Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.11.2011 19:06    #4181     Sufler - Porady do gry - Regeni
[quote=samir92]1 stycznia: Chile
2 stycznia: Brazylia
5 stycznia: Islandia, Irlandia
7 stycznia: Finlandia
10 stycznia: Kolumbia, Singapur
15 stycznia: afrykańskie kraje (oprócz Republiki Południowej Afryki)
20 stycznia: Chiny, Norwegia
28 stycznia: Peru

14 lutego: Białoruś

9 maja: Kostaryka
10 maja: Honduras, Jamajka, Gwatemala, Panama, Nikaragua, Antyle Holenderskie, Surinam, St. Vincent i Grenadyny, Gujana, Grenada, Salwador, Kuba, Bermudy

7 czerwca: Azerbejdżan, Bośnia i Hercegowina, Estonia, Macedonia, Kazachstan, Łotwa, Mołdawia, Czarnogóra, Nowa Zelandia, Gruzja, Andora, Albania, Samoa Amerykańskie, Fidżi, Papua Nowa Gwinea, Samoa, Wyspy Salomona, Tonga, Vanuatu, Armenia, Malta
20 czerwca: Australia, Chorwacja, Francja, Niemcy, Grecja, Węgry, Izrael, Irlandia Północna, Szkocja, Szwajcaria, Turcja, Ukraina, Walia
25 czerwca: Austria, Anglia
29 czerwca: Słowacja
30 czerwca: Belgia, Czechy, Włochy, Polska, Portugalia, Cypr, Indonezja

1 lipca: Bułgaria, Słowenia, Rumunia
7 lipca: Dania, Holandia
10 lipca: Serbia, Hiszpania
15 lipca: Argentyna, Republika Południowej Afryki, Indie
20 lipca: Meksyk

1 sierpnia: Urugwaj
20 sierpnia: Mali

19 września: Barbados, Boliwia, Ekwador, Paragwaj, Wenezuela, Trynidad i Tobago

1 grudnia: Szwecja, Hongkong
9 grudnia: Kanada, Iran, Irak, Japonia, Kuwejt, Liban, Katar, Arabia Saudyjska, Turkmenistan, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Uzbekistan, Wietnam, Jemen, Tajlandia, Tadżykistan, Syria, Sri Lanka, Filipiny, Palestyna, Pakistan, Oman, Mariany Północne, Nepal, Korea Północna, Myanmar, Mongolia, Malediwy, Makau, Laos, Kirgistan, Jordania, Guam, Wschodni Timor, Tajwan, Kambodża, Brunei, Bhutan, Afganistan, Bahrajn, Bangladesz
15 grudnia: Malezja
27 grudnia: Rosja, Korea Południowa, USA[/quote]
FM 2012 panie Macieju. :)

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

21.11.2011 19:05    #4182     Sufler - Porady do gry - Regeni
1 stycznia: Chile
2 stycznia: Brazylia
5 stycznia: Islandia, Irlandia
7 stycznia: Finlandia
10 stycznia: Kolumbia, Singapur
15 stycznia: afrykańskie kraje (oprócz Republiki Południowej Afryki)
20 stycznia: Chiny, Norwegia
28 stycznia: Peru

14 lutego: Białoruś

9 maja: Kostaryka
10 maja: Honduras, Jamajka, Gwatemala, Panama, Nikaragua, Antyle Holenderskie, Surinam, St. Vincent i Grenadyny, Gujana, Grenada, Salwador, Kuba, Bermudy

7 czerwca: Azerbejdżan, Bośnia i Hercegowina, Estonia, Macedonia, Kazachstan, Łotwa, Mołdawia, Czarnogóra, Nowa Zelandia, Gruzja, Andora, Albania, Samoa Amerykańskie, Fidżi, Papua Nowa Gwinea, Samoa, Wyspy Salomona, Tonga, Vanuatu, Armenia, Malta
20 czerwca: Australia, Chorwacja, Francja, Niemcy, Grecja, Węgry, Izrael, Irlandia Północna, Szkocja, Szwajcaria, Turcja, Ukraina, Walia
25 czerwca: Austria, Anglia
29 czerwca: Słowacja
30 czerwca: Belgia, Czechy, Włochy, Polska, Portugalia, Cypr, Indonezja

1 lipca: Bułgaria, Słowenia, Rumunia
7 lipca: Dania, Holandia
10 lipca: Serbia, Hiszpania
15 lipca: Argentyna, Republika Południowej Afryki, Indie
20 lipca: Meksyk

