Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

M1513K Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote2=blausebol]Malaga[quote=M1513K]Ekhm. Szukam klubu:
- znajdującego się w jednej z lepszych lig świata, tj. od portugalskiej do angielskiej.
- który będzie średniakiem w najwyższej lidze, bądź jednym z lepszych klubów zaplecza ekstraklasy.
- mającego jakiekolwiek środki transferowe. Chociażby milion ;)
- zatrudniającego ciekawych, perspektywicznych graczy.
- posiadającego dosyć dobre obiekty szkoleniowe.

Edit.

Ewentualnie, jeśli klub spełnia trzeci punkt, to liga może być inna ;) [/quote]
[/quote2]

Przepraszam. Grałem Malagą już kilka sezonów. HSV i Atletico i Aston Villa odpadają :)

blausebol Partyzant

Malaga[quote=M1513K]Ekhm. Szukam klubu:
- znajdującego się w jednej z lepszych lig świata, tj. od portugalskiej do angielskiej.
- który będzie średniakiem w najwyższej lidze, bądź jednym z lepszych klubów zaplecza ekstraklasy.

Edit.

kvj Partyzant

[quote=M1513K]Ekhm. Szukam klubu:

Edit.

Sporting Lizbona, Getafe, Wolfsburg, Nurymberg, 1.FC Koln, Osasuna, Newcastle, Suderland, Udinese,
Jeziorak Iława!

M1513K Partyzant

Ekhm. Szukam klubu:

Edit.

Ewentualnie, jeśli klub spełnia trzeci punkt, to liga może być inna ;)

donguralesko43 Partyzant

Szukam klubu z Anglii , (niższe ligi ), Dani, Szkocji, Holandii, Niemiec, Hiszpanii, Włoch którym będzie się przyjemnie grało i nie znudzi sie po paru sezonach. Wole grac słabszymi drużynami.

hQ Partyzant

[quote=kolorro]do hQ

na boki obrony sprawdź może Michała Żyro, Piotra Petasza, ewentualnie spróbuj wypożyczać młodzież i zawodników zesłanych do drugich drużyn Serie A

ja osobiście dużo czasu spędzam na szukaniu młodzieży w Argentynie i Brazylii, tylko nie wiem czy będą chcieli do 3 ligi iść grać. powodzenia [/quote]

O, sprawdzę Żyrę i Petasza. Coś tam składam oferty za leszczy z Serie A, ale i tak nie chcą do mnie przyjść (Milan Inter czy Roma chcą abym płacił gościom 50%, a ja nie mam tyle $$). Byłem na meczu wolnych strzelców i spodobał mi się 17-letni Ghańczyk (Gueye?). Przyjął kontrakt, ale do transferu nie doszło bo w Serie C jest zasada, że nie mogę ściągnąć żadnego gościa spoza UE. Nie wiem czy tak jest naprawdę, czy to dodatki się ze sobą gryzą i tak wyszło, niemniej szkoda, że do mnie takie perły nie mogą dołączyć. Dzięki kolorro :)
Polska Gola

hQ Partyzant

[quote=kolorro]HQ spróbuj jeszcze Blagoy Georgiev i Carlinhos Bala. obaj wolni zawodnicy. no i może Grzegorz "Rasialdo" Rasiak? :P też wolny zawodnik a pożytek możesz z niego mieć :)[/quote]

Dzięki, zobaczę tych dwóch pierwszych. Gram w fm10 więc tam Rasiak chyba ma klub, chociaż i tak sprawdzę czy nie chce pohasać w Serie C :). Przyszedł Napierała, spisuje się przyzwoicie, na bramkę przyszedł kadrowicz San Marino - Simoncini, przyjdzie również Kapsa, więc generalnie obronę mam w miarę. Chociaż jakić prawy i lewy obrońca uzupełniający skład by się przydał bo 34-letni Birindelli oraz kolega ze szkolnej ławki Cesar (grał kiedyś w Interze) nie wytrzymają całego sezonu. Czekam na kolejne propozycje!
Polska Gola

chinczol Młody aktywista

Canales będzie u mnie w tym sezonie 3 w kolejce OPŚ, o ile uda mi sie sprzedać Kake, choc troche mi go szkoda, mam do niego sentyment :] Podobnie z Xabim, no ale chłopy mają juz po 31 lat, pensji zabierają sporo i juz widoczny jest u nich regres formy, a szkoda zeby ich kosztem hamować rozwój Ganso, Canalesa, czy M'Vili. A jeśli chodzi o to ustawienie, to czy ja wiem czy jest takie defensywne.. Sahin świetnie sobie radzi z opcją wsparcia, bo ma do tego odpowiednie atrybuty, z takim ustawieniem zachowana jest idealna równowaga między 5 defensywnych piłkarzy oraz 4 ofensywnych, wtedy ŚP jest typowym łącznikiem między formacjami. Tym bardziej że na lewej obronie szaleje u mnie Marcelo, a wiadomo że on lubi zapędzać się do ataku. No pomyśle nad tym Ramseyem. Idealnym piłkarzem byłby Fabregas ale ta opcja odpada bo cena za niego jest kosmiczna.

Mar1992 Przodownik pracy

Do tego służy odpowiedni temat:
http://www.cmrev(...)kam.html

SYSTEM83 Partyzant

13.08.2011 09:42    #4420     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa Obiektów
Witam mam taki problem.

Zarząd zaakceptował rozbudowę szkółki dla juniorów oraz boisk treningowych. Miną rok a obiekty jakie były takie są. Złożyłem ponownie prośbę która znów została zaakceptowana. O co w tym chodzi? W trakcie sezonu jak próbowałem złożyć taką prośbę mówili mi że taka prośba jest już zaakceptowana i wkrótce się tym zajmą.

Mija czas a obiekty klubowe jak były słabiutkie takie są.
Dodam że finanse są a obiekty patrzyłem programem na samym początku i teraz są na poziomie 8 i 5.Tak jak to było na początku

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.