Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
15.09.2011 20:25    #4331     Sufler - Porady do gry - Obrońcy wysokiej klasy ,jacy ?
Spytaj tutaj.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

karolpol Partyzant

Grupa: Użytkownik
15.09.2011 20:23    #4332     Sufler - Porady do gry - Obrońcy wysokiej klasy ,jacy ?
Cześć ,
W Mojej klubie (Barca) napadł kryzys obrońców . Podstawowi Pique i Kara mają kontuzje na 2-3 miesiące . Rezerwowi to staruszki - Puyol i Ferdinand .
Mam na szczęście otwarty rynek transferowy ,a budżet na transfery 80mln$ .
Moglibyście napisać jakichś dobrych obrońców (wiek 19- 28) ,takich co ,by od razu po transferze byli gotowi do grania .
Mało znam się na obrońcach ,i tylko z 2-4piłkarzy dobrych znam na tą pozycję .
Za pomoc będę b.wdzięczny .

filip8910 Partyzant

15.09.2011 11:27    #4333     Sufler - Porady do gry - J-League i reprezentacja Japonii
no niestety ale nie da się wejść w informacje o klubie i sztabie szkoleniowym w lidze japońskiej, a w innych ligach wszystko jest w porządku.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
[quote=sobies]Napastnik którego szukam musi mieć wysoką grę głową, ponieważ cała praktycznie taktyka oparta jest na wrzutkach ofensywnych pomocników podania prostopadłe, dlatego też przyspieszenie i szybkość będzie kluczowa.

Wiem, że będzie ciężko coś polecić, bo piłkarze już w większości pozmieniali kluby, ale chętnie poczekam na inne propozycje.[/quote]

Może Louis Saha? Nie wiem, który masz sezon, może już być staruszkiem, ale nawet jako "stan przejściowy" do kolejnego sezonu mógłby się przydać.

Pawelekkol Partyzant

FM 2008, liga niemiecka, francuska. Poszukuję klubu z niższej ligi, budżet nie musi być wysoki, ale żeby finanse były na +, interesowałby mnie zespół, który ma troszkę większy stadion (tak >6000 miejsc) oraz choć troszkę rozbudowaną bazą treningową. Nie musi to być jakiś tam pretendet do awansu.

Pawelekkol Partyzant

sobies, nie wiem gdzie u Ciebie teraz gra, ale na OP PL polecałbym Xherdan Shaqiri z FC Basel (Szwajcaria), na napad może przeszedłby Sergio Araujo? Jesteś beniaminkiem, także nie wiem, czy będą mieli chęć się do Ciebie przenieść. Jeszcze jakbyś napisał jakiego typu napastnika szukasz to byłoby miło ;)

I teraz moja kolejna prośba, FM 2010 10.3, Lech Poznań, niestety po sezonie najprawdopodobniej będę musiał sprzedać Lewego, Krivetsa, Stilica, Peszke, Nekhaychika i Burica, dlatego poszukuję już następców. Na napad ściągnąłem już Mahopa, ale chciałbym wzmocnić konkurencję. Poszukuję 2 schodzących napastników, wysuniętego rozgrywającego, środkowego pomocnika i bramkarza. Na sprzedaży zawodników zamierzam zarobić ok. 14 mln ojro, także na transfery będę miał najprawdopodobniej ok. 10 mln ojro.

jarza14 Partyzant

12.09.2011 08:21    #4337     Sufler - Porady do gry - drużyny rezerw w polskiej lidze
dzięi Kleyo, szkoda bo tego mi brakuje najbardziej. Fajnie byłoby grać w ekstraklasie i mieć zespół w I albo II lidze żeby się zawodnicy ogrywali, a jest jakiś dodatek żeby było tak jak pisze?

macias173 Młody aktywista

Jeśli postawisz FM i jego wszelkie pliki ( grafika, etc. z dokumentów ) na Twoim sprzęcie SSD - to różnica będzie. ;) Ale nie oczekuj cudów na kiju, przynajmniej w porównaniu do tych najnowszych HDD. Bo różnica a różnica odczuwalna to troszkę inne pojęcia.

Mówiąc szczerze - nie brałbym tego SSD gdyż jest dostępny, choćby, Seagate Momentus który dodatkowo można połączyć w RAID0 z drugim takim modelem.
How to Save a Life?

koniu888 Partyzant

Witam. Poszukuję czystych kitspacków na ten sezon. Chcę zacząć tworzyć właśnie koszulki do różnych lig, ale nie mogę nigdzie znaleźć tych "szkiców". Jeżeli ktoś posiada bądź wie skąd można ściągnąć, to niech da znać. Tylko muszą być na ten sezon. Z góry dziękuję.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
10.09.2011 21:54    #4340     Sufler - Porady do gry - Zwiecha i zmuła 2013
Owszem, to jest naruszenie pewnych kanonów, ale tak samo jest np. ze zdradą partnera i nikt nie wyciąga z tego żadnych konsekwencji - ani prawo, ani wszelkiego rodzaju strony ;) To nie jest działanie na własną szkodę akurat w tym względzie, pudło.
lucasinho.blox.pl

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution