Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Szotgun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.10.2011 20:42    #4291     Sufler - Porady do gry - 4liga Polska
http://www.cmrev(...)kam.html

Tutaj się zapytaj bo inaczej łamiesz regulamin.
..::Hala Real Madrid::..

Tome888 Partyzant

11.10.2011 14:37    #4292     Sufler - Porady do gry - Ligi
[quote=Leny]U mnie jest Szwecja, Norwegia, Holandia, Włochy, Francja, Dania, Australia, Hiszpania, Szkocja, Anglia, Belgia. Czyli tak jak i u Ciebie 11 ;)[/quote]
Czyli najprawdopodobniej inne strony się mylą. Ale dziwne że jedne strony mowia tak, a drugie inaczej. Dziwne jest to ze w demo nie ma ligi portugalskiej tylko sa skandynawskie.

Leny Partyzant

11.10.2011 14:35    #4293     Sufler - Porady do gry - Ligi
U mnie jest Szwecja, Norwegia, Holandia, Włochy, Francja, Dania, Australia, Hiszpania, Szkocja, Anglia, Belgia. Czyli tak jak i u Ciebie 11 ;)
http://twitter.com/#!/Leny_fm
"Jeśli zajmę ostatnie miejsce, ale zrobię z moich podopiecznych lepszych piłkarzy, to jako trener wygrałem."

Tome888 Partyzant

11.10.2011 14:16    #4294     Sufler - Porady do gry - Ligi
Siema. W demo fm2012 mam dostępne ligi: Australia, Belgia, Dania, Anglia, Francja, Włochy, Holandia, Norwegia, Szkocja, Szwecja i Hiszpania. Czyli jest ich 11. Natomiast inne strony( nie będe podawał nazwy/konkurencja) napisały żę demo posiada ligi: Anglia, Australia, Szkocja, Francja, Hiszpania, Portugalia, Włochy, Norwegia, Dania, Szwecja, Brazylia, Argentyna, Chile.
Jak to jest możliwe? Czy jest kilka wersji demo? Mnie się źle sciągnęło? Jak to jest u was?

Mar1992 Przodownik pracy

09.10.2011 17:31    #4295     Sufler - Porady do gry - Problem ze Steam
Pewnie są tam moje informacje o koncie (mimo że usunąłem). Jakiś plik przeszkadza. Masz drugi komputer albo kogoś, do kogo możesz pójść i zainstalować Steam?

Tommy6 Partyzant

08.10.2011 10:40    #4296     Sufler - Porady do gry - Amatorzy
Hej! Gram w Fm-a od dawna, a dopiero teraz zacząłem grę słabiutkim Queen's Park Glasgow. Klub jest amatorski, nie ma pieniędzy, zawodnicy nie mają żadnego wynagrodzenia, ja czyli manager też. Chciałem się dopwiedzieć, czy jak np. awansuję do 2 ligi szkockiej to zmieni się mójh ststus na półzawodowy. Czy może gdzieś w kodzie gry jest, że ten klub nie może zmienić swojego statusu na inny niż amatorski, przynajmniej jak wyczytałem w informacjach to ten klub z założenia jest amatorski. Chodzi mi tylko o to czy zmienię ststus w grze?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
01.10.2011 09:15    #4297     Sufler - Porady do gry - FM2012 a jezyk polski
Tak gwoli wyjaśnienia dlaczego na naszej stronie nie znajdą się linki do spolszczeń itp. Owszem są gracze, którzy mieszkają w Anglii czy z innych powodów zakupią angielską wersję gry, a mimo to chcą pograć w ojczystym języku. Teoretycznie chyba nikt nie robiłby problemów gdybyśmy jakiś link do spolszczenia dla tych osób udostępnili, tylko wtedy również osoby mające pirackie wersje uzyskałyby dostęp do spolszczenia, a tego nie chcemy.

Tyle w temacie, po premierze FM 2012 pewnie wszystkie prośby o spolszczenie będą odpowiednio karane, więc ostrzegam z góry.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Wacek13 Partyzant

Witam szukam trenerów, którzy dadzą mi 5 gwiazdek mam ten couch calculator i wychodzi na to, że w grze nie ma takich trenerów. Znalazłem tylko 1 do bramkarzy, ball control, fitness i aerobik. Pozostaje 1 do bramkarzy, strzały, ofensywa, defensywa i taktyka.

Nie wiem skąd mam takich trenerów wziąsc, widzę że szkoła i już nikt się nie włącza tutaj.

tom26brodnica Partyzant

30.09.2011 10:29    #4299     Sufler - Porady do gry - FM2012 a jezyk polski
Dzieki wszystkim za odpowiedz. moim skromnym zdaniem zapytanie o plik z jezykiem polskim nie jest piractwem jesli ktos posiada oryginalne wersje gry w innym jezyku. nie mam mozliwosci zamowienia gry w jezyku polskim bo cd projekt nie wysyla zamowionych gier poza granice kraju. dziekuje odezwe sie zapewne po otrzymaniu upragnionej paczuszki :D ;)

tom26brodnica Partyzant

29.09.2011 13:22    #4300     Sufler - Porady do gry - FM2012 a jezyk polski
Mam pytanie odnosnie nowego wydania FM. poniewaz od kilku lat mieszkam w uk dokonalem preorder tutaj. chcialbym sie dowiedziec kiedy moglbym znalezc gdzies w sieci plik z jezykiem polskim. gre powinienem miec 21 lub 22 pazdziernika. mialbym prosbe do kogokolwiek z polski kto dostalby polska wersje jezykowa o przeslanie mi pliku z polskim jezykiem. chcialbym jak najszybciej w pelni cieszyc sie nowym nabytkiem w rodzimym jezyku ;) :p z gory dziekuje

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution