ustawiamy klauzule że po np.10 meczach zmienia się pensja i tam ustawiamy niższą, czyli taką na którą możesz sobie pozwolić (gdy nie możesz jej zmniejszyć najpierw zmniejsz płace podstawową, a po ustawieniu w klauzuli Ciebie zadowalającej płacy, zwiększ pod. płace).

Uprzedzam że nie zawsze działa (wydaje mi się że mój sposób to jakiś bug, ale gra ma ich dużo więcej które nam przeszkadzają więc nie mam wyrzutów sumienia :P)
P.S. Mam nadzieję że zrozumiesz, bo jak pisałem to sam się trochę zamotałem przy pisaniu.

FL0R3K Partyzant

gram East Stirlingshire (3 liga szkocka) bo 2 sezonach awansowalem do 1 ligi szkockiej i przegralem w Pucharze Szkocji z Rangers (ktory zdobyl mistrzostwo Szkocji) a wiec dostalem okazje gry w Pucharze EURO i tutaj jest problem bo przy rejestracji skladu do pucharu EURO nieposiadam wystarczajacej ilosci zawodnikow wyszkolonych w klubie w wieku 15-21 lat (ilosc zawodnikow 4) po czym NIEMOGE zarejestrowac skladu i tym bardziej NIEMOGE kontynuowac gry.
PROSZE O POMOC

PutYourShoesOn Partyzant

01.12.2010 00:57    #5033     Sufler - Porady do gry - nowe stadiony
ja wybudowałem stadion na poloni warszawa. trwało to 2 lata i stadionem na ok. 9tys osób mnie uraczył zarząd, ale zawsze plusem było to że obiekt należał do klubu i nic nie stało na przeszkodzie w dalszej rozbudowie.

tosmielc Partyzant

Szkółka młodzierzowa i obiekty a nawet akademia pilkarska to nie jest to nsamo.Szkolka mlodzierzowa ma wplyw z jakim CA zaczynaja grac newgeni a skauting młodzieży na PA.
PS. sorry za blad w tytule ;p

tosmielc Partyzant

Mam pytanie: Jak polepszyc wymienione przez ze mnie w tytule elementy? Czy to zalezy od reputacji klubu? Czy tez jesli bede mial mnostwo dobrych trenerow juniorow i skautow to te wartosci pojda w gore. Akademia jak rozumiem polepsza o 10% CA.

Kirchoff Partyzant

Witam szukam graczy do Plymouth Arguyle na prawą obrone i jak macie wartych zawodników to tagze prosze
Ps . Szukam jeszcze sztabu szkoleniowego

unhumanrr Partyzant

28.11.2010 19:02    #5037     Sufler - Porady do gry - uszkodzony save. patch 11.1.1
Dziś padł mi komp zaraz po tym jak zrobiłem save'a, kiedy uruchomiłem go ponownie nie mogłem załadować mojego zapisu. wyskakuje tylko okno z informacją, że ' zapisana gra nie została wczytana' czytałem wiele tematów na ten temat, robiłem wiele kombinacji re instalowałem grę, patcha resetowałem i nic nie dało
upam tutaj uszkodzonego save,:
http://www.speed(...)ysave.fm

jeśli komuś udało by się go załadować i zrobić urlop np. na tydzien zapisać i upnąć ponownie był bym wdzięczny bardzo ;]
Fm 2011 na patchu 11.1.1- proszę o pomoc !

ksgdamian Partyzant

w jakich ligach najlepiej grac oprocz angielskiej wloskiej francuskiej niemieckiej hiszpanskiej holenderskiej szkockiej rosyjskiej i ukrainskiej?

Zymon Partyzant

witam.szukam klubu ktory:
-ma dobre lub bardzo dobre finanse
-dobry sklad (wez wielkich wzmocnien zaraz po rozpoczeci nim gry)
-jest sredniakiem w lidze ale moze powalczyc o puchar krajowy lub mistrza(nie faworyt)
-potrafil sie zakfalifikowac do ligi europejskiej
-dobry sztab szkoleniowy
-najlepiej zeby byl to jakis mlody zespol(moze z paroma (nie)odkrytymi talentami)
- gra fm2008 bez patchy
- najlepiej jak by to byl zespol z francji, niemiec,holandii, hiszpanii,wloszech lub anglii.

z góry dziękuję za odp
był - będzie - jest zawsze IKS!

homeini Partyzant

[quote=Czarodziejski]Ma ktoś skuteczny sposób na bronienie się przy rzutach rożnych? U mnie za każdym razem ktoś wpycha piłkę do mojej bramki. [/quote]

Zgadza sie, najczesciej wslizgiem ;) Najlepsze jest, ze moj team odkad uzyskal pelne opanowanie taktyki, cwiczy glownie obrone przy stalych fragmentach.

Ja juz ta gre odinstalowalem, za taki gniot powinni dawac odszkodowanie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution