Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Dennis93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.08.2011 00:44    #4421     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
Hey, Ja również ostatnio pobawiłem się troszku, tym edytorem. Uaktualniłem sobie składy i takie tam jeszcze kilka rzeczy zrobiłem, ale chyba przedobrzyłem gdy chciałem dokoptować sobie 2. Lige Polską (3 poziom rozgrywkowy).
Dodałem ładnie grupę zachodnią i wschodnią i jako że jestem z Tychów, byłem happy że zagram sobie GKS-em, a tu lipa!
Chcąc wczytać nową grę, przy wyborze krajów, Polski nie da się zaznaczyć, jest cała na szaro...
Nie chcę stracić zmian które wprowadziłem, bo nie mam już chęci robić tego wszystkiego od nowa! Ale chcę mieć polską ligę...
Ma ktoś jakieś pomysły...?

Dennis93 Partyzant

13.08.2011 00:43    #4422     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Hey, Ja również ostatnio pobawiłem się troszku, tym edytorem. Uaktualniłem sobie składy i takie tam jeszcze kilka rzeczy zrobiłem, ale chyba przedobrzyłem gdy chciałem dokoptować sobie 2. Lige Polską (3 poziom rozgrywkowy).
Dodałem ładnie grupę zachodnią i wschodnią i jako że jestem z Tychów, byłem happy że zagram sobie GKS-em, a tu lipa!
Chcąc wczytać nową grę, przy wyborze krajów, Polski nie da się zaznaczyć, jest cała na szaro...
Nie chcę stracić zmian które wprowadziłem, bo nie mam już chęci robić tego wszystkiego od nowa! Ale chcę mieć polską ligę...
Ma ktoś jakieś pomysły...?

chinczol Młody aktywista

Witam. Potrzebuje pomocy od doświadczonych graczy. Prowadze Real Madryt w FM 11 (to mój pierwszy FM w jakiego giercuje) Jestem w okienku transferowym przed 4 sezonem. Gram ustawieniem 4-2-3-1. Z tym że dwójka środkowych pomocników to jeden typowo defensywny przed linią obrony, ustawiony bardziej po lewej stronie, a drugi to środkowy pomocnik/rozgrywajacy z opcją wspracia bądź obrony (zalezy od przeciwnika) ustawiony asymetrycznie przed defensywnym bardziej po prawej stronie. Na DM grają u mnie M'Villa lub Lass Diarra. M'Ville kupiłem w zimowym okienku i sprawuje sie świetnie (usadzil na ławie Khedire) Na ŚP wprowdziłem do 1 składu w tym sezonie Sahina, gdyż Alonso juz nie ten wiek oraz sprawność. Nuri radzi soboe również dobrze, jednak jeszcze jego wytrzymałość pozostawia troche do życzenia. I tu mam do was pytanie. Potrzebuje klasowego ŚP na zmiane z Sahinem. Gdyż Alonso wystawie na liste transferową póki jeszcze dostane za niego jakies godziwe pieniądze. Khedire raczej tez bd chcial sprzedac gdyż szkoda żeby grzał ławe. Mój typ padł na 3 piłkarzy jak w teamcie. Hamsik - imponujące atrybuty, jak dla mnie powinien grac na OPŚ, lecz krycie i odbiór troche słabsze jak na ŚP, lecz pewnie da sie to wytrenować. Do kupienia za ok 35 mln funtów, ciagle siedzi w Napoli. Fabregas - wiadomo klasa sama w sobie, lecz bd pewnie 2 razy droższy. I Sissoko, młody a juz kozacki i pewnie ciągle się rozwija. Siedzi w PSG, do kupienia za ok 40 mln. Kogo z tej trójki rekomendujecie? A może kogos zupełnie innego? Dodam ze kase na transfery mam sporą ok 180 mln, gdyż przez te 3 sezony oszczedzałem, kupiłem Neymara, Ganso oraz M'Ville, kazdego w osobnym okienku za łączną sume ok 70 mln, oraz za grosze Richardsa gdyż City robiło wyprzedaż:) I pare mlodych talentów. Z góry dzieki za odp. Elo.

jacekzielinski Partyzant

12.08.2011 02:26    #4424     Sufler - Porady do gry - Ustawienia Reprezentacji
[quote=L.Blue]Witam. Mam pytanie odnośnie ustawienia reprezentacji kilku krajów. Gram dość długo już w FM (wpierw wersje 09, 10). Mam dość poważny problem z ustawieniem kadry Polski, bo jak grałem czy to kadrą Brazylii, czy Grecji, ustawiane ich było łatwe i przejrzyste. Natomiast z nasza kadrą to jest szkopuł, którą taktykę wybrać. I która będzie najlepsza dla zawodników powoływanych do kadry. Bym był wdzięczny za jakąkolwiek poradę ;) Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz ;) [/quote]

Hm.. dziwne pytanie. Przecież to Ty powołujesz graczy do kadry więc powołuj takich, którzy naają się do obranej przez Ciebie taktyki/wizji gry/rywala.

dino99 Partyzant

[quote4=Tome888][quote3=dino99][quote2=zaskroniec][quote=dino99]Poszukuje dobrego klubu w średniej lidze. Odpowiednik Lecha.

