Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Soap Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.08.2011 12:46    #4401     Sufler - Porady do gry - Gracz na swojej gorszej pozycji
Witam.

W czym przeszkadza zawodnik grający na swojej teoretycznie gorszej pozycji? Przykładowo, Mario Gotze to ofensywny pomocnik, ale u mnie w formacji gra w środku pomocy, tyle, że zadania jakie mu daje świetnie do niego pasują (wysunięty rozgrywający, atak). Rekomendacja skauta na tę pozycję to zaledwie jedna gwiazdka. To znaczy, że będzie grał jak ciota, czy jak mam rozumieć taką rekomendację?

wilq1993 Partyzant

20.08.2011 22:10    #4402     Sufler - Porady do gry - Pomocy ! Górnik Zabrze
zapraszam do dzialu, http://www.cmrev(...)kam.html
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

kvj Partyzant

20.08.2011 15:34    #4403     Sufler - Porady do gry - Realizm
Hoffenheim po pierwszej rundzie jako beniaminek był pierwszy i tylko kontuza, zdaje się, Ibisevica przeszkodziła do awansu co najmniej do europejskich pucharów; kilka lat temu Kaiselslautern zdobyło majstra w bądź, co bądź mnocniejszej lidze niż polska, więc to też jest realistyczne
Jeziorak Iława!

exeter_city Partyzant

20.08.2011 13:08    #4404     Sufler - Porady do gry - zawodnik nie chce przejsć
sz4rlej

Szkoda że nie wgrałeś aktualnienia chłopaków bo phil jones jest już w MU. Po drugie mam to samo ale z Rodwellem. Chłopak nie przejdzie, bo kocha everton, blackburn i manchester sie nie lubią są to rywale, żaden piłkarz nie przejdzie do MU z blackburn , na pewno go ktoś kupi i wtedy ty odkupisz dziada :P a tak w ogóle phil jones to mutant :
spójrzcie sami:

http://img70(...)8328.jpg

dziadus Partyzant

20.08.2011 11:55    #4405     Sufler - Porady do gry - błyskotliwość
Za co odpowiada blskotliwosc i czym sie ja szkoli, czy zawodnik z 12,13 bedzie dobrze gral z tym parametrem na pozycji of pom srodkowego.

Sztaficer Młody aktywista

20.08.2011 09:26    #4406     Sufler - Porady do gry - Bramkarz
De Gea od razu ma CA na równi z PA, lub tyćkę mniej.

Szczęsny będzie miał w 12`ste wysokie PA (-8,-9) a CA na poziomie (-6,-7) albo i lepiej.

Rudniew i Melikson nie będą mieli wysokiego CA, bo nasza liga w tym przeszkadza, no chyba, że w ciągu tych 2 tygodni zostaną sprzedani, w co wątpię.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

19.08.2011 23:30    #4407     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam. Będę miał przez 2 tygodnie(godziny tak miedzy 18-24) troszkę czasu wiec mogę popykać przez sieć w FM 11 na łatce 11.3 i najnowszym uaktualnieniu z cmrev.Ligi obojętne.Zapraszam na PW.

matejand Partyzant

19.08.2011 22:15    #4408     Sufler - Porady do gry - LM i LE jednoczesnie
W kolejnym sezonie juz wszystko bylo wporzadku a nic nie zmienialem poza tym ciezko bylo by cos takiego ustawic... Co do skladu to dalem zawodnikom bardzo wysokie PA i takie atrybuty jak pracowitosc ambicja profesjonalizm na maksa. Do tego stworzylem bardzo silna 20 zespolowa ekstraklase i 3 kolejne dosyc silne nizsze ligii stad tez generuja sie kolejni zdolni polscy zawodnicy ;p A w samej Legii mlodzi zawodnicy maja jeszcze mozliwosc ograc sie w zespole rezerw- Znicz Pruszkow (I liga). Ja sam prowadziłem wczesniej kadre a teraz mam zamiar przeurolpowac z 25 sezonow i potem poprowadzic jakis klub w bardziej wyrownanych rozgrywkach.

koniu888 Partyzant

Witam. Ma ktoś może już te puste koszulki na sezon 2011/2011. Ponieważ chcę zacząć tworzenie właśnie kitspacków, ale nie mogę nigdzie znaleźć tych "szkiców". Jeżeli ktoś posiada bądź wie skąd można ściągnąć, to niech da znać. Tylko to musza być na ten sezon.

koniu888 Partyzant

Witam. Ma ktoś może już te puste koszulki na sezon 2011/2011. Ponieważ chcę zacząć tworzenie właśnie kitspacków, ale nie mogę nigdzie znaleźć tych "szkiców". Jeżeli ktoś posiada bądź wie skąd można ściągnąć, to niech da znać. Tylko to musza być na ten sezon.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.