Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

piter150 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2011 19:37    #4451     Sufler - Porady do gry - Oficjalny edytor, pytania.
1.Przy tworzeniu rozgrywek zawsze jest "Poziom Rozgrywek", wiem, że przy krajowych ligach, oznacza on szczebel rozgrywek, ale co oznacza turniejach reprezentacyjnych np. MŚ, el.ME czy towarzyskim Turnieju Czterech Federacji, bo zawsze jest zaznaczony.
2.Młodzi piłkarze, którzy są drużynach juniorskich bądź rezerwach, mają PA ujemne, czyli losowe w danym przydziale, ale czy jeśli będę chciał mogę je zmienić na np.140 i czy to nie zaszkodzi.
3.W rozgrywkach zawsze jest "zespoły" i "zarejestrowane zespoły" czym to się różni i czy jeśli chce dodać reprezentacje, które zawsze będą tam grały to do którego działu mam dodać, mam na myśli wymyślony turniej towarzyski.
4.Czy poprzez oficjalnego edytora mogę "uruchomić" reprezentacje Niemiec i Japonii, jeśli tak to jak?
5.Czy mogę stworzyć towarzyski turniej z nieparzystą liczbą reprezentacji, coś w rodzaju Turnieju Czterech Federacji, ale z nieparzystą liczbą drużyn.
6.Czy mogę do Turnieju Czterech Federacji dodać Anglię, jeśli tak to jak?
7. W "zarejestrowane zespoły" są jeszcze "Rok" i "Informacje" co tam się wpisuje? Chodzi mi o towarzyski turniej reprezentacyjny. Czy jeśli nic w te pola nie wpisze to mi turniej 'nie wejdzie"?
8.Chcę stworzyć Puchar Narodów Nordyckich w którym udział ma wziąć 9 drużyn i Puchar Bałkanów gdzie udział ma wziąć także 9 drużyn, jednak gdy stworze, zapisze i dodam plik do gry nic niema, to samo jest gdy chce dodać Anglię do Turnieju Czterech Federacji, sam Turniej jest, ale Anglii niema. Moje pytanie brzmi dlaczego nic się nie zmieniło?
9.Czy jeśli chcę zmienić reguły w lidze np.co do ilości obcokrajowców lub co do ilości zgłaszanych piłkarzy, to jak to zrobić czy muszę tworzyć ligę od nowa czy jak?

Teraz coś z innej "beczki"
Jestem trenerem reprezentacji Islandii, chcę dodać sparing na przyszły rok i kiedy wchodzę w "zaplanuj sparing" klikam by dać następny rok gra się zawiesza, po prostu się zatrzymuje, nic nie wyskakuje, gra się nie wyłącza tylko po prostu się zawiesza, czemu tak jest i co z tym zrobić?

RicardoSouza Partyzant

[quote=Salim]Szkam podupadlej potegi europejskiej w FM 11.
Chcialbym w ciagu kilku sezonow `wrocic tym klubem na salony` : )
Fajnie byloby jakby mial troche kasy : )[/quote]

Nantes lub Leeds oraz TSV 1860 Monachium. swietni juniorzy i sklad nawet dobry. po kilku wzmocnieniach szanse na awans. ;)

vivaldi9 Partyzant

Newcastle United:)
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

dino99 Partyzant

Deportivo, Sampdoria,West Ham, Nottingham Forest,nie wiem jak wyglądają finanse.

Zymon Partyzant

02.08.2011 16:26    #4455     Sufler - Porady do gry - Polska liga
może coś wiecęj nam powiesz? kim grasz ,jaka cena...a tak po za tym to zapraszam tu http://www.cmrev(...)kam.html
był - będzie - jest zawsze IKS!

Zymon Partyzant

AS Monaco,Górnika Zabrze(z kasą chyba krucho),FC Metz
był - będzie - jest zawsze IKS!

Salim Partyzant

Szkam podupadlej potegi europejskiej w FM 11.
Fajnie byloby jakby mial troche kasy : )

gloinik Partyzant

02.08.2011 11:51    #4458     Sufler - Porady do gry - Problem z posiadaniem piłki.
Ja myślę, że póki taktyka jest skuteczna to nawet niskie posiadanie piłki nie powinno przeszkadzać. ;) Zwycięzców się przecież nie sądzi. Zresztą wydaje mi się że słabsze kluby tym bardziej powinny grać bezpośrednimi podaniami gdyż zwiększa to ich szanse na zwycięstwo z lepszymi zespołami.

gulchynsky Partyzant

02.08.2011 02:22    #4459     Sufler - Porady do gry - Nie mogę zatrudnić piłkarza
Witam,
Mam pewien problem, za nic w świecie nie mogę zatrudnić piłkarza z wolnego transferu. Gram Wartą Poznań w I lidze i chciałbym ściągnąć Żurawskiego, który aktualnie jest bez klubu. Ten jednak nie chce w ogóle nawet negocjować kontraktu. Próbowałem różnych sztuczek w FMRTE typu: zmiana reputacji klubu, poziom treningu i szkółki, finanse, poziom reputacji ligi, ustawiłem zawodnikowi siebie jako trenera i klub na ulubione dla zawodnika, zmniejszyłem maksymalnie jego reputację na bardzo słabego zawodnika, ale nic nie pomaga. Jest możliwość ściągnięcia go jakoś do klubu, czy muszę czekać aż zmieni zdanie?

farr Partyzant

01.08.2011 19:25    #4460     Sufler - Porady do gry - Trening zagrania
Ja swoim Chelmsford w ciągu godziny rozegram około 5-6 spotkań w zależności od dramaturgii meczu i ewentualnej jednostronności. Dziś np grałem z Bristol City w Pucharze Ligi i mecz trwał dość długo, bo praktycznie non-stop Bristol ostrzeliwało moją bramkę i ku mojemu zaskoczeniu wygrałem z nimi 1:0 po rzucie rożnym... Szkoda tylko, że moi gracze potrafią pokonać zespół z Championship czy nawet średniaka z Premiership, a czasami na swoim poziomie ligowym przegrywają z outsiderami bez stylu ;/ ;d

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.