Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

danielflak1999 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,
Poszukuję dobrych trenerów do mojego sztabu szkoleniowego w PSG.............
Proszę o pomoc i z góry dziękuję..........;)

booyak Partyzant

Szkoda tylko że te gwiazdki tak naprawdę nie odzwierciedlają szybkości rozgrywki. Podobnie jak gwiazdki mówiące o jakości trybu 3D. Nie jednokrotnie po rozpoczęciu gry miałem gwiazdek 4,5 żeby w trakcie gry pokazywało 3. Oczywiście gdy uruchamiam eFeMa wyłączam wszystko co zbędne.

EDIT: Gdzie mój baner pokazujący że zakupiłem eFeMa za pośrednictwem Cmrev?!

Sousek Partyzant

Nie wiem wszystko było normalnie wklepałem tylko parę reżimów treningowych aby je sprawdzić ale to na pewno nie od tego. Jestem tym bardziej niezadowolony, że dziś 11 listopada nikt mi nie da dokładnej informacji co mam teraz zrobić...No cóż troszkę mnie oszukano w sumie.

kazbi93 Partyzant

10.11.2011 23:31    #4214     Sufler - Porady do gry - Mam problem z edytorem FM 12
Witam, jestem tataj nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się 10 minut temu. Ale przejdę wsprost do mojego problemu. Otóż... po zasintalowaniu Football Manager 2012 chciałem załączyć edytor w celu zrobienia swojego zawodnika do szkółki, aby się rozwijał na moich oczach :) Ale niesety wystąpił mi błąd/y, gdy chce uruchomić aplikacje.

Oto link z screen'ami : http://www26.zip(...)ile.html

Proszę o szybką pomoc, gdyż chcę założyć sobie karierę :D

Z góry dzięki :P

malpa17ns Partyzant

zatrudnij trenera o wysokim poziomie strzalow i zaznacz w treningu aby szkolil tylko strzaly mi to pomoglo :)

SebolOsW Partyzant

Witam kolegów. Wczoraj zakupiłem nowiutki komputer oraz FM 2012. Mam pytanie, ile lig uciągnie mój sprzęcik na bazie danych huge/duża. Interesuje mnie 3D i dodatki typu 10 liga Szkocka itp. Na ile lig i krajów będę mógł sobie pozwolić, aby po kilku/ kilkunastu sezonach chodziło bardzo płynnie.

Firma ADAX
Windows 7 64bity
Procesor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07 GHz
Ram: 4 GB
Karta Graficzna: 1024 Radeon 6600(bodajże) HD

Interesuje mnie gra z włączonymi programami typu GG, Winamp.

Pozdrawiam, proszę o szybką odpowiedź.
Més que un club. Visca el Barça.

luks96 Partyzant

09.11.2011 21:57    #4217     Sufler - Porady do gry - Lech jak Barca
Ja chce zrobić to samo, tylko że w Wiśle. Ściągam najzdolniejszych Polaków z innych klubów, chociaż mam jednego niezłego newgena i myśle, że może coś z niego być. Poprosiłem zarząd o zwiększenie funduszów na szkolenie młodzieży i rozbudowa już będzie się kończyć. Jeśli chciałbyś jakiegoś młodego polaka to polecał Wrońskiego z GKSu, Milika z Górnika, Stulina z Kaiserslautern(po 2012 przyszedł za darmo), Olkowski z Górnika i Welnicki z Kapfenberger SV. Tylko na to potrzeba pieniędzy. Welnicki szczególnie dobrze się rozwija. W 2011 jak go ściągnąłem wg. mojego asystenta miał 2 gwiazdki a teraz czyli w listopadzie 2012 ma już 4 gwiazdki. I jest tani. Pozdro

krzakk Partyzant

Cześć.
Mam problem z moim fm2011, szkoda, że nie stać na 2012, grałem wcześniej na XP i wszystko śmigało, teraz zrobiłem format i mam viste, zgrałem save'y wczesniej. Wkładam płytkę z grą jak ma się odpalić autorun.exe to wyskakuje na pół sekundy czarna konsola i nic się nie dzieje, więc próbuję odpalić z pliku setup.exe z płyty ale dziej się to samo. Macie jakieś pomysły jak zwalczyć ten problem ?

Tobi18 Młody aktywista

09.11.2011 10:42    #4219     Sufler - Porady do gry - Lech jak Barca
To ja tak się zapytam troche z innej beczki, ale też w związku z talentami.
1. Co sprawia, że moi juniorzy będą lepsi (akademia piłkarska, siatka wyszukiwania juniorów, szkółka juniorów)?
2. Czy jak poproszę zarząd o poszerzenie siatki wyszukiwania juniorów i wybiorę klub z Bułgarii to czy będą się w moim klubie generować zdolni Bułgarzy?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Damiaoo Młody aktywista

09.11.2011 08:10    #4220     Sufler - Porady do gry - Nuevo Mestalla
Niestety Valencia ma problemy z finansowaniem dokończenia stadionu i stoi jego szkielet który nie jest wykańczany i nie ma daty jego skończenie i dlatego w fm też nie ma daty przeprowadzki na nowy stadion. W Atletico chyba podobnie, nie wiem nawet czy zaczeli budować.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.