Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Placente Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=wierzbba]Teraz ja mam troszkę oryginalniejsze zgłoszenie. Mianowicie potrzebuje napastnika, który bardzo dobrze spisywałby się w roli fałszywego napastnika tudzież schodzącego, tak by nie byłoby dla niego problemu by zmieniał się z pozycjami z tym pseudo killerem. Prostym przykładem takiego duetu jest Messi i Villa, jednak na takie gwiazdy mnie zwyczajnie nie stać, ponieważ moją Borussią będe mial do zaoferowania okolo 15-20 mln euro. Czekam na propozycję, pozdrawiam.[/quote]

Kagawa? ;)

wierzbba Partyzant

Teraz ja mam troszkę oryginalniejsze zgłoszenie. Mianowicie potrzebuje napastnika, który bardzo dobrze spisywałby się w roli fałszywego napastnika tudzież schodzącego, tak by nie byłoby dla niego problemu by zmieniał się z pozycjami z tym pseudo killerem. Prostym przykładem takiego duetu jest Messi i Villa, jednak na takie gwiazdy mnie zwyczajnie nie stać, ponieważ moją Borussią będe mial do zaoferowania okolo 15-20 mln euro. Czekam na propozycję, pozdrawiam.

hapek Partyzant

[quote=Lukkas10]Dzięki wierzbba, ale (przynajmniej u mnie) nie są oni w stanie zastąpić Stilicia i Krivetsa :P
Swoją drogą następcę Stilicia już znalazłem (później napiszę kto to, bo nie mogę teraz z fma skorzystać ;P).
Aczkolwiek nadal poszukuję Środkowego Pomocnika. Cena max 10 M€ (!). Tylko jest jeden warunek, grajek ten musi być zawodnikiem określanym mianem gwiazdy, zawodnikiem, który ma uznene nazwisko w piłkarskim światku :D
Moż być nawet starszym graczem, byleby podniósł mi troszkę frekwencję na meczach Ekstraklasy i pomógł mi w awansie do Ligi Mistrzów (cel minimum 3. mce w grupie i jak najdalej w Lidze Europy!).
PS. Poluję na Marcosa Sennę (35l.) na wolnym transferze jest, może mi się uda :)[/quote]

Senna dobry pilkarz ale stary i kibice i zarzad moga byc niezadowoleni z tego ze takiego starego bierzesz do druzyny .Mozdzenia przeciez masz i drygasa na srodek wiec nie wiem czemu sie boicie na mlodych stawiac ja stawiam na mlodych i mi sie to oplaca .A tak do podniesienia frekwencji to spróbuj Kube z borussi nie ta pozycja ale kapitan kadry :D

Lukkas10 Partyzant

Dzięki wierzbba, ale (przynajmniej u mnie) nie są oni w stanie zastąpić Stilicia i Krivetsa :P
Swoją drogą następcę Stilicia już znalazłem (później napiszę kto to, bo nie mogę teraz z fma skorzystać ;P).
Aczkolwiek nadal poszukuję Środkowego Pomocnika. Cena max 10 M€ (!). Tylko jest jeden warunek, grajek ten musi być zawodnikiem określanym mianem gwiazdy, zawodnikiem, który ma uznene nazwisko w piłkarskim światku :D
Moż być nawet starszym graczem, byleby podniósł mi troszkę frekwencję na meczach Ekstraklasy i pomógł mi w awansie do Ligi Mistrzów (cel minimum 3. mce w grupie i jak najdalej w Lidze Europy!).
PS. Poluję na Marcosa Sennę (35l.) na wolnym transferze jest, może mi się uda :)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

LOLECZeX Młody aktywista

07.11.2011 23:15    #4225     Sufler - Porady do gry - Pato i jego kontuzje
[quote=Kacper125]Proszę nie pisać słowa kontuzjogenny[/quote]
Podatny na kontuzje...
Nie ma na to rady, no chyba, że zmieniłbyś owy atrybut w edytorze, żadne tam jakieś powolne wpuszczania na boisko, no żeby się ograł co najwyżej. Cóż po prostu ma ten ukryty atrybut na wysokim poziomie... Swoją drogą szkoda, że nie da się tego atrybutu zmniejszać...

wierzbba Partyzant

[quote2=McMoney][quote=wierzbba]Szczerze mówiąc z tej trójki jeśli masz Borje do wyciągnięcia za taki hajs to nawet bym sie nie zastanawial ;).

Teraz z kolei prośba z mojej strony panowie, mianowicie potrzebuje prawego i lewego obrońce do Borussi Dortmund. Cena w granicach rozsadku (sądze ze 10 mln euro na każdego z nich styknie). Najlepiej gdyby byli to zawodnicy młodzi, aczkolwiek troszkę juz ograni.[/quote]

Na prawą masz Vrsaljko czy jakoś tak z Dinama Zagrzeb.

A tak teraz może lekko OT ale mógłbyś mi napisać jak się gra Borussią bo zastanawiam się czy nimi nie zacząć. Bo mam wizję, że wywalam Barrios, Kube,Kehla,Fringe,Weidenfellera i tych innych 25+ lat i gram młodziakami jak Goetze, Kagawa, Gundogan, Perisic, Lewy, Gross, Leitner, Schmelzer, Subotic, Hummels itd itd :D[/quote2]
Powiem Ci, że ja gram tą młodzieża pierwszy sezon i świetnie sobie radzą. Mimo wszystko korzystam z usług Barriosa jednak z coraz większą przewagą stawiam na Lewandowskiego. Borussia jest bardzo ciekawą drużyną pod warunkiem jednak, że nie będziesz stawiał na samą młodzież bo może to być zgubne, szczególnie jeśli chodzi o europejskie puchary.

Dla Lukkasa polecałbym Arthura Maie i Medojevicia.
Qaz, może Voskamp jako tank ? Obrońca prawy to z pewnością Romario, a na lewą polecam Jorbisona. Jednak nie wiem jak z kosztami co do tego drugiego.
No i oczywiście czy grasz Polakami czy obcokrajowcami również, to osobna kwestia.

Pozdrawiam.

McMoney Młody aktywista

Niekoniecznie oto mi chodziło, ale dzięki, pobrałem z sortitoutsi te paczki które mnie ciekawiły. Lecz brakuje tam kilku i proszę o koszulki na sezon 2011/2012 z lig :
- Francuskiej Ligue 2 (niższe ligi nie zaszkodzi jak ktoś posiada/natrafił na takową w necie)
- Grecka druga liga
- Portugalska druga liga (niższe ligi to samo jak w przypadku Francji...)
- Ukraińska druga liga
- Hiszpańska trzecia liga

Byłbym wdzięczny jeśli ktoś posiada. :)
Glory, Glory MAN UNITED !!

matesarninho Partyzant

07.11.2011 21:10    #4228     Sufler - Porady do gry - Zmienne PA
No wiem... Szkoda że mi się udało takie słabe PA.

McMoney Młody aktywista

[quote=wierzbba]Szczerze mówiąc z tej trójki jeśli masz Borje do wyciągnięcia za taki hajs to nawet bym sie nie zastanawial ;).

Teraz z kolei prośba z mojej strony panowie, mianowicie potrzebuje prawego i lewego obrońce do Borussi Dortmund. Cena w granicach rozsadku (sądze ze 10 mln euro na każdego z nich styknie). Najlepiej gdyby byli to zawodnicy młodzi, aczkolwiek troszkę juz ograni.[/quote]

Na prawą masz Vrsaljko czy jakoś tak z Dinama Zagrzeb.

A tak teraz może lekko OT ale mógłbyś mi napisać jak się gra Borussią bo zastanawiam się czy nimi nie zacząć. Bo mam wizję, że wywalam Barrios, Kube,Kehla,Fringe,Weidenfellera i tych innych 25+ lat i gram młodziakami jak Goetze, Kagawa, Gundogan, Perisic, Lewy, Gross, Leitner, Schmelzer, Subotic, Hummels itd itd :D
Glory, Glory MAN UNITED !!

Goldberg1987 Partyzant

[quote=McMoney]Za to ja poszukuje jakiegoś megapacka z kitsami. Tylko najlepiej jakby to były stroje zrobione pod FM 12, bo kilka drużyn zmieniło stroje w tym sezonie i chciałbym mieć najnowsze w gierce. Ma ktoś, spotkał się ktoś gdzieś z takową paczuszką?[/quote]

Co do koszulek to są w tym temacie: http://www.cmrev(...)em_.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.