Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

Magicc Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2011 12:22    #4171     Sufler - Porady do gry - Pomysł na..
Takich tematów były już dziesiątki. To jest Football MANAGER, który i tak daje bardzo dużo swobody (wielu szkoleniowców dałoby się zabić za możliwość własnoręcznego sprowadzania piłkarzy czy członków sztabu szkoleniowego). Gdybyśmy mieli być właścicielem/prezesem klubu to byłby to jakiś Football Tycoon czy coś w ten deseń. Tak czy inaczej ode mnie zdecydowane NIE dla takich pomysłów;)

hera Młody aktywista

24.11.2011 18:06    #4172     Sufler - Porady do gry - crash dump przy wczytywaniu gry.
nie instaluje tego jednak na kompie, bo ten Steam jest nienormalny. zakładam, że błąd spowodował ten dodatek z kontuzjami i zaczynam grę od nowa na laptopie. szkoda, bo miałem zajebisty skład i walczyłem o LM Sportingiem Gijon w 2 sezonie.

dzięki za rady.

JK93 Młody aktywista

24.11.2011 16:36    #4173     Sufler - Porady do gry - crash dump przy wczytywaniu gry.
Zepsutego sejwa nie da sie odzyskac. Jezeli sejw jest uszkodzony to nie wczyta sie nawet na PC, musisz zaczac nowa gre.W przyszlosci zapisuj gre na kilku zapisach, zeby taka sytuacja sie nie powtorzyla
Jezeli uwazasz, ze moja wypowiedz Ci pomogla, uznaj post za pomocny.

Falcon Przodownik pracy

24.11.2011 08:13    #4174     Sufler - Porady do gry - Stiegen vs Branescu
[quote=Jashita]Poradźcie coś ;)[/quote]

Poradzę napisać to w tym temacie

http://www.cmrev(...)page=287

A tak całkiem serio, to nie wiemy ile masz szmalu, jakim grasz klubem, i czy chcesz zawodnika żeby od razu bronił, czy może masz już dobrego bramkarza i szukasz następcy
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

K@rim Młody aktywista

afro_13 masz rację. Jeżeli zawodnik rozegra 10 spotkań w pierwszym składzie to nie można go przesunąć do drużyny B. Tak właśnie myślałem czy czasem nie chodzi tu o różnice między drużyną B a drużyną rezerw, ale potrzebowałem kogoś kto też tak uważa bym miał pewność. Trochę szkoda, że tak to działa w Hiszpanii a gram już czwarty sezon. Skoro tak, to uważam, że niepotrzebne są wiadomości od asystenta z zapytaniem czy chcemy mu kogoś udostępnić bo i tak nie ważne jaką odp wybierzemy to i tak nic się nie stanie a może to wprowadzać graczy w błąd tak jak np mnie. Dzięki za odp ;)

turlak Partyzant

23.11.2011 18:09    #4176     Sufler - Porady do gry - Juniorzy w mojej druzynie
Czesc
Prowadze Legie Warszawa, mam na maxa rozbudowana szkolke, baze treningowa, siatke scoutow i pieniadze przeznaczane na juniorow rowniez sa najwyzsze. Mimo to w ciagu 3 sezonow przyszedl jeden zawodnik z PA wyzszym niz 140. Z reguly maja kolo 120 czasami tez trafi sie ktos majacy 130-140 ale bardzo sporadycznie. Czy to jakis blad czy poprostu tak jest i nalezy cierpliwie czekac na kogos lepszego. ?

VovA Partyzant

Witam, poszukuje
lewego obrońcy do 1szego składu
lewego szkrzydlowego (szybkość i dobre dośrodkowanie) do pierwszego składu
Odgrywającego na przyszlosc ( silny z dobra gra glowa)
srodkowy pomocnik w miare mlody taki kompletny

WOLVES 1szy sezon kwota 11 mln euro

kicks Partyzant

21.11.2011 23:27    #4178     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
szkoda że polska liga. :(

panda20 Partyzant

21.11.2011 22:39    #4179     Sufler - Porady do gry - Cała liga online?
Zagrałbym, ale pewnie nie ma miejsca. Szkoda :(

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

21.11.2011 19:24    #4180     Sufler - Porady do gry - Regeni
[quote2=Mar1992][quote=samir92]1 stycznia: Chile
2 stycznia: Brazylia
5 stycznia: Islandia, Irlandia
7 stycznia: Finlandia
10 stycznia: Kolumbia, Singapur
15 stycznia: afrykańskie kraje (oprócz Republiki Południowej Afryki)
20 stycznia: Chiny, Norwegia
28 stycznia: Peru

14 lutego: Białoruś

9 maja: Kostaryka
10 maja: Honduras, Jamajka, Gwatemala, Panama, Nikaragua, Antyle Holenderskie, Surinam, St. Vincent i Grenadyny, Gujana, Grenada, Salwador, Kuba, Bermudy

7 czerwca: Azerbejdżan, Bośnia i Hercegowina, Estonia, Macedonia, Kazachstan, Łotwa, Mołdawia, Czarnogóra, Nowa Zelandia, Gruzja, Andora, Albania, Samoa Amerykańskie, Fidżi, Papua Nowa Gwinea, Samoa, Wyspy Salomona, Tonga, Vanuatu, Armenia, Malta
20 czerwca: Australia, Chorwacja, Francja, Niemcy, Grecja, Węgry, Izrael, Irlandia Północna, Szkocja, Szwajcaria, Turcja, Ukraina, Walia
25 czerwca: Austria, Anglia
29 czerwca: Słowacja
30 czerwca: Belgia, Czechy, Włochy, Polska, Portugalia, Cypr, Indonezja

1 lipca: Bułgaria, Słowenia, Rumunia
7 lipca: Dania, Holandia
10 lipca: Serbia, Hiszpania
15 lipca: Argentyna, Republika Południowej Afryki, Indie
20 lipca: Meksyk

1 sierpnia: Urugwaj
20 sierpnia: Mali

19 września: Barbados, Boliwia, Ekwador, Paragwaj, Wenezuela, Trynidad i Tobago

1 grudnia: Szwecja, Hongkong
9 grudnia: Kanada, Iran, Irak, Japonia, Kuwejt, Liban, Katar, Arabia Saudyjska, Turkmenistan, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Uzbekistan, Wietnam, Jemen, Tajlandia, Tadżykistan, Syria, Sri Lanka, Filipiny, Palestyna, Pakistan, Oman, Mariany Północne, Nepal, Korea Północna, Myanmar, Mongolia, Malediwy, Makau, Laos, Kirgistan, Jordania, Guam, Wschodni Timor, Tajwan, Kambodża, Brunei, Bhutan, Afganistan, Bahrajn, Bangladesz
15 grudnia: Malezja
27 grudnia: Rosja, Korea Południowa, USA[/quote]
FM 2012 panie Macieju. :)[/quote2]
Fakt;/ Ale i tak byłeś pierwszy;p
Darkness... for me is where I shine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.