Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.01.2011 07:13    #4931     Sufler - Porady do gry - Skuteczność dośrodkowań
Witam.
Macie może jakiś pomysł na zwiększenie skuteczności dośrodkowań? Oczywiście poza sprowadzeniem lepszych piłkarzy. Próbowałem różnych konfiguracji. Najlepiej sprawdzają się dośrodkowania z linii na środek. "Najlepiej" oznacza to w porywach 20%. Najczęściej około 10%.
Nie wiem jakie statystyki pod tym względem są realne dla prawdziwej piłki nożnej,ale co dziesiąte dośrodkowanie trafiające do partnera, to chyba troszkę za mało.

strysio Partyzant

09.01.2011 22:27    #4932     Sufler - Porady do gry - FM08 vs 11
Czyli jak widzę można spokojnie wydać te 4 dyszki na 10 i postawić spokojnie obok 08 ? Szkoda tylko że w 10 nie ma tej dynamicznej zmiany poziomu ligi, ale... Ale tak w zasadzie, z praktycznego punktu widzenia (czyli nie chodzi mi tutaj o wywiady z prasą czy układ przycisków) co jest w 10 czego nie ma w 08, a co poprawia gameplay dziesiątki???

damian1801 Partyzant

09.01.2011 18:21    #4933     Sufler - Porady do gry - Skad to sie wzięło
Witam. Gram juz 6 sezon legia warszawa. mniej wiecej od 4 sezonu zaczely mi sie pokazywac informacje dotyczace reprezentacji francji chociaz nie mam jej jako dodatkowe panstwo ani jako subskrybcje...niby to mi nie przeszkadza w rozgrywce ale nie wiem jak to ,,cos,, wylaczyc..prosze o rade

kosior145 Partyzant

ja [quote2=Guezmir][quote=Morrison7]ta gra to kpina. mam po 10 stuprocentowych okazji w meczu przeciwnik 0, ale i tak coś ustrzeli a ja wszystko prosto w bramkarza. szkoda czasu i nerwów na tą grę bo silnika nie oszukasz...[/quote]

Wgraj patcha 11.1.1 :)
Z tego co piszesz, można wywnioskować, że grasz na gołej wersji, zgadza się?[/quote2]
ja mam tak na 1.1.2.1

Guezmir Młody aktywista

[quote=Morrison7]ta gra to kpina. mam po 10 stuprocentowych okazji w meczu przeciwnik 0, ale i tak coś ustrzeli a ja wszystko prosto w bramkarza. szkoda czasu i nerwów na tą grę bo silnika nie oszukasz...[/quote]

Wgraj patcha 11.1.1 :)
Z tego co piszesz, można wywnioskować, że grasz na gołej wersji, zgadza się?
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Morrison7 Partyzant

ta gra to kpina. mam po 10 stuprocentowych okazji w meczu przeciwnik 0, ale i tak coś ustrzeli a ja wszystko prosto w bramkarza. szkoda czasu i nerwów na tą grę bo silnika nie oszukasz...

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
07.01.2011 23:08    #4937     Sufler - Inne - akademia taktyczna do fm2008
Zymon, ale sprecyzuj, chodzi Ci o analizy taktyk do FM 2008, Szkołę Taktyki?

kaka222 Partyzant

07.01.2011 19:59    #4938     Sufler - Porady do gry - Reputacja menedżera
Przecież tak jest też w realnym świecie. Popatrz na Petrescu. Wygrał z Unireą ligę Rumuńską, grał (z całkiem niezłym jak na warunki klubu wynikiem) w LM i dostał propozycje z drugiej ligi Rosyjskiej. Ciężko się przebić do najlepszych lig świata. Są one dośc pozamykane i korzystają cały czas(prawie) z tych samych szkoleniowców. Jak juz dostaniesz pracę w którymś z njalepszych klubów to potem nawet po paru wpadkach masz wiele możliwości. tak już jest i nie zmienimy tego. Aczkolwiek zgadzam się z toba, że to trochę zniechęca do dalszej gry.

Zymon Partyzant

06.01.2011 19:50    #4939     Sufler - Inne - akademia taktyczna do fm2008
witam.Pisze poniewaz jestem troszke zdziwiony tym ze niema akademi taktycznej do fm2008.Móglbym wiedziec czy ktos wogule bral go pod uwage?czy moze niemieliscie tyle czasu zeby tez zrobis akademie do fm2008?czy byly jakies przymiarki do tego?a moze zabraklo wam ludzi?mysle ze wieu jeszcze gra w tą wersje i by napewno sie przydala.Ja wrazie czego zycze pomoca.
był - będzie - jest zawsze IKS!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
06.01.2011 14:06    #4940     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote=Jacko]Kleyo, a pochwal się składem. ;)
[/quote]
Mniej więcej taki:
Pilarz - Nykiel, Stawarczyk, Adado, Siklic - Straka, Komac - Janoszka, Kocev, Martinez - Milan Prso, często grają też Grodzicki, Gebro, Pulkowski, Sani, Jankowski, Avila.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution