[quote=Jashita]Pytam bo po prostu gdzieś czytałem że jak się w wakacje obniża do zera albo bardzo lekkiego to zawodnicy wracają z większą ochota do kluby i bardziej grzeja się do gry. Nie ma jakiegoś dobrego poradnika do tego. Tak samo nie wiem czy znacie jakis poradnik do tego aby dokładnie było wypisane za co odpowiada dany trening. Bo kiepsko jest to zrobione teraz jak widze że trening techniczny to: Przyjmowanie piłki, technika itd. Te itd. nie wiele mi mówi

[/quote]
To jeżeli coś takiego czytałeś, to widać, że ktoś, kto to pisał, miał bardzo bujną wyobraźnię.
Wracając do tematu, możesz wykorzystać mój sposób opisany wyżej lub zastosować się do słów Kleyo, czyli po wakacjach zwiększyć trening aerobiku i siły, dodatkowo polecam wdrożyć element z mojej koncepcji, czyli duża ilość sparingów w połączeniu z forsowaniem graczy nawet z kiepską kondycją czyt. 50-60%, bowiem wtedy szybciej dojdą do "w świetnej formie". Niby może to razić i można obawiać się o kontuzję, ale jak widzisz jakiegoś zawodnika, że "umiera" na boisku to go zdejmujesz. Ja wykonuje wszystko płynnie, czyli po pierwszej połowie robię zmiany, nawet całej jedenastki, nie obchodzi mnie wynik, dążę tylko do tego, aby piłkarze lepiej grali w sezonie ligowym.
Co do drugiej kwestii, napiszę szczerze, nie chcę mi się

Rusz troszkę głową
Najnowsze posty