[quote2=blausebol]Malaga[quote=M1513K]Ekhm. Szukam klubu:
- znajdującego się w jednej z lepszych lig świata, tj. od portugalskiej do angielskiej.
- który będzie średniakiem w najwyższej lidze, bądź jednym z lepszych klubów zaplecza ekstraklasy.
- mającego jakiekolwiek środki transferowe. Chociażby milion
- zatrudniającego ciekawych, perspektywicznych graczy.
- posiadającego dosyć dobre obiekty szkoleniowe.
Edit.
Ewentualnie, jeśli klub spełnia trzeci punkt, to liga może być inna
[/quote]
[/quote2]
Przepraszam. Grałem Malagą już kilka sezonów. HSV i Atletico i Aston Villa odpadają
- znajdującego się w jednej z lepszych lig świata, tj. od portugalskiej do angielskiej.
- który będzie średniakiem w najwyższej lidze, bądź jednym z lepszych klubów zaplecza ekstraklasy.
- mającego jakiekolwiek środki transferowe. Chociażby milion
- zatrudniającego ciekawych, perspektywicznych graczy.
- posiadającego dosyć dobre obiekty szkoleniowe.
Edit.
Ewentualnie, jeśli klub spełnia trzeci punkt, to liga może być inna
[/quote][/quote2]
Przepraszam. Grałem Malagą już kilka sezonów. HSV i Atletico i Aston Villa odpadają

też wolny zawodnik a pożytek możesz z niego mieć
Podobnie z Xabim, no ale chłopy mają juz po 31 lat, pensji zabierają sporo i juz widoczny jest u nich regres formy, a szkoda zeby ich kosztem hamować rozwój Ganso, Canalesa, czy M'Vili. A jeśli chodzi o to ustawienie, to czy ja wiem czy jest takie defensywne.. Sahin świetnie sobie radzi z opcją wsparcia, bo ma do tego odpowiednie atrybuty, z takim ustawieniem zachowana jest idealna równowaga między 5 defensywnych piłkarzy oraz 4 ofensywnych, wtedy ŚP jest typowym łącznikiem między formacjami. Tym bardziej że na lewej obronie szaleje u mnie Marcelo, a wiadomo że on lubi zapędzać się do ataku. No pomyśle nad tym Ramseyem. Idealnym piłkarzem byłby Fabregas ale ta opcja odpada bo cena za niego jest kosmiczna.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty