Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Haakis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote3=Kleyo][quote2=Drinkwater]
Szkoda, że poza Koroną (ta daostała wartość 4), wszystkim klubom z Ekstraklasy ustawili FMowe* zero przy wyszukiwaniu juniorów. Bardzo się napracowali przy tym elemencie.
[/quote2]
Trochę późno przyszła informacja od SI o zmianach w generowaniu newgenów i wtedy po prostu tak naprawdę nikt nie wiedział, że za PA odpowiadać będzie "Wyszukiwanie juniorów". W FM 2012 już jest to poprawione, a jeśli chodzi o FM 2011 to hmmm poczekajcie parę dni :)[/quote3]
Wietrzę jakąś niespodziankę ; ] Powodzenia w pracach

jesionek06 Partyzant

Witam wszystkich graczy! Gram w FM już wiele lat, zacząłem karierę belgijskim Eupen. Klub ten jest wg mediów faworytem do spadku z Jupiler League. Na transfery mam 0 euro. Zupełnie nikt nie przychodzi mi do głowy kogo mógłbym sprowadzić. Jedynie udało mi sie zakontraktować Yurchenko z czego niezmiernie się cieszę. Pytam was o zawodników na dosłownie wszystkie pozycje, którzy zgodzą się przejść do Eupen.Grajków, którzy mogą być kluczowymi postaciami zespołu, jak i uzupełnieniem składu(będę mógł sprzedać zarabiając troszkę gotówki). Chciałbym również prosić Was o podanie ludzi, dzięki którym stworzę w miarę porządny sztab szkoleniowy. Wiem, że wiele wymagam, ale ufam w Waszą wiedzę i doświadczenie. Pozdrawiam.
Zapomniałem podać - FM11 patch 11.3 ligi belgijskie - 2, holenderska - Eredivisie i grecka - 1. Piłkarze z Polski

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
[quote2=Drinkwater]
Szkoda, że poza Koroną (ta daostała wartość 4), wszystkim klubom z Ekstraklasy ustawili FMowe* zero przy wyszukiwaniu juniorów. Bardzo się napracowali przy tym elemencie.
[/quote2]
Trochę późno przyszła informacja od SI o zmianach w generowaniu newgenów i wtedy po prostu tak naprawdę nikt nie wiedział, że za PA odpowiadać będzie "Wyszukiwanie juniorów". W FM 2012 już jest to poprawione, a jeśli chodzi o FM 2011 to hmmm poczekajcie parę dni :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

sabuuq Partyzant

Od przyszłego sezonu wszystkie kluby Ekstraklasy i 1 ligi mają mieć 3 płyty treningowe (wiem że to niby nic ale jednak podwyższa się standardy baz treningowych). Legia, Lech współpracują z wieloma szkołami, kupują szkółki piłkarskie w swoim regionie a nawet poza nim. Wszystko idzie w kierunku szkolenia młodzieży właśnie. Do tego młodzi mają potencjał ale to że nie dostają szansy gry to druga sprawa. Wystarczy zobaczyć jak Rutkowski nacisnął na trenerów że mają stawiać na młodzież i objawili się od razu Możdżeń i Drygas, mniej Kamiński. To samo Legia której skład opiera się na wychowankach właśnie. A w grze nie pojawiają się zawodnicy na poziom ekstraklasy nie mówiąc już o reprezentacji.

Haakis Partyzant

Moim zdaniem jednak gracze z wysokim potencjałem ukazują się w naszej piłce. Inna sprawa, że jest on trwoniony przez trenerów, jak i samych grajków, ze względu na błędy w szkoleniu, słabą psychikę itp. A w Fm takich graczy po prostu nie ma, więc nie ma możliwości rozwoju polskiej piłki.

Ketil Partyzant

30.08.2011 13:34    #4376     Sufler - Porady do gry - Gra na czas a kara
Nie narzekam bo pewnie rzucałbym myszką gdyby moi zawodnicy dostawali kartki za ściąganie koszulki , za grę na czas nie bo to już na własne ryzyko : )

Drinkwater Partyzant

[quote=Seju]Haha, researcherzy pracują godzinami, dniami i nocami nad tym, by było to jak najbardziej realne, śledzą poczynania pojedynczych zawodników, oceniają obiekty sportowe, posiłkują się stertami danych, a Ty chciałbyś UREALNIĆ Ekstraklasę, tak? [/quote]

*Dla niezorientowanych, zero FMowe to wartość losowa.
The only person standing in your way is you.

Kleyo Ekspert

Tylko, że akurat tu ma rację, bo w FM 2011 troszkę za słabo oceniliśmy pewne wartości. W FM 2012 będzie poprawione, ale może niedługo będzie coś fajnego w tym względzie do FM 2011.

Kleyo Ekspert

30.08.2011 12:10    #4379     Sufler - Porady do gry - Save.
[quote=EnsiferuM]Grałem normalnie, po czym save, glowny save wkleilem do mojego folderu z ew. uszkodzeniem go lecz szkoda ze skopiowany byl uszkodzony. [/quote]
Napisz to zdanie w zrozumiałym języku to może coś da się wymyślić, bo na razie nic nie zrozumiałem.

EnsiferuM Partyzant

30.08.2011 12:06    #4380     Sufler - Porady do gry - Save.
Grałem normalnie, po czym save, glowny save wkleilem do mojego folderu z ew. uszkodzeniem go lecz szkoda ze skopiowany byl uszkodzony. Potem przy wychodzeniu z gry gra zapytala sie czy zapisac, dalem nie bo stwierdzilem ze przeciez zapisałem i wylaczylem kompa. Dzisiaj wlaczam laptop na kochanej viscie i "zapisana gra nie zostala wczytana"/
Dodam ze uzylem fmrte do zmieny wieku managera a glownie "oszukiwalem" nim szukajac newgenow ktorzy nie raz z 50ca moga osiagnac 180+..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.