1 sierpnia: Urugwaj
20 sierpnia: Mali

19 września: Barbados, Boliwia, Ekwador, Paragwaj, Wenezuela, Trynidad i Tobago

1 grudnia: Szwecja, Hongkong
9 grudnia: Kanada, Iran, Irak, Japonia, Kuwejt, Liban, Katar, Arabia Saudyjska, Turkmenistan, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Uzbekistan, Wietnam, Jemen, Tajlandia, Tadżykistan, Syria, Sri Lanka, Filipiny, Palestyna, Pakistan, Oman, Mariany Północne, Nepal, Korea Północna, Myanmar, Mongolia, Malediwy, Makau, Laos, Kirgistan, Jordania, Guam, Wschodni Timor, Tajwan, Kambodża, Brunei, Bhutan, Afganistan, Bahrajn, Bangladesz
15 grudnia: Malezja
27 grudnia: Rosja, Korea Południowa, USA
Darkness... for me is where I shine

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
21.11.2011 18:18    #4183     Sufler - Porady do gry - FM11
To już gdzie indziej. http://www.cmrev(...)page=286
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.11.2011 14:45    #4184     Sufler - Porady do gry - Prawy obrońca do Chelsea
To nie odpowiedni temat. Zapraszam tutaj -> http://www.cmrev(...)kam.html
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

justin146 Partyzant

21.11.2011 12:58    #4185     Sufler - Problemy techniczne - Zawiesza sie fm 2012
u mnie problemem byla zbyt duza baza danych sie okazuje bralem sobie 250 tys pilkarzy zeby miec wybor duzy ale ciagle sie zacinalo teraz wzialem baze 70 tys pilkarzy i jak narazie wszystko jest ok.mimo wszystko troche szkoda bo mialem ochote sobie naprawde poszukac pilkarzy na wiekszej bazie danych no ale na dzien dzisiejszy nie widze innej opcji.

grubby Partyzant

19.11.2011 18:32    #4186     Sufler - Porady do gry - pensja menadżera
na razie maxymalny wynik z nimi to remis (3:3, 2:2, 0:0), niestety z Realem już mi się udało wygrać 2x, a z Barsą coś nie mogę :( Chyba jednak tam zostane. Swoją drogą szkoda, że nie dostałem oferty z ManUnited.

chomik1948 Partyzant

No to kicha jak dla mnie pewnie musiało niektórym przeszkadzać skoro to usunęli a szkoda bo lubiłem obserwować wyniki Europejskich Pucharów.

A nie dało by rady coś w edytorze pokombinować żeby to ustawić albo czy można w niedalekiej przyszłości liczyć na jakiegoś patcha który by te automatycznie pojawiające się wyniki przywrócił? :)

gumis1991 Partyzant

Witam. Posiada ktoś może facepack Znicza Pruszków ? Zauważyłem większość drużyn z II ligi ale Znicza nie ma. Jeśli ktoś może przesłać byłbym wdzięczny ;)

damko48 Partyzant

19.11.2011 10:40    #4189     Sufler - Porady do gry - Fundusze na szkolenie młodzieży
Witam! Mam takie jedno pytanie, otóż poprosiłem zarząd o fundusze na szkolenie młodzieży i zgodzili się. I teraz chciałbym się dowiedzieć jakie korzyści mogą z tego być? Może mi ktoś podpowiedzieć? Z góry Dziękuję

techniczny Młody aktywista

18.11.2011 09:42    #4190     Sufler - Porady do gry - WIELKI BUG - REPREZENTACJE
ta sytuacja ma związek z Euro. prowadziłem kadrę do końca 2011 roku i terminarz na 2012 obejmuje dużo wolnych terminów w maju. sam zaklepałem sobie na wtedy chyba ze 4 czy 5 meczów towarzyskich. no ale fakt, tutaj komputer przegiął na maksa. przy takich obrotach to na Euro nasi piłkarze by chyba na wózkach jeździli.
skoro już jestesmy przy reprezentacjach, imo nadal ten element gry ma całe mnóstwo niedociągnięć, chociażby absurdalnie mało terminów na mecze towarzyskie, po 2-3 w roku. no i nie ma mozliwości zorganizowania meczu poza terminem Fifa by sprawdzić chociażby krajowych zawodników. a szkoda, bo prowadzenie repry to fajna rzecz, tyle że opcje w FM'ie ograniczone są do totalnego minimum.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.