Celtic, będzie dobrym wyborem ?[/quote]

Może BATE ?[/quote2]

Myślałem o BATE, tylko mam zerowe pojęcie o tej lidze, ciekawie się gra ? BATE bardzo odstaje poziomem od reszty ?

Myślałem jeszcze o Partizanie, tylko obawiam się że ta liga wygląda podobnie jak szkocka, 2 drużyny walczą o majstra.[/quote3]
Bate jest najlepsze w swojej lidze. Fajnie się gra.

Szukam klubu z jakiejś egotycznej ligi. Żeby miał kilka talencików i miał szanse powalczyć w pucharach. Liga typu kazachstan, litwa, mołdawia, san marino, albania, serbia, bułgaria, szwajcaria itp. lub z afryki typu angola, wks, algieria, egipt itp. lub słabsze ligi ameryki czyli kolumbia, meksyk itp. Fm 2010 patch 10.3 uaktualnione składy na zezon 10/11.[/quote4]

Obadam BATE, może nawet na grę się skusze. Tymczasem oczekuje dalszych propozycji :)

Tome888 Partyzant

[quote3=dino99][quote2=zaskroniec][quote=dino99]Poszukuje dobrego klubu w średniej lidze. Odpowiednik Lecha.

Może BATE ?[/quote2]

Myślałem o BATE, tylko mam zerowe pojęcie o tej lidze, ciekawie się gra ? BATE bardzo odstaje poziomem od reszty ?

Myślałem jeszcze o Partizanie, tylko obawiam się że ta liga wygląda podobnie jak szkocka, 2 drużyny walczą o majstra.[/quote3]
Bate jest najlepsze w swojej lidze. Fajnie się gra.

Szukam klubu z jakiejś egotycznej ligi. Żeby miał kilka talencików i miał szanse powalczyć w pucharach. Liga typu kazachstan, litwa, mołdawia, san marino, albania, serbia, bułgaria, szwajcaria itp. lub z afryki typu angola, wks, algieria, egipt itp. lub słabsze ligi ameryki czyli kolumbia, meksyk itp. Fm 2010 patch 10.3 uaktualnione składy na zezon 10/11.

dino99 Partyzant

[quote2=zaskroniec][quote=dino99]Poszukuje dobrego klubu w średniej lidze. Odpowiednik Lecha.

Może BATE ?[/quote2]

Myślałem jeszcze o Partizanie, tylko obawiam się że ta liga wygląda podobnie jak szkocka, 2 drużyny walczą o majstra.

L.Blue Partyzant

10.08.2011 22:47    #4428     Sufler - Porady do gry - Ustawienia Reprezentacji
Witam. Mam pytanie odnośnie ustawienia reprezentacji kilku krajów. Gram dość długo już w FM (wpierw wersje 09, 10). Mam dość poważny problem z ustawieniem kadry Polski, bo jak grałem czy to kadrą Brazylii, czy Grecji, ustawiane ich było łatwe i przejrzyste. Natomiast z nasza kadrą to jest szkopuł, którą taktykę wybrać. I która będzie najlepsza dla zawodników powoływanych do kadry. Bym był wdzięczny za jakąkolwiek poradę ;) Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz ;)

baszczu17 Partyzant

10.08.2011 19:14    #4429     Sufler - Porady do gry - 28.06.2014
Bez sensu. Gram tym klubem 4 lata. Zebrałem taką pakę. Szkoda

cosnek Młody aktywista

Jak tu powiedział DeadMan, byli piłkarze są dobrymi trenerami. A ogólnie to bym polecał: Robert Jędrzejczak, Paweł Staruszkiewicz, Tomasz Unton, Robert Orłowski, Radosław Gac, Tomasz Bocheński(trenerzy ew. trenerzy juniorów), Dariusz Gladys(trener bramkarzy), Marek Szutowicz(trener siłowy), Robert Dominiak, Nderam Redzaj, Piotr Orzechowski(fizjoterapeuci - wszyscy oprócz Orzechowskiego mają zdolności medyczne 20), Cesar Sanjuan, Paolo Terziotti(trenerzy siłowi, ale nie wiem czy uda Ci się ich ściągnąć bo są w Legii), oraz Jerzy Podbrożny jest całkiem dobry.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.