Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.09.2011 17:52    #4311     Sufler - Porady do gry - czy będzie patch 11.4
[quote=luka071]aha szkoda ale jagby był to pisać do mnie[/quote]
Prędzej Polska wygra Mistrzostwa Europy niż wyjdzie patch 11.4. :)

luka071 Partyzant

23.09.2011 17:50    #4312     Sufler - Porady do gry - czy będzie patch 11.4
aha szkoda ale jagby był to pisać do mnie

farr Partyzant

22.09.2011 11:40    #4313     Sufler - Porady do gry - Problem z obroną
Mam pytanie do specjalistów od obrony. Chodzi o to że moi obrońcy grają strasznie nierówno. W jednym meczu potrafią wszystko wyjąć, a w następnym grają jak idioci. W ostatnim meczu zaowocowało to np porażką 5:7 z Arsenalem. Zdenerwowało mnie to bardzo bo pomocnicy i napastnicy dwoili się i troili a obrońcy grali jakby im Arsenal odpalił jakieś gratisy. Oprócz tego irytują mnie liczne opcje, które mam zaznaczone. Mianowicie każę obrońcom zostawać z tyłu i jak w meczu cofnę linię obrony to i tak grają bardzo wysoko ! Przy autach pod polem karnym rywala również uczestniczą a mają zaznaczoną opcję "do tyłu" co owocuje tym że np w meczu z Manchesterem United rywale mieli 5 akcji sam na sam i koleś biegł już od własnej połowy bez żadnych przeszkód przed sobą. Mało mnie już szlag nie trafia przez tych cholernych obrońców, tym bardziej że mają atrybuty w miarę konkretne jak na realia mojego klubu (2 sezon w angielskiej ekstraklasie). Od tak pierwszy z brzegu David Serra ma krycie, odbiór, grę głową, koncentrację, ustawianie się i przewidywanie na poziomie 13-16 a czasami gra jak debil i jest ogrywany niczym przedszkolak z klapkami na oczach. Oprócz tego mój bramkarz również często przyczynia się do straty bramki. Ma zaznaczoną opcję "krótkie wybicia" i przydzielonego zawodnika do którego ma wybić piłkę, ale przecież mój bramkarzyk wie lepiej co jest dobre i lepiej wybić daleko piłkę, stracić w pojedynku główkowym i pozwolić rywalom strzelić gola... Bo po co się męczyć. Z góry dzięki za wszystkie porady bo już mnie szlag trafia. Rozumiem, że można przegrać Chelmsford z Arsenalem itp w ekstraklasie, ale do cholery chyba tracenie w każdym meczu z tego typu zespołem po 5-7 goli to już przegięcie !

Brant Partyzant

1,5gb ramu, 2,8ghz procek ... Ale właśnie myślałem już o tym, i chciałbym się od was dowiedzieć o moją pierwszą część pytania chodzi o Klub :), jeszcze dziś rano zagrałem troszkę Leeds United, ale ten klub nie chce do mnie przemówić za cholerę i sam nie wiem. By był to taki klub jak właśnie wpisałem wcześniej, byłbym szczęśliwy :)

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

21.09.2011 15:42    #4315     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorów
1. Przeprowadzał ktoś testy (urlop na kilkadziesiąt lat) i wyszło z tego, że Polacy raczej nie stają się gwiazdami światowego futbolu. Oczywiście trafiają się perełki, ale z PA góra 160-170, raz na kilka lat :) A jeżeli grasz w polskiej lidze, to juniorzy są normalnie 15-17 latkami :) Aby gra generowała dobrych piłkarzy polskie kluby muszą odnosić sukcesy, aby rozbudowywać bazę treningową i obiekty szkoleniowe oraz zwiększać reputację swoją i ligi :)

2. Są kraje, z których nie da się sprowadzić chłopaka przed 18. urodzinami. Ale juniorów z Afryki ściągniesz normalnie. Podobnie z graczami na wolnych kontraktach.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Fenix Partyzant

Ja mam megadziwną sytuację z tymi pier.... crash dumpsami.
Grałem z kumplem przez neta, kończyliśmy już sezon. Po jednym z moich meczów włączył się autozapis i ... crash dumps. Myślę sobie ach cholera szkoda, ale co tam jeden mecz, poprzedni zapis miałem przed meczem. Włączam poprzedni i .... crash dumps! Jeszcze starszy i ... też crash dumps! Ja tego już nie rozumiem. Czemu crash dumpsy są na sejwach, przy których zapisywaniu nie było problemów, a i wczytują się przez fm genie scouta???? Jak to wytłumaczyć??? Usuwanie katalogu crush dumps, zmiany nazwy sejwa ani przenoszenie go do innego pliku nie pomagały.

Fenix Partyzant

20.09.2011 17:47    #4317     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Ja mam megadziwną sytuację z tymi pier.... crash dumpsami.
Grałem z kumplem przez neta, kończyliśmy już sezon. Po jednym z moich meczów włączył się autozapis i ... crash dumps. Myślę sobie ach cholera szkoda, ale co tam jeden mecz, poprzedni zapis miałem przed meczem. Włączam poprzedni i .... crash dumps! Jeszcze starszy i ... też crash dumps! Ja tego już nie rozumiem. Czemu crash dumpsy są na sejwach, przy których zapisywaniu nie było problemów, a i wczytują się przez fm genie scouta???? Jak to wytłumaczyć??? Usuwanie katalogu crush dumps, zmiany nazwy sejwa ani przenoszenie go do innego pliku nie pomagały.

pelkas Partyzant

20.09.2011 17:40    #4318     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
witam, zatrudnilem fizjoterapeute i w zakladce sztab szkoleniowy mam go, ale juz w treningu pierwszej druzyny ani u-18 go nie ma i nie moge go przydzielic. co mam zrobic aby dac mu przydzial?

Finrod Partyzant

Aby prowadzić reprezentację jakiegoś kraju, musisz znać określoną liczbę piłkarzy mających dane obywatelstwo. W tym przypadku znasz za pewne za mało piłkarzy o obywatelstwie liberyjskim (tak to się nazywa?). Oczywiście mógłbyś wysłać skauta, żeby wyszukał jakichś, ale po pierwsze - zapewne nie znalazłby wielu, po drugie - do tego czasu (gdyby znalazł) Liberia znajdzie nowego szkoleniowca.

Więc jeśli chcesz prowadzić jakąś reprezentację, musisz znać wystarczająco dużo piłkarzy, żeby potem móc ich powołać. Ja na przykład na początku mojej kariery w polskim klubie nie mogłem prowadzić dajmy na to Maroka, ale po wysłaniu skautów do Afryki Północnej i Europy i upłynięciu kilku lat mógłbym już objąć tą reprezentację (bo miałem opcję złożenia podania).

przemoliverpool Partyzant

20.09.2011 14:05    #4320     Sufler - Porady do gry - język Polski
Witam , mieszkam w Anglii i kupując Fma nie mam możliwości wybrania języka Polskiego, wie ktoś może skąd będę mógł go ściągnąć lub jakoś zdobyć już w dniu premiery?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution