Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

pawelg19890727 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.08.2011 10:44    #4441     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy

Alasinho94 Partyzant

Szukam piłkarzy na każdą pozycję oraz całego sztabu szkoleniowego do FH z Islandii. Proszę o pomoc szczególnie graczy, którzy doświadczyli gry w ligach półzawodowych...

Do wydania mam około 100tys. funtów, nie pogardzę piłkarzami z wolnego transferu.

Tomusek Partyzant

07.08.2011 12:50    #4443     Sufler - Porady do gry - Wykrzykniki przy krajach
Problem już naprawiony !!!!!!!!!

Okazało się, że szkodził mi w grze ten o to plik :

http://www.fm-ba(...);id=5181

todol Partyzant

06.08.2011 03:16    #4444     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Manager 2005 NE
LPM :) wspaniała gra, szkoda tylko, że już nie ma szans powrót tej gry.

a co do czarnego ekranu to pamiętam, że to był powszechny problem i być może na stronie głównej gry są do tego patche ewt. jakiś FAQ

Goffer Partyzant

05.08.2011 23:37    #4445     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Manager 2005 NE
Witam wszystkich. Mam problem z grą LPM 2005 ne. Gdy chce odpalić grę za pomocą 2 kliknięć myszki jest czarny ekran muzyka leci i nic się nie dzieje dodam że posiadam windows viste. Proszę o pomoc bo gierka kusi :D

Amikowiec Młody aktywista

05.08.2011 22:14    #4446     Sufler - Porady do gry - Crash dump; Pomocy! ;/
no cóż nic się nie poradzi ;/ racing był dobry bo kasiasty prezes man city tak samo ;D a polonia wawa zaczęła ciągnąć za legia lechem i wisłą i ogólnie poziomu naszej ligi mi szkoda bo dość dobry był (9 msc w ranku uefa).
edt: u mnie to było podobnie, trochę długo dane sie od 7/8 sezonu mieliły i może dlatego tak się stało, że gra mi się zawiesiła i zamknalem ja z ctrl alt del.

golex Partyzant

05.08.2011 19:01    #4447     Sufler - Porady do gry - Pytanie dotyczace CA i PA
[quote=Frug-cRee]może poda^^i tak sądze, że nawet jakby podał to tylko ci którzy dużo grają w fm11 będą to obliczać =] a ci którzy grają na zasadzie a zobacze co to jest to nie^^[/quote]

Jeżeli nie chcesz ingerować w bazę danych, a przede wszystkim jej uszkodzić to tylko Genie Scout.

A co do CA to różnie z tym bywa... Niekiedy jest tak, ze zawodnik który na pierwszy rzut oka wygląda lepiej, tak naprawdę może mieć o wiele mniejsze CA, od tego co atrybuty ma dosyć niskie.

chinczol Młody aktywista

05.08.2011 17:44    #4448     Sufler - Porady do gry - Pytanie o Real M.
Za Kake jest oczywiscie Ozil który wg mnie ma za małe umiejetności w FM 11 w stosunku do prawdziwego Ozila w rzeczywistości. Ale przynajmniej u mnie Ozila często dopadają kontuzje mimo iż jest tylko zmiennikiem Kaki. No i jest jeszcze Canales który jak sądze bedzie kozakiem ale narazie sie ogrywa w U-19. Myslałem nad Ganso :] ale za niego pewnie trzeba będzie wybulic ok 25 mln. Jest Pastore ale wydaje mi sie że umiejetności podobne do Ozil, myślałem również nad Lucasem z San Paulo. Za Alonso mam zmiennika w składzie, chodzi tu o Sahina :] ale on jeszcze musi troszke kondycje sobie wyrobić.

jacekzielinski Partyzant

05.08.2011 01:04    #4449     Sufler - Porady do gry - Trening zagrania
[quote=farr]Ja swoim Chelmsford w ciągu godziny rozegram około 5-6 spotkań w zależności od dramaturgii meczu i ewentualnej jednostronności. Dziś np grałem z Bristol City w Pucharze Ligi i mecz trwał dość długo, bo praktycznie non-stop Bristol ostrzeliwało moją bramkę i ku mojemu zaskoczeniu wygrałem z nimi 1:0 po rzucie rożnym... Szkoda tylko, że moi gracze potrafią pokonać zespół z Championship czy nawet średniaka z Premiership, a czasami na swoim poziomie ligowym przegrywają z outsiderami bez stylu ;/ ;d[/quote]

Jak to w życiu. Patrz nasze drużyny w eliminacjach do rozgrywek europejskich - niby powinni awansować bez problemu, a tu tęgie lanie od takich Levadii czy innych kelnerów.

A tak swoją drogą - komu nakazywać unikania gry słabszą nogą itp, itd?? Jakich atrybutów się trzymać przy przydzielaniu treningu konkretnych zagrań??

Tome888 Partyzant

03.08.2011 19:59    #4450     Sufler - Porady do gry - Oficjalny edytor, pytania.
2. Nic nie zaszkodzi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.