Wyniki wyszukiwania dla: szk

Strona

fred Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2011 12:59    #4151     Sufler - Porady do gry - Status wychowanka
[quote=Kleyo]Ale w czym Ci ten napis w ogóle przeszkadza, bo nie bardzo rozumiem.[/quote]

Wychowanek klubu to ten który się tam wyszkolił od zera. Co za tym idzie nie przyszedł do klubu z wolnego transferu bo taki status może mieć ktoś kto trenował gdzieś indziej w klubie... I gdzie tu realizm?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
30.11.2011 08:54    #4152     Sufler - Porady do gry - Polska w fm2012
[quote=lukasz19121984]Żeby nie zakładać nowego tematu. To w 12 w dalszym ciągu mamy dynamiczną reputację lig?[/quote]
Oczywiście, że tak.

BTW Niezakładanie nowego tematu i pytanie o coś całkiem innego moim zdaniem w cholerę utrudnia potem korzystanie z wyszukiwarki. A zysku z tego żadnego nie ma, bo co nam przeszkadza temat w suflerze zawierający tylko pytanie i odpowiedź? A tak, ktoś szuka odpowiedzi na pytanie o dynamiczną reputację i za cholerę nie wpadnie, że odpowiedź jest w temacie "Polska w FM 2012". Proszę, zrozumcie to.

Zymon - wczytaj sobie domyślną bazę, zrób print screena czy tam przepisz te dane i wprowadź do swojej bazy.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
30.11.2011 08:51    #4153     Sufler - Porady do gry - Status wychowanka
Ale w czym Ci ten napis w ogóle przeszkadza, bo nie bardzo rozumiem.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Zymon Partyzant

29.11.2011 23:35    #4154     Sufler - Porady do gry - Polska w fm2012
Mógł by mi ktoś pomóc. Bawiłem się edytorem i pozmieniałem sobie wszystkie informacje (League Standard, Competitiom Level itp.) i czy mógł by mi ktoś podać te wszystkie informacje o Polsce z FM2012? Grałem na tych swoich ustawieniach ale troszkę przecholowałem z poprawieniem naszej ligi;( . Na oko nie chce ustawiać, bo jeszcze zrobię z Polski drugą Anglię .Czekam na odp...
był - będzie - jest zawsze IKS!

tymijatobie Partyzant

29.11.2011 21:50    #4155     Sufler - Porady do gry - Liga Mistrzow pozycjonowanie
widocznie bilans wlasnie bramek jest brany pod uwage ;/ ech szkoda ;/

cienias19 Partyzant

29.11.2011 18:57    #4156     Sufler - Porady do gry - Kontrola finansów
W wolnych terminach organizuj u siebie mecze z silnymi zespołami to daje duży wpływ. Może poproś zarząd o zmniejszenie funduszy na szkolenie młodzieży.

GloomyRaven Partyzant

29.11.2011 09:55    #4157     Sufler - Porady do gry - Status wychowanka
[quote=fred]Tak. Nie chcę aby w jego historii widniał napis wolny... zastanawiam się czy można to jakoś edytorem zmienić.[/quote]

Ale co to ma zmienić?! Trochę realizmu (zwłaszcza zupełnie nie szkodzącego w tym przypadku) dodaje smaku ;) - warto spróbować nie edytować wszystkiego ;) :P
Blue is the colour!

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

28.11.2011 21:05    #4158     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy a wakacje
[quote=Jashita]Pytam bo po prostu gdzieś czytałem że jak się w wakacje obniża do zera albo bardzo lekkiego to zawodnicy wracają z większą ochota do kluby i bardziej grzeja się do gry. Nie ma jakiegoś dobrego poradnika do tego. Tak samo nie wiem czy znacie jakis poradnik do tego aby dokładnie było wypisane za co odpowiada dany trening. Bo kiepsko jest to zrobione teraz jak widze że trening techniczny to: Przyjmowanie piłki, technika itd. Te itd. nie wiele mi mówi :P[/quote]

To jeżeli coś takiego czytałeś, to widać, że ktoś, kto to pisał, miał bardzo bujną wyobraźnię.

Wracając do tematu, możesz wykorzystać mój sposób opisany wyżej lub zastosować się do słów Kleyo, czyli po wakacjach zwiększyć trening aerobiku i siły, dodatkowo polecam wdrożyć element z mojej koncepcji, czyli duża ilość sparingów w połączeniu z forsowaniem graczy nawet z kiepską kondycją czyt. 50-60%, bowiem wtedy szybciej dojdą do "w świetnej formie". Niby może to razić i można obawiać się o kontuzję, ale jak widzisz jakiegoś zawodnika, że "umiera" na boisku to go zdejmujesz. Ja wykonuje wszystko płynnie, czyli po pierwszej połowie robię zmiany, nawet całej jedenastki, nie obchodzi mnie wynik, dążę tylko do tego, aby piłkarze lepiej grali w sezonie ligowym.

Co do drugiej kwestii, napiszę szczerze, nie chcę mi się :) Rusz troszkę głową :)

todol Partyzant

Jacko
ja w FM 11 do Newcastle kupiłem Tongo Doumbie z Rennes z racji warunków fizycznych od razu wyszkoliłem go na DPŚ i OŚ i miałem go w kadrze do 34 roku życia:) był genialny a w nowym FM powinien być jeszcze lepszy

GloomyRaven Partyzant

27.11.2011 19:35    #4160     Sufler - Porady do gry - Grywalność FM
No ja powiem tak... Był sobie FM 2006 w którym to Leszkiem zagrałem całe 8 sezonów, Chelsea 5, Lutonem też dłuuugo popykałem - oj były to dobre czasy chciało się grać w tą grę i to bardzo! Był klimat! Potem kolejne odsłony przynosiły raczej rozczarowania grałem po 1-2 sezony by w końcu nie kupić FMa 2010!! ... gdy minął szczytowy moment mej złości kupiłem FMa 2011 bo miałem nadzieję, bo wierzyłem że coś się zmieni że gra odzyska grywalność że mi się znowu zechce tracić przy tym menadżerze liczne godziny ... nic z tych rzeczy. Znowu Lechem pograłem dwa sezony ... po miesięcznej przerwie z nowymi pomysłami na grę - zagrałem sezon. Nie nie chce mi się w to grać! - stwierdziłem...

Teraz w najnowszą odsłonę (FMa 2012) naszej ulubionej gry, znowu pykam namiętnie :), los chciał że znowu gram Lechem (może dlatego że jestem Poznaniakiem i już w wieku 6 lat byłem z Tatą na meczu Lecha :p) już 4 sezon i nie zanosi się żebym rozgrywkę kończył BO ... nie chce mi się tu dłużej pisać, kolejne ważne mecze wzywają!!!

POZDRAWIAM!
Blue is the colour!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution